Sari la conținut

RamoChoop

INACTIV
  • Număr conținut

    182
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de RamoChoop

  1. RamoChoop

    Accidente Sibiu

    Asta e deja nesimtire sa iti fie rusine, asa de la obraz.
  2. RamoChoop

    Accidente Sibiu

    La multi ani! Nick acolo unde esti, o sa beau o bere in memoria ta, sa ne veghezi de acolo de sus. Si dodomotox, Nick nu este o amintire tragica a unui accident, il pastram viu in suflet, chiar nu era necesar comentariul tau, cine vrea sa sil aminteasca bine cine nu sa nu isi mai dea pareri degeaba!!!!!!!!!
  3. postam si noi cateva poze de la intrunire, a fost super frumos la Nandru, muzica bautura mancare, felicitari organizatorilor, sa o tineti tot asa.
  4. Haha Cotizo nu te rade de Hondita mea ca draga de ea ma dus frumos pana acasa, si cand o repar o sa te fac o liniuta hahahahahah
  5. Sper din tot sufletul sa reusesc sa imi repar Hondita pana la intalnire sa putem sa venim si noi, am fost si anul trecut a fost foarte frumos, ne-a placut enorm, am petrecut alaturi de Nick Lombardia dar si anul asta o sa fie in sufletele noastre. Respesc , faceti o treaba buna.
  6. hahahaha, nu bunicule, intrebam unde ne vedem Joi??? ca se pare ca a ramas aceeasi dilema!!!!! Si chiar mi-a afetat ceva Germania dar cu siguranta nu memoria hahaha ci dorinta de a merge inapoi acolo la respectul ce il primesti in trafic cel putin eeeee suntem liberi sa visam nuuuuuu?
  7. RamoChoop

    Accidente Sibiu

    ofofofofofof iara accident, Multa multa sanatate.
  8. RamoChoop

    Accidente Sibiu

    Ne pare rau dar din pacate nu putem fi alturi de familie la parastasul de 6 saptamani pt Nicu, pe data de 10.07.2010 o sa fim plecati din tara, dar o sa fim alturi cu sufletul. condoleante familiei
  9. RamoChoop

    Bancuri

    Foarte tareee, hahahahahahahahahahahahah
  10. hahaha, nu cred ca trebuie ceva inteles mai Cotizo, a izbucnit Axel un pic dar ii trece lui, hahahah
  11. RamoChoop

    Accidente Sibiu

    R.I.P rest in Peace!!!! Doamne fi alaturi de noi ca pe prea multi ii iei la tine!!!!!!
  12. RamoChoop

    Accidente Sibiu

    Galerie Foto Mars in memoria lui Nicu Lombardia, Dumnezeu sa il odihneasca in pace. Aici gasiti galeria: http://www.adevarul.ro/locale/sibiu/Mars_i...274222577.html#
  13. RamoChoop

    Accidente Sibiu

    R.I.P Nick, ve ramane pt totdeauna in sufletele noastre, dumnezeu sa il odihneasca in pace, dorim familiei multa putere si santate. Cel voinovat trebuie sa plateasca pt ca a luat viata unui om minunat.
  14. RamoChoop

    Accidente Sibiu

    Trebuie neaparat sa afises ce se scrie la comentarii pe Adevarul la articolul cu accidentul lui Nicu, aici e articolu : http://www.adevarul.ro/locale/sibiu/Motoci..._271173343.html Comentarii: Marius31.May.10-17:39hs Nu am fost acolo sa vad ce sa intamplat,si eu sunt sofer de camion, am vazut multi motociclisti care nu prea erau curiosi de limite de viteze ori de legislatie...imi pare rau sa zic asta dar asa e.iarasi imi vine GREU sa cred ca un sofer de camion la varsta de 52 ani care are experienta in soferie mai multi ani decat varsta unor tineri , SA NU SE ASIGURE LA TRECEREA DE PE BANDA I PE BANDA II...as vrea sa uitam ca suntem in Romania unde se poate orice,si sa se dea culpa cui I se cuvine cu adevarat si nu pe baza unei prietenii sau stiu eu ce.....va rog sa investigati mai cu atentie..... silviu31.May.10-19:12hs - FIUL SOFERULUI DE TIR CE LA LOVIT PE NICU acest om pe care il acuzati este un om cu foarte multa experienta cum zice si marius mai jos tinerilor care aveti motocicleta lasatio usor nu mergeti cu asemenea viteze ca din cauza figurilor care le faceti alti oameni sufera din cauza foastra si le faceti numa rau domnul care este acuzat ewste tatal meu si politia nu a spus declaratia lui unde specifica ca un alt motociclist a franat brusc in fata lui pt a demonstra cat sunt ei de smecheri dar dau dovada de lipsa de respect si prost gust mi rusine si de mentalitatea ce o au uni oameni alinutza01.Jun.10-14:35hs si daca cel din fata a frant, tiristu de ce nu a franat si el...de ce a schimbat banda alinutza01.Jun.10-14:40hs si daca are atat experienta...ar trebui sa stiu si ce inseamna a conduce preventiv alinutza01.Jun.10-14:42hs sa stie pardon...daca vedeti 2, 3 motociclisti nebuni si incostienti nu inseamna ca toti sunt la fel...in cazul de fata e vb de un om in toata regula, temperat si cu multa experienta in spate....nu un tinerel cum spuneti voi, marius si silviu Ramona01.Jun.10-14:47hs Hai sa fim seriosi comparam masivitatea unu Tir cu o motocicleta,daca domnu avea asa multa experienta trebuia sa il vada pe Nicu in oglinda ca depaseste pe banda a doua, si cum sa franeze primul motociclist cand stia ca prietenul lui vine din spate cu motorul tot un depasire hai sa fim reriosi, asa este sunt si motociclisti care fac smecherii cum le ziceti dar nu sunt toti la fel si din pacate a platit unul nevinovat, si eu sunt motociclista si soferita de masina si credetima ca ii doare in cot pe domnii din Tir ca treci pe langa ei sau ca ei iti taie calea ca dor ei sunt aia mari care pot face ce vor, pe mine era sa se urce tiru pe masia ptr ca a schimbat banda si nu ma vazut interesant nu??? nu sutn toti la fel de pe tir asa este dar nu le prea pasa de noi astia mici asta e un adevar crud, asi avea multe exemple cu accidente cu Tir de care stiu din pacate dar nu are sens sa insir acum asta , din pacate un baiat bun e pe moarte ca, da NU LA VAZUT doar e motociclist ne-am obisnuit cu asta.
  15. RamoChoop

    Accidente Sibiu

    Si in primul rand ii multumim domnului doctor ca scrie pe forum sine tine la curent cu starea lui Nicu. Mai asteptam vesti si sa speram ca inspre bine. Mult succes si sanatate
  16. RamoChoop

    Accidente Sibiu

    Inca nu am vesti noi despre starea lui Nick dar cum aflu ceva postez imediat pe forum. hai Nick lupta omule ca meriti.
  17. RamoChoop

    Accidente Sibiu

    Deci acum cateva minute sotia lui Tibi din Trust a vorbit cu medicul ce se ocupa de Nicu "Lombardia" la Mures, e grav grav e in coma de gradul 4, creierul e zdrobit si nu se poate opera, si are coloana cervicala rupta deci e paralizat de la gat in jos, medicii nu mai au ce face au zis ca doar Dumnezeu mai poate face ceva. Suna foarte dur ce am scris dar din pacate asta e realitate cruda. noi inca speram la mult bine. Mesaj completat Din cate a reusit Alex "Speedy" sa ne zica aseara cand a ajuns acasa de la politie cam asa a fost accidentul: erau 2 benzi pe sens, tiru era pe banda unu unde trebuie sa si stea mai ales cand urca,speedy a depasit tiru pe banada 2 dupa care si Paul, cand sa treaca si Nicu tiru a schimbat banda si la acrosat dintro parte,el atunci accelera ca sa depaseasca pe banda 2, si la izbit cu partea stanga, Nicu a zburat iar motorul a zburat in tirul ce venea din sens opus, motorul e praf ,jumate nu mai e, sa rupt bascula, casca e distrusa. Daca nu suna cotizo la elicopter nu venea dupa el ca era vreme rea , a venit prima ambulanta care la stabilizat si pana la uram a avenit elicopteru si la dus la Mures. Speedy nu a vazut accidentu ca el sa dus in fata si nu stia de ce nu mai vin baietii doar Paul a vazut, sa facut brusc coloana si si-a dat seama ca sa intamplat ceva si sa intors repede inapoi, el ii astepta pe baieti sa il ajunga din urma. Sper ca am reprodus corect ce sa intamplat daca gresesc undeva doar Paul poate sa confirme. Doamne ajutal pe Nick
  18. RamoChoop

    Accidente Sibiu

    Din pacate trebuie sa iti dau dreptate asa este la noi inca in multe cazuri , si intradevar hai sa nu avem motive ce cearta pe acest topic.
  19. RamoChoop

    Accidente Sibiu

    Vinovat este tiristul care la lovit pe Nicu si asta este pt ca declaratia lui Paul sa potrivit cu declaratia tiristului turc in care a fost proiectat motorul lui Nicu. macar atata dreptate sa se faca.
×
×
  • Creează nouă...