Sari la conținut

Adizanebono

EX+
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    Adizanebono

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Calarasi
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Kawasaki Ninja® ZX™-6R
  • Numar Moto
    de acasa

Adizanebono's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Desi stiu ca suna a cliseu, m-am simtit bine atunci cand prietenii mi-au spus sa ma bucur ca nu a fost mai grav si ca sunt sanatos. Incercand sa te ajut inducandu-ti acelas sentiment iti spun la fel: Bine ca nu s-a intamplat mai rau si important este ca esti sanatos. Multumesc de urari. La fel si tie. Si nu rade... ca la ce burta avea taximetristul, dopul lui de buric putea sa infunde teava de esapament.
  2. Taximetristul meu nu a avut coloana in fata. Pur si simplu a intrat cu japca. Chiar in declaratia lui a scris ca a fost singurul de la semafor care a continuat drumul inainte si toti ceilalti au facut stanga. Asta este unul din motivele pentru care am sa depun contestatie si am sa merg mai departe in instanta daca este cazul.
  3. Ai grija la ceea ce declari politistilor pentru ca exact ca tine am patit si eu tot ieri la Baba Novac. Eu am avut ceva mai mult noroc in ceea ce priveste sanatatea. Daca tu ai plecat la culoarea verde a semaforului nu este suficient ca sa fii nevinovat, pentru ca asa cum spune articolul 101 punctul sapte: Art.101. - (1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta în clasa a III-a de sanctiuni urmatoarele fapte savârsite de persoane fizice: 7. nerespectarea obligatiei de a permite parasirea intersectiei conducatorului vehiculului ramas în interiorul acesteia. Sfatuieste-te cu un avocat sau un politist competent de rutiera cum sa sune declaratia ta pentru ca altfel tu esti vinovat. Eu asa am patit. Mult Succes!
  4. De tras pentru reparatii sunt de acord cu tine... o sa cam trag, insa prin detaliul cu SuperNova am vrut sa scot in evidenta faptul ca taxiul m-a surprins dupa ceva timp dupa ce se facuse verde si asa cum a declarat si taximetristul era singurul din intersectie, lucru care intareste ideea ca a cam tras de par semaforul. Cat despre liniute: 1. Nu ma pasioneaza. 2. Sa fim seriosi... nu stiu daca exista un motociclist pasionat de SS care sa fie in dilema daca depaseste sau nu o SuperNova la demaraj sau viteza astfel incat sa fie nevoie sa faca proba...
  5. Apropo de martori... martor a fost un scuterist care a venit cu mine la politie si a asteptat de la 13:30 pana pe la ora 18:30 cand s-a terminat tot circul. Foarte de gasca si atent la detalii. O bila alba pentru scuteristi.
  6. Am gasit incadrarea faptei. Art.101. - (1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta în clasa a III-a de sanctiuni urmatoarele fapte savârsite de persoane fizice: 7. nerespectarea obligatiei de a permite parasirea intersectiei conducatorului vehiculului ramas în interiorul acesteia. Dar oare asa trebuia solutionat cazul?
  7. Acum cateva ore in intersectia Strazii Baba Novac cu Soseaua Mihai Bravu venind dinspre Piata Muncii spre Campia Libertatii am tamponat vehicolul marca Dacia Logan cu numarul de inmatriculare B 42 FVO care functiona in regim de taxi: La culoarea verde a semaforului am plecat spre rondul care imi permite sa fac stanga spre Campia Libertatii. In stanga mea o Dacia Supernova care a plecat mai repede ca mine a trecut prin fata taxiului care a accelerat ajutandu-ma sa nu-i ratez portiera din dreapta fata. Avarii motociclist(eu): doar niste dureri in incheieturi din cauza presiunii(vina pentru faptul ca nu am nimik mai grav o poarta echipamentul). Avarii motocicleta: furca stramba, carene stanga-dreapta sparte, carena fata sparta, priza de aer rupta, far julit in fata si rupt din prinderi, parbriz ( mandrie de curcubeu Ernmax) julit, bulon dreapta indoit din cadru, semnal dreapta spart si bonus juliturile aferente pe cadru, toba, scarite, manete, capete de ghidon. Avarii taximetrist: i-a cazut scama din buric. Avarii masina taxi: portiera dreapta fata indoita si pragul din dreptul usii indoit(nu se poate deschide usa si inchide geamul). Vinovat... eu pentru ca desi eu am plecat la culoarea verde a semaforului nu am lasat sa se elibereze intersectia, iar taximetristul venind dinspre Campia Libertatii spre Str. Dristorului care trece pe rosu sau forteaza galbenul(ca altfel nu pot sa imi explic cum de el era pe linia de tramvai (dupa cum spun martorii) cand eu plecam de la semafor) scapa nevinovat. Dupa cum este scris in procesul verbal fapta savarsita este prevazuta de articolul 101 punctul 7. Eu in articolul 101 nu am gasit 7 puncte si articolul 101 se refera la cu totul altceva din cate am vazut eu. Ma poate lamuri cineva ca sa stiu ca nu platesc 360 RON amenda si reparatia motocicletei degeaba?
  8. Chiar ca nu erai singur... In spirit de solidaritate te sustineam prin frig, ninsoare, mazga pe cashcheta si alte picanterii care fac mersul pe motor un deliciu(aici a vorbit gurmandul de mine;tastez de la 110kg).
  9. Pentru cel care a facut subiectul discutiei nu mai are rost nici un comentariu... Pentru cei care nu vor sa i se alature are rost...
  10. Farurile se pot regla sus-jos. Pentru a-mi rezolva problema trebuie sa le reglez stanga-dreapta.
  11. Intradevar farul bate usor stanga, deci este pentru circulatia pe stanga. Testul facut de Dinicutu la R.A.R. a fost facut cu o foaie de hartie. In privinta farului are prefecta dreptate dar incerc sa aleg din aproape in aproape cea mai buna varianta si totodata cea mai ieftina... schimb becurile intre ele, schimb lupele si poate se mai poate face ceva pana la a da 300 euro pe un far nou. Va multumesc pentru sugestii si colaborare!
  12. Suna logic si frumos ceea ce spui tu dar Cartea Tehnica a Vehicolului cine o elibereaza? Prin asta nu vreau sa te contrazic ci pur si simplu ma intereseaza foarte tare subiectul si incerc sa aflu niste detalii.
  13. Ba da, se aprind amandoua si in faza scurta si in faza lunga. Iar apropo de trecut R.A.R. fara probleme depinde foarte mult de cine iti face verificarea si ion ce toane este. Spun asta pentru ca un prieten a trecut R.A.R.-ul fara sa porneasca motorul, fara sa semnalizeze, fara sa aprinda vreun far.
  14. In actele din Anglia nu scrie nici un fel de dimensiune a cauciucului. M-am uitat pe alte acte ale unor motoare aduse din Germania si Italia si am facut aceeasi constatare... nu este scrisa marimea cauciucurilor. R.A.R.-ul l-am facut in bucuresti, am platit taxa de aprox 200 ron si apoi am aflat rezultatul. Acum daca ma duc oriunde sa fac R.A.R.-ul nu trebuie sa prezint foile cu care am fost prima data pentru a nu plati din nou taxa? Problema cu farul trebuie rezolvata oricum macar din bun simt si respect pentru participantii la trafic. Dar dimensiunea cauciucului chiar nu mi se pare o asa mare problema(cu toate ca Ing. Dinicutu de la R.A.R. mi-a spus ca modifica parametrii de franare dar nu in avantajul meu).
×
×
  • Creează nouă...