Sari la conținut

exilatu'

Membru
  • Număr conținut

    132
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de exilatu'

  1. Salut. Din punctul meu de vedere 1050-ul este un motor reușit care a fost folosit (cu mici modificări/variațiuni) pe sprint st, gt, tiger și speed triple. Eu sunt la al doilea sprint GT, nu am avut probleme cu motorul, i-am făcut tot timpul reviziile la intervalele preconizate sau mai devreme, singurele chestii au fost furca ce scăpa ulei și înlocuirea rulmenților la roata spate, fiind monobraț are mai mulți rulmenți (plati, conici) și e mai scump. Putere are (zic eu) suficientă deși aici chestia e subiectivă. Gt-ul are 130 cai și 108 nm, st-ul am impresia că e la 125 cai și câțiva nm mai puțin dar oricum suficient având în vedere că mobra e mai ușoară.

    Despre poziție nu știu ce să îți spun, nu am urcat pe st iar gt-ul e oarecum diferit, e mai lung, mai greu etc, oricum mie la 1,90 îmi convine.

    Un lucru important la care sa fii atent sunt carenele, foarte greu de găsit și foarte scumpe, restul pieselor se găsesc.

    Mai multe poți afla pe forumuri dedicate triumph, ai subsectiuni st.

    Exemplu:

    https://www.triumphrat.net/threads/sprint-st-1050-knwon-common-problems.215184/

  2. Faza e că pe aici prin vestul sălbatic au început să bage restricții din ce in ce mai draconice pentru circulația prin marile orașe. Momentan se axează in principal pe mașini că astea-s mai multe, așa că ai anumite orașe unde ca sa mergi cu mașina prin centru trebuie să fie hibrid sau pe volți. Mă gândesc că băieții anticipează că nu mai e mult până când adepții Gretei au să înceapă să pună aceleași restricții și la mobre.

×
×
  • Creează nouă...