Sari la conținut

danielito

EX+
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

danielito's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pai problema e ca pe la mine prin oras nu prea sunt motoare de vanzare,nu prea pot sa ma asez pe una si sami dau cu parerea,si daca gasesc una de vanzare prin bucuresti de exemplu,ma duc pana la bucuresti si daca nu stau bine pe ea ce fac?bat drumu degeaba.Vreau sa ma ajutati cu cateva modele sa pot sa am o idee.Sa fie sportiva,de 600,preferabil o honda in maxim 2000e.Inaltime 1.70m greutate in jur la 60 de kg.Multumesc anticipat.O zi buna.
  2. Multumesc mult pentru ajutor .O singura intrebare(inca is confuz):crezi ca honda din anunt e potrivita pentru inaltimea si greutatea mea(is cam scurt in craci )??Practic(cred eu)motocicleta trebuie tinuta in echilibru(parerea mea),nu sa te fortezi sa o tii sa nu cada,totul tine de echilbru,daca nu ma insel,nu cred ca poate cineva sa tina 200 kg pe un picior.Multumesc mult pentru ajutor. PS:am fost la un instructor si toata distractia ma costa 400 ron,si pot incepe oricand. Asfalt uscat, sper sa ne vedem cat mai curand pe 2 roti.
  3. Da am trecut de mult de faza "sa bagam viteza sa impresionam",vreau un motor cu care sa pot merge linistit dar sa ma si ajute intr-o depasire sau intr-o situatie complicata.As vrea daca puteti sa imi spuneti daca gasesc ceva la statura mea,sa o pot tine pe picioare,va rog sa imi aratati niste poze ceva,ce ar fi potrivit pentru mine.Multumesc anticipat.Asfalt uscat. PS:si ce motor as gasi in max 2000 e??
  4. Cu riscul de a fi pisalog va rog sa va dati cu parerea si in cazul meu,fiind la inceput nu stiu unde/cum sa caut(am rasfoit tot ce tine de incepatori,e un domeniu nou si...)sa pot sa imi fac o idee,de aceea am dat si cateva date in speranta de a primi un ajutor.Multumesc.
  5. salutare la toata lumea,am 23 de ani,1.71m si aprox.60 de kg.Zilele trecute am fost rapus de febra motoarelor,sa intamplat intr-o scurta plimbare(ca pasager)pe o suzuki.Nu stiu cum dar acum parca imi urasc masina(am b-u de 4 ani),vreau sa imi iau un sh pe la vreo 2000E(pacat ca nu am mai multi bani),parca imi plac sportivele(ca aspect,faza cu viteza sa cam dus de vreo 2 ani)pentru ca au o forma unica,as alege o honda cbr de 600(cum am mai zis sunt foarte calculat cu viteza,imi place doar sa am putere cand am nevoie),va rog sa imi deschideti si mie ochi,ce ar fi potrivit pentru mine??Si sa fiu sincer simt ca motocicleta e ceea ce mi se potriveste in comparatie cu conserva.In concluzie:sa excludem viteza,imi place sentimentul de libertate pe care il ofera motorul.Va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri. PS:mia placut cel mai mult introducerea de la inceputul topicului,e ffff adevarat(sunt multi idioti pe drumurile publice,indiferent de numarul rotilor) PS2:faza cu daca ai putere nu o poti stapani,e si nu e adevarata,depinde de fiecare individ in parte,am avut ocazia sa conduc multe conserve de cand am b-u,unele dintre ele erau prea puternice pentru drumurile noastre da nu am fost luat de val.Parere personala:viteza recomandata in RO este undeva la 110-120 km/h Asfalt uscat
×
×
  • Creează nouă...