Sari la conținut

vamaiotu'

INACTIV
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de vamaiotu'

  1. Dumnezeu sa il ierte! Din pacate inca se intampla asemenea drame fara ca noi sa putem face ceva in acest sens. Tot ceea ce putem face e doar sa speram ca nu vom fi pusi in situatia asta.
  2. A venit si politia, odata cu salvarea dar nu au putu sa stabileasca vinovatia, pentru ca traim in Romania. Cel cu masina a declarat ca nu a intors, ca el venea pe sensul celalalt de mers si baiatul cu R1 a intrat pe contrasens. Politistii care au venit la locul accidentului erau oarecum convinsi ca accidentul s-a produs din vina celui cu Mercedesul dar ca nu sunt ei cei care stabilesc vinovatul, ei fac doar masuratori, poze, si iau declaratii pentru intocmirea dosarului. Sa speram ca cei care trebuie sa stabileasca vinovatul sa nu fie influentati in nici un fel, si sa ia decizia corecta. Daca Dragos intra pe forum, poate ne spune si noua cum s-a solutionat cazul.
  3. Pe baiat il cheama Dragos. Se indrepta spre munca (mai avea 300m pana la sediu). A avut prezenta de spirit sa sara de pe motocicleta in momentul impactului, si nu a patit mai nimic (o lovitura la picior). Motocicleta (Yamaha R1 neagra), a fost destul de sifonata, s-a oprit perpendicular pe asfalt intr-o masina parcata. I-am intrebat pe militieni cine ar fi vinovat dupa parerae lor, si mi-au raspuns ca nu sunt ei in masura sa stabileasca vinovatul si ca se vor face cercetari.
  4. Stau in zona si va pot spune ca in intersectia aia, chiar daca nu este o intersectie mare, se circula haotic.Sanatate multa motociclistului!Sper sa nu fie nevoit sa stea prea mult pe bara. Mesaj completat Daca proprietarul are nevoie sa depoziteze momentan motoreta undeva in zona sa ma contacteze prin PM.
×
×
  • Creează nouă...