Sari la conținut

_RoxxY_

Membra
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.435 citiri profil

_RoxxY_'s Achievements

  1. Mi-a parut bine de cunostinta, sunteti super ok Anca,Mia, asteptam link-ul cu pozele PS: era o fata care facea poze la ultima curba...daca ne vezi, da-ne si noua pozele
  2. Multumesc frumos de urari :)

  3. ;) "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!!
  4. Salutare! Mi-au sarit plasticele(sticla rosie) de la stop. Stiti pe cineva care are asa ceva de vanzare?
  5. http://www.vplay.ro/watch/sz7uutny/
  6. Stiri rutiere: Astazi a avut loc un accident intre o Dacie si un Bentley de 280 mii euro. Soferul Daciei a reusit sa moara la timp…… Medicul ginecolog dupa consultatie: - Doamna, am o veste buna. - Domnisoara! - Domnisoara, am o veste proasta.
  7. Sunt si eu curioasa, cati v-ati adunat azi acolo?
  8. Am o baterie de la un ybr 125,oare se potriveste?
  9. Scanteie am, voalanta ce e? Nu are legatura cu ambreiajul cumva? Intr-adevar trebuie sa o duc la mecanic Merci Mesaj completat Da...sa dea Dumnezeu
  10. Buna, De impins nu am impins-o Nu se aude asa...se aude altfel,dar nu stiu cum sa explic... Mesaj completat Buna, Iti multumesc mult pentru toate sfaturile date si pentru implicarea ta in rezolvarea problemei mele. Ii voi transmite mecanicului ceea ce mi-ai spus tu si cand voi face rost de bani sper sa o repar. Ideea e ca eu credeam si speram sa nu fie ceva care sa necesite vizita la mecanic sau sa trebuiasca sa bag bani in ea, speram ca e doar o chestie marunta care pot sa o fac eu de acasa si sa mearga,de aia am si apelat la ajutorul vostru. Deja cand aud de euro cu 3 cifre mi se urca parul in cap Multumesc mult mult de tot inca o data!
  11. Da, asa am facut, am incercat sa o pornesc cand era masina pornita
  12. A fost odata un cuplu de batrani. Fiecare avea 85 de ani si erau casatoriti de 60 de ani. Nu erau milionari, dar traiau bine pentru ca facusera economii. In ciuda varstei, erau sanatosi tun si asta datorita sotiei care a insistat intodeauna sa manace sanatos. In plus, faceau multa miscare. Totusi, intr-o zi, viata sanatoasa nu i-a mai putut salva. Intorcandu-se dintr-o vacanta, avionul in care calatoreau s-a prabusit. Au ajuns direct in Rai. Ajunsi aici, i-a intampinat Sf. Petru. I-a condus la o casa luxoasa,mobilata dupa ultima moda, cu bucataria utilata cu cele mai moderne echipamente. Aveau la dispozitie si o servitoare. Batranii erau stupefiati. Sf. Petru le-a spus: "Bine ati venit in Rai!" , "Acum aceasta casa este a voastra!" Batranul l-a intrebat pe Sf. Petru cat ii costa totul. "Nimic", a raspuns Sf. Petru. "Ati trait asa cum vrea Dumnezeu si asta este rasplata" Batranul a privit pe fereastra si a vazut un teren de golf cum nu mai vazuse pe pamant. "Cat costa sa joci in clubul acesta"? "Sunteti in Rai, aici totul este gratuit!" Apoi au mers in restaurantul clubului si au vazut o masa plina cu bunatati: fructe de mare, carne de toate felurile, deserturi exotice, bauturi diferite. "Nu ma intrebati", a spus Sf. Petru, "Totul este gratuit!" Batranul a privit totul putin nervos, apoi s-a uitat la sotia sa si ,in sfarsit la intrebat pe Sf. Petru: "Unde este mancarea dietetica, fara grasime, fara colesterol? Si cafeaua fara cofeina?" "Ce este grozav este ca puteti manca orice vreti fara sa va ingrasati si fara teama ca o sa va imbolnaviti. Sunteti in Rai! "Vreti sa spuneti ca nu mai este nevoie sa facem miscare?" "Doar daca tineti neaparat", a raspuns Sf. Petru "Nu mai sunt obligat sa mananc fara zahar, fara sare? Pot sa beau o bere?" "Desigur", a raspuns Sf. Petru "Aici poti bea si manca orice iti face placere!" Batranul si-a privit sotia si i-a zis: Tu si cerealele tale de rahat....Puteam fi aici de acum 10 ani!!!
×
×
  • Creează nouă...