Sari la conținut

Cricket

INACTIV
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti

Cricket's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. 2 copii talentati (sper si pozele sa fie ok )
  2. Boo... Surprised_Kitty_Cat_cutest_ever____.avi
  3. Aparatul este un Olympus SP-560UZ, asa cum spunea Ecko72. Cum spuneam intr-un post anterior,eu setez aparatul si fac poze in functie de cum mi se pare mie ca este ok, nu din punct de vedere tehnic sau mai stiu eu ce. Doar din instinct... Nu ma deranjeaza comentariile. Daca nu doream sa-mi fie criticate pozele, nu le mai postam...
  4. Wow! Arata superb pozele modificate... Am folosit destul de "timid" un program de editare...Momentan fac poze din instinct,mai putin tehnica si restul. O sa mai dau o fuga sa fac o poza doar la vopsea ... Multumesc pt. sfaturi...daca nu deranjez o sa mai adaug din cand in cand poze Era sa uit...de aici provine vopseaua
  5. Imi cer scuze...partea haioasa este ca am micsorat pozele astea sa le trimit pe mail... Am retinut si nu o sa le mai pun asa mari... P.S. sunt ok pozele?!
  6. Top 6 Pranks Played on the Public - ultimele 3 sunt foarte amuzante
  7. http://www.youtube.com/watch?v=K-vd0s9Da2U...feature=popular
  8. http://www.220.ro/ny4IJxLvMn/Ce-Face-O-Blo...-Se-Plictiseste
  9. Fiul unui seic studia in Bucuresti. Intrebandu-l parintii cum se simte, le-a raspuns ca in general bine, dar se jeneaza un pic cand el vine cu Mercedes 500 la scoala, iar profesorul lui coboara din tramvai. Peste cateva zile primeste un cec de 1 milion de dolari si o telegrama: "Fiule, nu ne face numele de rusine! Cumpara-ti si tu un tramvai!…" Un tip intra intr-un bar, avand o pasarica pe umar, se asaza la bar si face comanda: - O bere pt mine si 20 de fripturi pentru pasarica Barmanul se uita ciudat, dar ii da ce-a cerut. Peste 30 de min, tipul cere iar: - O bere pt mine si 20 de fripturi pentru pasarica - Dom`le, sunteti ciudat, zice barmanu - Chiar deloc! Sa vezi ce mi s-a intamplat: ieri am pescuit pestisorul de aur care mi-a spus ca imi indeplineste trei dorinte si eu i-am cerut: –> pentru prima dorinta : 1 miliard de dolari in cont – evident, mi-a dat banii –> a doua dorinta: un mercedes ultimul tip – evident, a aparut masina –> si a treia: o pasarica nesatula, pesemne ca pestisorul nu a priceput aluzia !
  10. Jack si prietenii lui s-au dus sa joace golf intr-o sambata... Cand erau pregatiti sa joace, un tip necunoscut a venit la ei si i-a intrebat daca poate sa li se alature. Dupa cateva lovituri unul din prietenii lui Jack era curios sa stie ce meserie are tipu' asa ca l-au intrebat. Tipu' a spus ca este un assasin platit, iar ei au inceput sa rada. Tipu' a spus ca nu glumeste, are pusca in geanta de golf si ca pot sa se uite sa se convinga. Asa ca Jack a hotarat sa verifice geanta tipului... si spre surprinderea lui... in geanta era intradevar o pusca cu o luneta mare... Jack l-a intrebat pe tip daca poate sa se uite sa-si vada casa prin luneta... Cand Jack s-a uitat, si-a vazut casa si fereastra de la dormitor, a vazut-o si pe sotia lui, era dezbracata... si pe vecinul lui...si el era dezbracat... Nervos l-a intrebat pe assasin cat il costa sa-i omoare... Tipu' a spus ca 1.000$ pt. fiecare foc nimerit... Jack: "1.000$! Bine... vreau 2 focuri... Vreau sa o impusti pe sotie in gura pt. ca m-am saturat sa o tot aud zi de zi, si pe vecinul meu in penis pt. ca a indraznit sa se culce cu sotia mea"... Assasinul a spus ca este de acord, s-a pregatit si a inceput sa se uite prin luneta... Dupa vreo 5 min... Jack plin de nerabdare, l-a intrebat de ce ii trebuie atat de mult... Asasinul: "Stai calm! Incerc sa-ti economisesc 1000$..."
×
×
  • Creează nouă...