Sari la conținut

Tormented

Membru
  • Număr conținut

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti[Berceni]
  • Carnet moto din
    loading.... done
  • Motocicleta
    loading SUZUKI GSR 600 A
  • Club
    BERCENARII

Tormented's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tormented

    Accident in Covasna

    Sau poate au fost amenintati?!
  2. Eu nu inteleg aceasta afirmatie din reportajul PRO TV: "Desi ancheta oficiala vorbeste doar despre un accident, din ce in ce mai multe voci sustin ca motociclistul a fost pur si simplu linsat de rudele fetitei pe care o acrosase pe marginea drumului." Cum adica a acrosat-o pe marginea drumului?
  3. Tormented

    Accident in Covasna

    Pana la urma e oficial rezultatul autopsiei din care reiese ca nu a murit in urma accidentului? Si daca da, de ce nu mai zice nimeni (stiti la cine ma refer) nimic? Iar cu privire la viteza prin localitati infestate de zerlingi ... e discutabil. Daca o lalai cu viteza mica te expui prea mult, daca treci cat mai repede e posibil sa se intample ce s-a intamplat aici. Cum faci pana la urma? Asta ma enerveaza cel mai mult, trebuie sa gasesc eu solutii sa ma feresc de tigani, sa ma ascund etc cand de fapt ar trebui dezinfectate satele de zerlingi (si aici nu ma refer la rascoale, linsaje etc)
  4. Tormented

    Accident in Covasna

    Exact atitudinea pe care o prefera tiganii din partea noastra: pacifista, "civilizata" ... ca sa poata sa-ti dea in cap in timp ce tu bati campii cu integrare, dragoste si prietenie. Din toate astea el intelege ca poate sa bage cutitul in tine ca nu pateste nimic. Tiganul nu te respecta, tiganul respecta cutitul si pe cineva mai "smecher" decat el.
  5. Tormented

    Accident in Covasna

    Civilizare unui popor este un proces, nu o schimbare pe care sa o faci peste noapte. Nu poti sa ceri unui popor care nu a trecut prin toate etapele specifice, sa fie civilizat. Toti au fost la un moment dat "primitivi" .. e una din etape.
  6. Tormented

    Accident in Covasna

    Mai e o diferenta intre noi si ei ... ei nu au nici cea mai mica mustrare de constiinta sa ia viata altui om ... cati dintre voi pot lua viata altui om?
  7. Vand urmatoarele jocuri, pachet complet, cumparate de la Altex: 1. DIABLO III - 150 RON 2. MIGHT AND MAGIC HEROES VI - 100 RON DIABLO nu mai este disponibil.
  8. Ptiuuu, ce m-am speriat cand am citit . Dar pe urma mi-am adus aminte ca e noiembrie si ca sunteti toti teferi acasa Baga!
  9. Ba, da' te tot drogai sau gen? ca mereu aveai zambete pe buze
  10. Ptiuuu, m-ai facut vedeta pe motociclism Frae' , daca iti aduci aminte am incercat sa-ti explic ce faceam acolo dar se vedea clar pe fata ta ca te depasea, asa ca am renuntat ... am considerat ca iar a venit o ruda de la tara in vizita ) Ai inceput sa strangi bani sa dai la nunta? ... bani de umblat prin tari straine vad ca ai avut Hai, baga povestea mai departe, sa vad ce am pierdut ... deja m-ai ofticat un pic.
  11. Aha, logic ce zici tu ... ia sa fac si eu un exercitiu de logica: "daca" a fost scos din ecuatie prin faptul ca omul s-a nascut, a ajuns la o varsta cand putea sa-si ia permis dar nu si-a luat. si a iesit asa pe sosea. punct. e bine? Prostia se plateste dar nu e rolul tau sau al altui sofer sa aplici aceasta pedeapsa. E chiar impotriva legii sa faci acest lucru. Zicea cineva mai sus: ce facem? ne apucam sa omoram oamenii care trec pe rosu? pentru ca atat ii duce capul? Corect, e bine sa invatam lucrurile pe care le-ai subliniat tu. Asta vreau si eu, in schimb mai vreau ca si soferul sa respecte legea si sa nu treaca peste linia continua, iar daca o face, sa plateasca. Ti se pare corect ca am ajuns atat de paranoici incat trebuie sa presupunem din start ca un sofer va trece peste linia continua, ca un sofer va face brusc o schimbare de directie etc? Ti se pare corect ca am ajuns sa merg echipat full, cu viteza mica, cu mana pe frana, sa ambalez motorul si sa trezesc tot cartierul doar ca sa ies cu cateva oase rupte dar in schimb sa-mi pastrez viata? Nu ar fi corect sa nu se intample deloc? Sa respecte toti legea si sa nu se mai intample atatea accidente? Ca eu asa vad sfaturile, fiti atenti, purtati echipament, mergeti incet ca in caz ca se intampla scapi doar cu o tranta si nu mori. Deci tranta e asigurata.
  12. Recunosc, discutia s-a indepartat oarecum, doar a pornit de la acest caz si are lagatura cu multe alte cazuri. Si imi cer scuze daca deranjez pe careva implicat direct in acest caz cu discutia mea pe acest topic. In rest, se vede ca nu ai inteles mare lucru, nu am ce sa-ti raspund. Era sa uit, deci daca bietul om nu circula fara permis acum ar fi fost in viata? dar ce zici daca soferul nu ar fi intors pe linia continua? mai era in viata?
  13. Pai alearga la avocat ca asta e sitemul. Si e "bun" sistemul ca altfel ne-am linsa intre noi. Problema e ca nu functioneaza asa cum ar trebui el sa functioneze. Daca poti sa ne zici, cinstit, cati din cei care ti-au cerut sa apelezi la chichite erau vinovati si cati erau nevinovati?
×
×
  • Creează nouă...