Sari la conținut

JiJiK

INACTIV
  • Număr conținut

    95
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    13 mai 2009
  • Motocicleta
    Kawasaki ER5
  • Numar Moto
    BKT
  • Club
    pitzipoance motorizate

JiJiK's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!!
  2. Daca vrei sa iei Redis de ce nu te duci la ei la magazin?Acolo au preturile de revista. Mesaj completat Da sa traiti!!!! 30 de ani, 1,64 (asa era la ultima masurare...) 52 kg...stil de viata, nu dieta! ok?? :P
  3. Am bolovani Il lucrez aproape zilnic. Imi place sa arate asa.
  4. Ce ati spune sa ne cunoastem? Ceva poze?
  5. http://www.stiumuzica.ro/stiri/page-detail...-2009-FOTO.html Cea cu peruca rosie sunt eu. E singura poza pe care am gasit-o. O sa incerc sa pun una mai relevanta... Lucrez cu greutati mari...nu am probleme cu incheieturile pentru ca am luat-o progresiv. Asa ca parerea mea e ca Regina noastra de gheata poate lucra linistita cu greutai...
  6. Cu placere! E de bine daca nu se depune pe burta si solduri. Eu zic ca nu e mare pauza...o adaptezi in functie de cum iti e bine. Ideea e sa te recuperezi cat de cat intre serii si sa nu transpiri deloc...de aia ziceam de pauza asta. Incearca cu gantere de 10... 10 repetari. Ce faci tu acum se cheama definire. Mai intreaba...daca ai nelamuriri. La capitolul "fete" ma descurc
  7. Masiv Mass este un produs foarte bogat in carbohidrati...s-ar putea sa se depuna pe burta.Adica sa se depuna cu preponderenta pe burta si solduri si in rest...mai putin. Ca antrenament...greutati mari cu care sa faci max 10 repetari. Cate 3 serii cu pauze de cca 1 min-2 min. Si daca tot te-ai hotarat sa iei masiv mass apuca-te mai serios de abdomene ca sa nu ai surprize. Bafta!
  8. @ Ice-Queen In afara de genuflexiuni, iti recomand indreptarile. Sunt foarte bune pentru fesieri si coapse posterior.
  9. Probabil ca esti mult prea plin de tine si prea ingust in gandire...probabil ca ai ajuns la varsta asta fara sa stii ce e aia bun simt...probabil ca ti-ai gasit un rost scriind pe forum... Sunt mult prea cu bun simt ca sa iti zic altceva...dar atata timp cat habar nu ai cine e tata si atata timp cat nu ne cunoastem...tine-ti presupunerile si replicile fara fond pentru tine.
  10. Adicatelea tu stai sa te uiti pe toate pachetele sa vezi cate calorii au...? Se vede treaba ca ori esti foarte migalos ori chiar nu ai ce face. Cam ce faci 1 ora si 20 de min FIX in sala? Un antrenament optim se face in max 45 min , mai ales daca te duci zilnic la sala. Stimabile Dexter...tu nici macar nu compari calul cu magarul ( ca sa zici ca au ceva comun ) .Tu compari calul cu omida...daca intelegi ce vrea sa zic.
  11. ...cum calculati voi cate calorii consumati zilnic? Sau cate mancati zilnic?
  12. Esti cumva frustrat...? Totul la tine are tenta sexuala. Constat si eu...nu dau cu parul.. Apropo de folie...am folosit si eu asa ceva . Nu stiu daca faptul ca am avut folie sau ca lucrez abdomene la greu a dat rezultate. Ulterior am vorbit cu un doctor care a spus ca nu e tocmai indicat ca folia sa fie aplicata direct pe piele, ca toxinele eliminate de corp se resorb in tesuturi. Asa ca daca va hotaratti sa folositi, puneti-o peste un maiou de bumbac.
  13. Ce mai faceti baieti? Tot la cearta? Ia...fuga la sala ca "muschiu' bine cu efort se tine"
×
×
  • Creează nouă...