Sari la conținut

elena din berceni

INACTIV
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de elena din berceni

  1. Vaaaai...ce frumos! Am regasit multe din amintirile mele in cele scrise de voi... As mai adauga campionatele de FRUNZA, din fata blocului, de la care mergeam in casa cu genunchii tot juliti...... bataliile cu cornete din hartie, suflate prin tevi de plastic...la care ca niste cretinache ce eram mai puneam si cate un ac cu gamalie! :-)) daca copii mei ar fi pe jumate atat de zapaciti pe cat eram noi , cred ca ne-ar aresta protectia copilului imediat!! apropos:facem un campionat de FRUNZA? au mai incercat unii :-)
  2. elena din berceni

    Util

    http://www.metacafe.com/watch/1112311/hack...s_xp_passwords/ daca pierdeti / uitati sau vreti sa schimbati in scop nobil o parola de windows......it works...
  3. iata ce am gasit.probabil inutil la ora asta... http://www.petitieonline.ro/petitie-p26142044.html
  4. faina jucarie!! scuze, tu lucri cumva la o firma care incepe cu A si se termina cu L?
  5. Oldu, e super, numa sa nu fie Dna General geloasa!:-)) daca imi voi face curaj si mai cresc un pic,poate ma dau si eu pe Umbra mea!
  6. schimbarile incep cu inceputul. vrem ceva concret,schimbarea legilor,sa cerem ceva concret. nu sunt foarte avizata, de aceea nici nu sunt potrivita sa initiez ceva de genul, dar as semna imediat o petitie online pe tema asta, si as promova ideea cu siguranta in toate cercurile posibile.
  7. din pacate,prea multe cazuri de genul asta se musamalizeaza, intr-un fel sau altul. vezi cazul Cocoana,la noi in Timisoara. eu personal as merge pana in panzele albe in justitie(sau ce a mai ramas din ea). le doresc multa sanatate celor doi, dar mi-ar placea sa cred ca nu vor accepta nici o 'pomana' de la dobitoc.
×
×
  • Creează nouă...