Sari la conținut

JiJiK

INACTIV
  • Număr conținut

    95
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de JiJiK

  1. mda. sa cumparati batoane cu fibre vegetale ca daca incercati plantele va stricati la stomac. :D

    am inteles ca si hormonul de crestere cabalin da rezultate bune pe culturisti. la fel si cancerul de hipofiza daca te prinde cu vreo luna inainte de concurs :)

     

    edit. hai ma , pe bune ?

    Isotronic-R : Este o bautura isotonica reconfortanta care contine si cele mai importante vitamine si minerale .. bla bla bla .

    ingrediente : Dextroza, fructoza, maltodextrina )...) glutamo-lactat de magneziu, bicarbonat de sodiu, clorura de potasiu, citrat trisodic, oxid de zinc, arome alimentare, colorant.

     

    :) :moron: :peace:

  2. da ..vreau wheight gainer nush exact cati bani dar eu vroiam un site dupa care sa iau redis... ca in IDM erau cu cel putin 10 lei mai scumpe...

     

     

    Daca vrei sa iei Redis de ce nu te duci la ei la magazin?Acolo au preturile de revista.

    Mesaj completat

    daca puneti poze sa scrieti si o descriere.ani, inaltime, kilograme,dieta sau nu, etc.

     

     

    Da sa traiti!!!! :)

    30 de ani, 1,64 (asa era la ultima masurare...) 52 kg...stil de viata, nu dieta! ok?? :P :P

  3. vai sper sa ai gura aurita!!!

    din pacate nu am asa greutati incat sa fac numai 10 repetari. cu gantera de 5 fac lejer 20...again SUX, nici macar nu se vede mare lucru. am un pic de forma la brat, in rest...subtire rau.

    nu e cam mare pauza de 1-2 minute?

    Mesaj completat

    chestia cu burta...e genetica cred. n-am pe nimeni in familie care sa aiba sunci pe solduri si pe burta. n-am avut niciodata sunci pe burta, am mai luat masiv mass si am depus uniform 3 kg intr-o luna.

     

    Mesaj completat

    btw MULTUMESC de sfaturi !

     

     

    Cu placere! E de bine daca nu se depune pe burta si solduri.

    Eu zic ca nu e mare pauza...o adaptezi in functie de cum iti e bine. Ideea e sa te recuperezi cat de cat intre serii si sa nu transpiri deloc...de aia ziceam de pauza asta. Incearca cu gantere de 10... 10 repetari. Ce faci tu acum se cheama definire.

    Mai intreaba...daca ai nelamuriri. La capitolul "fete" ma descurc ;)

  4. slabesc ca dracu de la alergat. nici o sansa!

    si asa am numai fibre fibre peste tot, spate de balerina...m-am saturat.

    ieri mi-am luat masiv mass si vreatina la 1gr bucata. o sa bag cartofi si peste, pui, banane etc...

     

    e aiurea sa vrei sa pui pe tine si sa-ti fie greu. mi-ar fi fost mai usor sa fiu grasa pt ca imi place sa fac efort si as fi slabit oricum...;)(

    Mesaj completat

    this SUX!!! de ce? nu lucrez abdomenul in mod special si uite...

    daca abdomenul arata asa, loc unde in mod normal se aduna grasime, ce sanse am sa pun pe mine in rest?

    hashsgdahjhhsahdhdhasdhhahdjajka!!!

     

     

    so repede sfaturi pt "ingrasare"!!! da doamne sa mearga cu masiv masu :agree:

     

     

    Masiv Mass este un produs foarte bogat in carbohidrati...s-ar putea sa se depuna pe burta.Adica sa se depuna cu preponderenta pe burta si solduri si in rest...mai putin.

    Ca antrenament...greutati mari cu care sa faci max 10 repetari. Cate 3 serii cu pauze de cca 1 min-2 min. Si daca tot te-ai hotarat sa iei masiv mass apuca-te mai serios de abdomene ca sa nu ai surprize.

    Bafta!

  5. :agree:

     

    omul nu pricepea cum se pot arde 3000 de calorii...

    daca tu asta ai inteles inseamna ca stimabilul tau tatic a luat prea multi steroizi cand te-a facut pe tine...daca intelegi ce vreau sa zic.

     

    ;)

     

     

    Probabil ca esti mult prea plin de tine si prea ingust in gandire...probabil ca ai ajuns la varsta asta fara sa stii ce e aia bun simt...probabil ca ti-ai gasit un rost scriind pe forum... Sunt mult prea cu bun simt ca sa iti zic altceva...dar atata timp cat habar nu ai cine e tata si atata timp cat nu ne cunoastem...tine-ti presupunerile si replicile fara fond pentru tine.

  6. Pai suplimentele/alimentele au pe ambalaj tabelul ala unde scrie nr. de cal etc iar la ce nu are am tabel in pc si ma mai uit acolo...eu numai din suplimente imi iau aprox 1300 cal...

     

     

     

    Adicatelea tu stai sa te uiti pe toate pachetele sa vezi cate calorii au...? :) Se vede treaba ca ori esti foarte migalos ori chiar nu ai ce face. :P

     

    Cam ce faci 1 ora si 20 de min FIX in sala?

    Un antrenament optim se face in max 45 min , mai ales daca te duci zilnic la sala.

     

     

     

    Stimabile Dexter...tu nici macar nu compari calul cu magarul ( ca sa zici ca au ceva comun ) .Tu compari calul cu omida...daca intelegi ce vrea sa zic. :blink:

  7. sau asta...

     

    :cheers:

     

    Esti cumva frustrat...? Totul la tine are tenta sexuala. Constat si eu...nu dau cu parul..

     

     

    Apropo de folie...am folosit si eu asa ceva . Nu stiu daca faptul ca am avut folie sau ca lucrez abdomene la greu a dat rezultate. Ulterior am vorbit cu un doctor care a spus ca nu e tocmai indicat ca folia sa fie aplicata direct pe piele, ca toxinele eliminate de corp se resorb in tesuturi. Asa ca daca va hotaratti sa folositi, puneti-o peste un maiou de bumbac.

  8. La mine cu abdomenul e simplu, nu se vede din cauza faldurilor de grasime. Asa ca il mai antrenez din cand in cand, dar daca nu voi slabi nu se va vedea nimic niciodata.

    Pun o poza de anul trecut, cred ca pe la 120-125kg, nu mai stiu sigur.

     

    Cand ajung acasa va pun o poza mai din tinerete, prin 2003, la 98 de kg sa vedeti diferenta. :rolleyes:

     

     

    Presupun ca ai incercat superseturi la abdomen...sau nu-ti plac abdomenele...asa ca le faci rar.

    Stii ce sunt alea...abdomene pana la epuizare, 2 exercitii legate( unul de parte superioara, celalalt de parte inferioara). Poti baga in superset si talie. 4 seturi cu pauza 1 min jumate.

    Rezultate garantate...in timp si cu perseverenta.

  9. "Cred că hârtia igienică este un termen relativ. Cînd este, doar hârtia igienică e hârtie igienică. Când nu este, și perdeaua de la duș e hârtie igienică. Si șosetele sunt hârtie igenică la urgență."

     

     

    si culturismul sport. la urgenta... :rolleyes:

     

     

    :laugh: Explicati-mi...de ce ii mai faceti jocul? Este evident ca el se considera un tip "bun", ca se vede in oglinda si e multumit , ca se considera un tip spiritual si citit capabil sa sustina orice conversatie in orice domeniu. Sa lasam deci geniile cu geniile si sa vorbim noi...

    Spre ex. Eu am observat ca daca fac abdomenele la sfarsitul antrenamentului...randamentul este mult scazut. Ori incep cu abdomene si apoi fac ce am de facut in ziua respectiva...ori nu le mai fac.Cum e la voi?

  10. ti-ai dopat copilu ' :wacko:

    Cristian Margarit are o intreaga poveste pe tema asta.

    Si mama copilului sau a luat toata sarcina suplimente,dar na ce puii mei stie Cristi,e un rahat de expert in nutritie,nimic mai mult.

    sunt convins ca se vor "scrie" pareri despre aceste lucruri .....imediat.

     

     

    :laugh: Cum suna asta! Mi-am dopat copilu'. :lol:

    Nu stiu cine e Cristian Margarit...si nu stiu povestea pe tema asta. Dar copilu' meu e sanatos si nu imi cere "prafuri" la masa de seara...:() Asa ca e semn bun.

  11. HELLLLLOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     

    :wacko: Barbati cu sangele incins...auzira-ti de PM.( ma refer la mesaje!!!)

     

    On Topic( ca sa zic asa). Mai mi-am adus aminte ceva :laugh:

    Apropo de o mai veche discutie legata de concentratele proteice. Eu am luat Whey Pro (Universal) in sarcina...deoarece bb era dezvoltat insuficient in luna a 7-a...si ghici ce!!!! Super tare! Eu am luat doar 12 kg iar el e PERFECT. Concluzie???

  12. "Mă enervează schimbarea populației. Când eram mic eram vreo 25 de băieți normali în clasă Âşi unu care arăta ca un gheu total Âşi îl călcam pe sex oral. Dup-aia umblam în gaÂşcă Âşi mai dădeam de pâlcuri mici de ghei totali Âşi îi alergam pe acolo să-i speriem Âşi să-i scuipăm. Apoi am ajuns să fie într-un bar la fel de mulți ghei totali ca oameni normali, Âşi doar să ne uităm urât la ei. Acum mă duc într-un bar Âşi nici măcar nu mai Âştiu în ce direcție să mă uit. E grupu’ de oameni cu care sunt eu Âşi în rest numa ghei compleți. Deja nu ai cum să mai râzi sau să faci miÂşto de ei că ei sunt normalul. Eu sunt ăla diferit. Într-o zi o să rămîn singur. ÂŞi o să aud din spatele meu o turmă de oameni zicând „haha! uite la ăla, NU arată ca un gheu total! hai să-l călcăm pe sex oral!”

     

    ÂŞi nu înțeleg de ce. Femeile nu par să caute femei cu pulă prea mult timp. Ok, pe perioade scurte umblă cu femei cu pulă pe principiul similarității. Cu bărbați sensibili care le țin de mână când le dor ovarele înainte de ciclu. Dar femeile vor masculi cu testosteron, pana la urmă, nu fătălăi cu eÂşarfă. ÂŞi totuÂşi din ce în ce mai mulți se transformă în fătălăi cu eÂşarfă, cu bărbuța atent nerasă Âşi care beau căcaturi cu pai roz. O să fiu nevoit eu să fuck TOATE femeile ăstora, că ei nu mai sunt masculi ? Dar chiar nu vreau. Pas. Prea multă responsabilitate.

     

    Sunt specie pe cale de dispariție."

     

     

    :wacko: :laugh: :lol: :(

  13. Mie mi-e o lene sacerdotala...n-am ajuns la sala de vreo saptamana, imi tot fac curaj in fiecare zi...

    S-ar putea sa fim pe valul de concedieri, in rest, fizic, dezastru! :laugh:

     

     

     

    Eu fac luni, miercuri, vineri cate 2 antrenamente (eleve...cu care trebuie sa lucrez) iar martea si joia in afara de antrenament mai am si o serie de izometrie. O tin asa de vreo 3 sapt... :wacko: A inceput sa devina...obositor.

  14. bere proteins,palinca proteins,slana proteins.

    yummie !

    multe pareri de aici,negative,sunt exact ca parerea unui nefumator despre cit de usor este sa se lase fumatorii de fumat.

    una e sa vorbesti din carti si alta e sa vorbesti din ce ai facut tu.

     

     

     

    Punct ochit punct lovit!!!! :love:

×
×
  • Creează nouă...