Sari la conținut

make racing

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    BUZAU
  • Carnet moto din
    1995
  • Motocicleta
    KTM
  • Numar Moto
    bz70lup
  • Club
    EXTREME ADVENTURE BUZAU

Informații profil

  • Motociclete detinute
    HONDA XR,SUZUKI FREEWIND,KTM LC 8,KTM EXC 400.YAMAHA WR 450,KTM EXC 450.

make racing's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Dragi colegi de campare si de competitie, Desi cursa s a terminat si nu au fost putine momentele in care vroiam sa mi injur colegii de club pentru traseele extrem de usoare pentru nivelul meu...ma gandesc din ce in ce mai mult ca a fost o saptamana frumoasa plina de provocari pentru echipa Make Racing(EU si MIHAI TUFA-Team Manager )+Mega Jumba(pilotul mecanic care s a oprit pe timpul lui si mi a scos apa din motor) Pentru ca la festivitate aveam pregatit un alt speech dar din cauza noptii de vineri si a cantecului Maria-Mirabela(prietenii stiu de ce..) o sa multumesc acum online ca la Hollywood: MULTUMESC: -COLEGILOR DIN EXTREME ADVENTURE BUZAU CARE SI AU SACRIFICAT MULTE LUNI PENTRU ORGANIZA REA 2010 -sotiilor si copiilor mei pentru ca m au sustinut in toti acesti ani de pregatire asidua -JUMBA k mi a reparat motoru si am terminat si in ziua in care era sa ma bata Siriu De Pre(Macacu-locul 10,eu locul 7) -Sponsorilor mei(Yamaha,Red Bull si Jack D) -ECHIPEI MEDIA pentru faptul ca a imortalizat o stea in devenire -lui DANI PT K M A SCOS DINTR O RAVENA inainte sa vina viitura -lui CIPRIAN POETESCU(vezi poezia lui ..) pt k mi a dat ambreiajul lui vechi si am terminat inca o zi din cursa -Taietorilor de lemne si lui IONUT 73 care m au tras cu sufa cand nu mai aveam ambreiaj si am terminat si ziua aceea -Echipei care a facut traseul pentru efectele benefice pe care namolul le a avut la romantismul meu vechi -lui BRACCIO care m a ajuta sa recuperez motorul de la Nea Ion din curte -MIHAI TUFA -TEAM MANAGERUL MEU venit tocmai de la Boston pentru o saptamana de vacanta cu mine si cu fiul lui. -Fetelor din campare care au dansat cu mine si pe mese dar si FETELOR DE LA ORGANIZARE care au muncit la greu si au si dansat. -ECHIPEI HANUL VANATORILOR care mi au asigurat aportul nutritional atat de necesar intr o asemenea competitie NU LE MULTUMESC: celor care nu au stat cu mine LUNI,MIERCURI.JOI,VINERI SI SAMBATA NOAPTEA si au preferat sa profite de asta k sa ma intreaca in cursa...RUSINEEEE!
  2. make racing

    Accidente in Buzau

    Salutari Baieti si multumesc foarte mult pentru solidaritate! Scuze ca nu am raspuns mai devreme dar doua zile nu am putut folosi mana dreapta pentru ca impactul a fost cam ca la fotbal in sensul ca am intrat cu capul aplecat in portiera de la sofer ca si cum vroiam sa dau gol iar casca mi lovit umarul sau...nici nu mai stiu.Oricum nu am intrat frontal cu motoru' pentru ca ...nici asta nu mai stiu ..a fost prea rapid baiatu' cu Golfu' sau Killer Marius Musat dupa cum l am bagat in telefon. Killer mi a spus ca nu m a vazut si dupa ce a trecut masina din fata mea ,a patruns in intersectie si in momentul in care m a vazut s a si oprit ca sa nu cumva sa scap..ideea e ca i am acodat circumstante atenuante si nu i am facut dosar penal pentru ca avea 20 de ani si permis cu vechime de un an jumate plus ca chiar pe trotuarul cu carciuma din colt sau covrigarie madam vanzatoare avea un Golf 4 parcat in asa fel incat sa nu se vada motociclistii .Ca multumire ca l am iertat nu m a sunat sa ma intrbe cum au iesit radiografiile de la gat si coloana dar l am sunat eu dupa doua zile si l am rugat sa renunte la preotie ca nu e de el. Nu va uraz sa aveti asfalt uscat ci sa aveti grija la orice intersectie! Make
  3. a fost o iesire pe cinste,l am avut numai pe unul dintre cei trei elevi,respectiv Lio,care ne a uimit cu vointa si talentul de care a dat dovada...dar mai ales cu curajul de a pleca pana la Hales cu cei mai buni piloti din Bucuresti(MACACU,PAULICA si Lautaru) Seara s a incheiat la Valuta-Romantic si pe urma in TESS- Pub(care a implinit 20 ani de la deschidere si unde ne am format toti ca piloti prfesionisti Red bull-JB) cu o petrecere pe cinste udata din belsug cu suc de mere(amestecat cu vodka). La ora 6 dimineata am inchis oficial cursurile Scolii de Piloti Profesionisti Make Racing. p.s. Au fost in total 25 de cursanti impartiti pe 4 grupe.Informativ tariful pe care il percepem este de 1 euro /week-end.Pt informatii si inscrieri va rog sa apelati 0722555200.
  4. Maine ,Scoala de Piloti Profesionisti MAKE RACING organizeaza o iesire demonstrativa la Monteoru .Invitati speciali: Lio,Dragos si Ionut cele mai noi ,,achizitii" ale scolii de enduro.Eu zic sa ventiti,veti avea parte de un show de zile mari!
  5. Iti multumesc pentru invitatie si te asigur ca voi fi prezent. p.s.Cu nunta si cu fumul de tigara cred ca ai facut o confuzie,nunta a avut loc la concursul de la Cislau si fumul tot acolo,la noi (Poiana Pinului-EXTREM ADVENTURE BUZAU)masa festiva a fost la cort, afara.PROBABIL AI FACUT ACEASTA CONFUZIE DATORITA FAPTULUI CA INCA NU MI AM SCHIMBAT NUMELE DIN make-xmraid in Make-Extrem Adventure sau Make-Racing. De aceea ma simt obligat sa fac o clarificare:dupa cursa din toamna trecuta,eu m am retras din clubul Xm Raid . Mesaj completat Mesaj completat
  6. Buna seara tuturor si multumesc lui Ovidiu pentru publicitate chiar daca e negativa!Am inteles confuzia pe care ai facut o si iti accept scuzele!Cer scuze si utilizatorilor acestui ,,onorabil forum'' in numele lui Ovidiu pentru ca discutia a iesit din subiectul topicului!Ne vedem la Etapa III a C.N.E.
  7. Salutari tuturor enduristilor si scuze in numele clubului EXTREM ADVENTURE BUZAU pentru faptul ca nu am fost foarte activi pe forum! O sa incercam sa raspundem intrebarilor voastre legate de C.N.E. III si va rog sa ne ajutati si voi cu propuneri,sugestii legate de acest eveniment in sensul in care chiar dorim sa fie o reusita pentru toti participantii indiferent de performantele fiecaruia....Cand spun asta ma gandesc ca de cate ori ati venit la un concurs la Buzau sper ca nu v am dezamagit ,indiferent de formula de organizare,indiferent daca a fost sau nu in Campionat.Va invit sa vizitati site ul clubului si pe noi personal la concurs sau in weekendurile cand se fac iesiri! Astept sugestiile si intrebarile voastre si va doresc succes!
  8. Va salut si eu si va invit sa veniti cu sugestii pentru ca concursul nostru sa va satisfaca din toate punctele de vedere si aici nu ma refer la traseu, pentru ca stiti cam ce trasee face Ovidiu.Astept sugestii gen:vrem mici si bere in check point sau vrem sa ne dai adresa clubului unde ne putem petrece noaptea de sambata etc,etc.
  9. Salut blackwoo! In numele clubului XM RAID promit ca in vom da pozele si dvd-ul foarte curand ()iar pe tine te invit cand vrei la o vizionare .Numai noi doi......vin cu Toyota....
×
×
  • Creează nouă...