Sari la conținut

ze77n

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ze77n

  1. Salut silviu, este important si ce ai mai schimbat la motor si mai este si faptul ca acum cind nu mai merge ce conditii atmosferice sint, pentru ca daca e frig si uscat afara, aerul este mai dens si necesita mai multa benzina iar cind ploua e cald si esti la inaltime, motorul are nevoie de mai putina benzina! Vreau sa spun prin asta ca e nevoie sa mai reglezi din cind in cind carburatia. Ca sa fii sigur ca asta e problema scoate bujia si vezi ce culoare are! Ai aici un link care da explicatii ce se intimpla cu bujia daca nu e buna carburatia: http://www.centuryperformance.com/spark-pl...ng-spg-192.html Sint multe de stiut ca sa-ti reglezi carburatorul ca lumea dar cred ca la tine e doar o mica ajustare a surubului de aer. Daca ai nevoie de duze (principala sau de ralanti) poti sa-ti comanzi de pe www.endurogaraj.ro Nu uita sa-ti schimbi si bujia ca nici aia nu e facut penru o vesnicie (se uzeaza mai repede decit la masini). distractie placuta
  2. Salut Roxxy, parerea mea este ca a crapat pistonul , oricum simpomele sint destul de tipice! Din pacate la motociclete pistonul este piesa de schimb nu e facut pentru vesnicie. Cind se rupe pistonul (datorita uzurii normale sau nefiind incalzit motorul treptat), de obicei se rupe fusta dinspre admisie. La motoarele in 2 timpi rolul admisiei este indeplinit de piston daca acesta este prea scurt in inaltime (lipseste o bucata buna!!) motorul primeste prea multa benzina si moare din cauza ca amestecul e prea bogat. Ca sa contolezi chestia asta usor trebuie sa demontezi carburatorul si "muzicutza" (reed valve) si miscind motorul inainte (bujia scoasa!) o sa vezi la un moment dat ca trece pistonul pe acolo, se vede marginea rupta. Acelasi operatiune poti face si daca demontezi esapamentul poti controla partea din fata a pistonului. Nu e o idee prea buna sa tot dai la electromotor pina nu stii daca nu este o bucata in carcasa ambielajului (poate sa zgirie acesta sau sa blocheze acesta). Alta metoda mai pentru mecanici demontarea cilindrului (chiuloasa ramine pe cilindru), poti controla uzura pistonului, cilindrului si a bielei. Nu e mare lucru e destul de simplu (in prealabil trebuie sa dai drumul la apa). Daca stii ce are motorul (probabil fusta pistonului s-a rupt-de aceea am insistat cu amanunte) va trebuii sa masori exact CILINDRUL pe interior (cu MICROMETRU de gaura cu sublerul nu se poate si nu este destul de exact!!!) si sa-ti cumperi un piston nou (pistonul trebuie sa fie cu 5 sutimi mai mic decit gaura in cilindru tu avind un alezaj de 54 mm. Pistonul costa cca 100 de euro (430 lei) si poti cumpara de la www.endurogaraj.ro sau www.mx-parts.ro Este si site acolo poti sa trimiti o comanda. Spor la mesterit.
  3. Salut, ptr piese de offroad (dar nu numai suna la baietii din Mures www.endurogaraj.ro si www.karmot.ro Nr tel 0744 60 6869 si 0745 20 80 51 si ei o sa-ti rezolve problema.
×
×
  • Creează nouă...