Sari la conținut

vulturul

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    yamaha fz6

vulturul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Stefan - 0729.237.595 sper sa vina vremea buna cat mai repede :-ss
  2. Salut! Am o intrebare. poti sa aduci carene sh pt orice model ? pe mine m-ar interesa pt o yamaha fazer din 2000. Merci.
  3. Mergeam azi spre unirii cu 123 :"> si am vazut pe dreapta un moto Honda Fireblade 1000rr portocalie, avariata langa un logan si langa politia. loganul venea dinspre unirii spre tinteretului pe banda 2 si moto in veanea din spate posibil pe banda 3, logan a facut stanga pe linie dubla continua iar Honda a evitat tot pe stanga cat a putut pana la acrosat cateva avarii pt moto iar pilotul nu stiu in ce stare pt ca era deja luat de ambulanta. Asteptam ceva noutati despre starea motociclistului. Bafta!
  4. 2000 Yamaha Fazer 600, capac culbutor stanga crapat si pierde ulei. Exista vreo varianta de reparatie sau trebuie schimbat ? Merci
  5. SALUT! Dap de uracat deabia astept..dar sa imi dea carnetu si sa mi se repare mana..pt ca deocamdata nu prea cred ca m-as putea descurca in sha.. cat despre accident si eu as vrea sa stiu cum sa intamplat, numai ca explicatiile pe care le-am primit de la politie..nu prea se pupa cu nimic.. o sa trebuiasca sa ma duc sapt care vine dinou pe la ei ca sa mai fac declaratii...si sa imi dea si mie talonu si permisu inapoi..pt ca mi le-au luat X( despre vinovat.. au cazut de acord ca eu am fost tare as vrea sa ma pronuntz si sa pot spune si eu ceva..dar nu prea e nici o shansa..cred ca asa va ramane.. acum ce-a fost a fost..asta e si iimi pare rau pt motor si pt prietni o sa dau mai multe detalii dupa ce o sa trec iar pe la politie sapt care vine
  6. Salutare ! Am vazut acum topicul..pt ca am avut ceva probleme cu medicii pana acu..dar..pe 11 decembrie 2008 la iesirea din pasaj spre tinneretului..eu m-am intins bine pe acolo..noroc ca a fost un stalp sa ma opreasca.. Da, motocicleta este Yamaha Fazer argintie , as vrea sa va povestesc mai multe dar din pacat mi-a fost stearsa din memorie toata faza..deoarece stalpul de pe mij pasajului mi-a aplanat cadere .. Motorul e ok in stare de functionare are doar cateva mici zgarieturi..si capacul dreapta de la ax cu came crapat si pierde un pic de ulei pe acolo Aveti grija si echipament !
×
×
  • Creează nouă...