Sari la conținut

teo-ktm

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    KTM
  • Club
    extreme adventure buzau

teo-ktm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Deci....deci e Bn domnilor....Mircea la experți te așteapta un traseu tehnic ar fi Bn sa ai guma buna.ptr cine nu sa pregătit Magazinul mobil Moto24 este deja de azi la Păducel cu tot ce doriți....o cheie un levier găsiți la mine la Garaj.....e și Demonul cu un sfat tehnic....hai spor la toată lumea.....
  2. salut....o singura tura !!!! 2 realimentari amindoua la Paducel .se va placa de la Paducel 14km roata si se va ajunge tot la Paducel de unde se pleaca in restul traseului ,o sa vedeti la fata locului ....hobby tot doua ture o singura alimetare avind de parcurs 26km pe tura. » Post actualizat in 20 Mar 2016 19:14 nu lua la tine prea multi ca na i nevoie.......125 ar fi deajuns cu masa festiva inclusa desigur » Post actualizat in 22 Mar 2016 11:29 ptr vineri nu avem prolog se pleaca in ordinea numerelor . » Post actualizat in 24 Mar 2016 08:40 Meteo stam bine. Nu uitați de cei 5L la realimentare și hobby și experți.ora 11 plecam la Pădure și hobby gume bune pe spate sa aveți...presiune mica sau musul moale....tubilisul va face minuni cu siguranță
  3. Am vrut sa facem o cupa ceva oficial dar na fost sa fie,asa ca am rămas la stadiul de întâlnire enduristica de antrenamente de prieteneasca de festival cum vrea fiecare sa i spună,nu avem podium nu avem cronometru nu avem Decit doua trasee în direcții total opuse unul hobby unul experți aviz amatorilor care în trecut le au încurcat pe la bifurcatii avem aprobarea politiei,jandarmeriei,celor de la fondul de vânătoare de la proprietarul pădurii.nu deranjam pe nimeni și nici nu vrem sa fim deranjați.....totul e privat!!!încercăm varianta de concurs la toamna Pina atunci ne antrenam pe 26 Martie.sa nu uit la hobby 26 km doua ture și la experți cred ca sunt 55-60 km tot doua ture,o singura realimentare.la hobby traseul este 100% nou,la experți traseul vechi pe sens invers cu multe modificari plus o bucla de 14 km (Bobyta știe mai bine).se lucrează din greu și f greu ca numai de ploaie am avut parte La marcat.
  4. asa te injectezi cu endurooo ! » Post actualizat in 16 Feb 2016 18:32 salutare si mi de scuze nu am consultat calendarul bine si na m vazut ca pe 19 este la Arad asa ca mutam pe 26 Martie adica urmatoare simbata.
  5. Salutare enduristi,ca in fiecare an clima din zona ne ajuta sa turam motoarele din nou la Buzau.Traseul o sa fie unul marcat cu benzi KTM si sageti de schimbare directie. Ca noutate ptr vineri dupa ora 16 o sa facem un prolog usor dar tehnic doar ptr ordinea de start.Vom avea 2 clase Hobby si Experti.toate clasele dau 2 ture cu o alimentare,2 CP URI UNDE VETI FI NOTATI ca sa nu mai avem plingeri . o sa revin cu detalii despre traseu cind o sa fie gata la mine pe gps unde o sa stim si km exacti. multumesc !
  6. best ever ! cel am frumos traseu putini stiu zona ptr ca e una salbatica si mai greu accesibila.ptr adevaratii pasionati de enduro nu trebuie ratata iesirea mai ales ca Stef face rar la Bisoca.
  7. Cataline ,treba mea e cursa nu bulzu sau crenvusti sau ce ai consumat trebuia sa gusti si daca nu e ok sa i dai inapoi fara sa platesti, iar de spalat nu ti am promis nimic sa sti,daca ai avut probleme inafara de cursa trebuia sa mi spui si te ajutam . una la mina, doi eu abia am ajuns la premiera ,ptr ca scote am oameni ramasi pe traseu nu am avut timp sa ti multumesc personal . Fane si cu Demonu au urcat tras inpins peste 20 de concurenti.nu stiu de ce lumea vrea de la mine atitea lucruri .eu fac cursa ,asta e prioritatea mea si atit maninca fiecare ce vrea si unde vrea.data viitoare cind mai vi daca mai vi o sa tin cont sa fie mai bine ma revansez.
  8. anul trecut am fost racit dar anul asta ajung si eu cu ceva prieteni,abia astept ma manica scaritele !
  9. sa faci asa afirmatii mi se pare jignitor o prietenesca se bazeaza pe fair play pe bun simt .daca faci 6 cp uri cu oameni acestia trebuie platiti ,acestia trebuie sa aiba la dispozitie mijloace de deplasare totul costa bani si daca nu ai sponsori ca in cazul meu e inposibil de realizat ,nu te poti baza pe bani de la concurenti ptr ca nu sti citi vin?ridicind costurile ridici si taxa si nu mai ai participanti.nici un concurent nu a ramas in padure toate motoarele au fost recuperate asta e cel mai inportant, ai spus ospitalitate 0 aici nu am inteles la ce te referi ????daca mincarea a fost ,,scumpa,,ai avut o masa inclusa in pret , eu zic ca preturile sunt normale nu stiu ce era scump o gogosa 1 leu,o placinta 3 lei,un mic 3 lei cu pine si mustar,o apa 5 lei,un suc 5 lei etc calitate toate produsele erau bio preparate de tata la carmangeria proprie, Traseul de hobby a fost mai scurt ptr ca era ud era greu ptr hobby si am dat varianta de ploaie daca a fost usor ptr tine trebuia sa te dai la experti si sa nu tai pe hobby logic ca multi altii. DA,LA URMATOARE O SA AM CP CU OAMENI CARE SA NOTEZE,PROMIT ! » Post actualizat in 28 Mar 2015 23:52 anul acesta au fost participanti care au taiat pe hobby si f bine au facut ptr ca nu sa u simtit instare mare lucru asta e nu au putut dar orgoliile au luat foc dar ei intre ei se stiu cu musca pe caciula. aste este prost eu ca am mai platit si cronometrorul trebuia sa dau start si gata fiecare sa si faca timpii si care fura se fura singur.am alergat eu cu echipa mea tot traseul am ajutat concurentii am inchis traseul am dat benzina am reparat ambreiaje am inpins tras ce altceva sa mai facem. e asa usor sa dai cu pietre e asa usor sa ti dai cu parerea pe net dar citi stiu ca pe ploaie pe zapada pe frig am mers la marcat am venit seara rupti de foame sau cit de nasol este sa mergi cu benzile pe ghidon cite trinte iti iei ca nu vezi unde pui roata. Multumesc Catalin. » Post actualizat in 28 Mar 2015 23:56 MULTUMIM JUMBA !!!!
  10. Mama mea dar ce e aici nebunie ,sa imi dau cu parerea si eu ideea cursei este ca toata lumea e fair play daca vi la Monteoru sa te inscri la experti si sa mergi pe hobby te ai furat singur ce rost mai are sa te sui pe scaun si sa spui ca esti inalt. etc etc in concluzie la urmatoarea intilnire o sa fac CP cu om ca sunt destui care sa u suparat la faza asta si nu nu cresc costurile de participare.eu dupa fiecare cursa tin cont de probleme si din cursa in cursa doresc sa fie cit mai bine si nivelul de participanti sa creasca. Multumesc tuturor participantilor care de data asta au luat contact si cu ceva noroi de Monteoru.
  11. Sa aveți vreme buna și concurenți la start. La anu rog sa tine ți cont de data din calendar sa nu mai puneți cursa peste cursa nu e fair play. Ms!
  12. Seara buna. Da a plouat de la 9 la 11.30.este ud! Îmediat ce a stat ploaia sa plecat în pădure și atât la hobby cit și experți sa făcut în totalitate traseele. Am modificat ceva la experți cit și la hobby și pot spune ca traseele sint bune de mers.suntem READY TO RACE!!! » Post actualizat in 20 Mar 2015 17:33 Poze de azi de pe hobby. Ora 14.eu zic ca traseul e cum trebuie. » Post actualizat in 20 Mar 2015 17:45 Ptr cine o sa transpire miine, Cupeleeeeee! Made by Bobytaaa. » Post actualizat in 21 Mar 2015 06:39 Soare, coafura rezista!!! Start ora 11.
  13. seara buna! Soso startul la ora 11 ca sa ajunga toata lumea,fiecare concurent trebuie sa aduca un recipient cu 5L de benzina ptr realimentare.hobby daca vremea tine cu noi fac 2 ture a cite 31km si expretii 2 ture a 51km.la hobby am modificat traseul sa poate fi parcurs de toata lumea sau aproape.la experti am venit cu modificari si doua bucle noi una de 13km si una de 5km care au intrarile pe ele nemarcate(aviz celor care vin sa le caute saptamina asta sau care au biziit deja) traseul la experti se finalizeaza vineri. AMBELE TRASEE SE FAC PE UD PLOAIE ZAPADA NOI LA M PARCURS IN TOATE CONDITIILE si da ne am murdarit de noroi aviz fetelor ,,SUS FUSTITA,, Vineri o sa postez ultimile informatii. » Post actualizat in 19 Mar 2015 13:49 Salutare!stiu cum e vremea prin tara dar la noi ne a ocolit după cum se vede în poze sunt de azi de la ora 15. Am primit zeci de telefoane și cursa se tine traseul e gata prologul e gata trakul e ca primăvară F puțin ud pina simbata se lasă cu praf. Deci start simbata ora 11,un bidon de 5l ptr realimentare sa nu uitați. Ready to Race???
  14. corect ! ieri a plouat toata noapte si toti care sa u dat pe hobby azi au terminat.deci e ok !azi am terminat de marcat si bucla noua de la experti si dupa o noapte de ploaie vreau sa spun ca nu ma m dat jos nicaieri se merge bine.daca e uscat uscat e prea usor.
×
×
  • Creează nouă...