Sari la conținut

Ares_HondaF4i

Membru
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    ares_king_raul@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Tulcea
  • Carnet moto din
    2002
  • Motocicleta
    Honda CBR F4i
  • Numar Moto
    TL 90 ALE
  • Club
    Brotherhood REBELS DANUBE

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Hoinar Honda CBR F4i
  • Interests
    Biks & Womens ;)

Ares_HondaF4i's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am ceva timp de cand caut un cadru de kawa. zx9r 2000-2002 si am auzit ca se potrivesc si cele din 89 99 . ma poate ajuta cineva ?
  2. Mai cuba se stieeee ......Trebuie sa existe un bufon care sa i distreze pe baietii astia de la tulcea nu?/ Sise pare ca tot eu am fost ala si de data asta.....!!
  3. In numele comotetului competitional de la tulcea :FUCKERUL ZGUBI BULDOG ARES LAUTARU si altii multumesc grupului organizator de la seawolfs constanta pentru clipele bestiale petrecute impreuna la malul marii....Baieti a ti fost tari ....la mai mare si la mai multe. VA SALUTA CU RESPECT FUCKERU......!!!!!
  4. SE VINDE KAWA ZX9R DIN 2000 CU 2600E
  5. Ares_HondaF4i

    BURSA LOCALA

    Vreau si eu un cadru de kawa zx9r din 2000.....
  6. http://brotherhood-tulcea.forumgratuit.ro/forum.htm : BAI MA CAC PE MINE DE RAS CAND VAD CE INVENTIE DE FORUM AU FACUT SI ASTIA... BAI NU E NORMAL BAIATUL ASTA DE STANESCU ZIC..KIAR ARE NEVOIE DE CONSILIERE DE SPECIALITATE.... NARE NICI O VINA SARACUL E BOLNAV RAU CU CAPUL.....
  7. WAAAU TREBUIA SA MI FAC NISTE FLORICELE DE PORUMB SI SA VA URMARESC..E O INTREAGA ,,PRELEGERE'' AICI MA MIR CA NU S A PLICTISIT ADMINUL DE VOI SI DE CIRCUL ASATA AL VOSTRU PANA ACU DE NU V A DAT JET LA TOTI... SUNTETI PENIBILI FRATILOR SI SINCER I MI PARE RAU CA V AM CUNOSCUT PE UNII DINTRE VOI.. NISTE TATE LA PIATA SAU POATE MAI RAU!!!! HAI SARBATORI FERICITE LA MULTI ANI SI BAGATIVA MINTILE IN CAP!!!!
  8. OMUL CHIAR SE DISTREAZA PE NERVII VOSTRII, VOI CHIAR NU V ATI PRINS PANA ACUM? VA CREDEAM MAI DESCHISI LA MINTE DECAT EL CE SA VA ZIC SUCCES!!!!!! DA CU MOBRELE,, CU MOBRELE CUM RAMANE??????
  9. AZI TE AM CONDUS PE ULTIMUL TAU DRUM................................................................................................................ ADIO BOBY!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
  10. ............................... ................................. . RESPECTELE NOASTRE PT ETERNITATE BOBY...........FUCKERUL SI PRIETENII TAI....!!!!!!!!!...........................................,,SA NE PAZESTI DE ACOLO DE SUS'' PRECUM A ZIS MAMA TA!!!!!!!!!!
  11. NICI NU STIU CUM SA INCEP ASTAZI IN JURUL OREI 7 7.30 UNDEVA IN ORASUL BABADAG A AVUT LOC UN ACCIDENT IN CARE A FOST IMPLICAT UN PRIETEN AL CLUBULUI MOTO DIN TULCEA PE NUME BOGATU MARIUS ALIAS BOBY IN URMA CARUIA BOBY A DECEDAT. IN LOC SA NE CERTAM SI SA NE BADJOCORIM ZILNIC EU PROPUN SA I ADUCEM UN OMAGIU CELUI CARE A FOST BOBY.....DUMNEZEU SA L ODIHNEASCA!!!!!!! http://danube-rebels.myforum.ro/rip-boby-vt590.html
  12. auzi mai nea rockhunt 46 ce sa fac sa ma ascund ca am inteles ca l am deranjat pe basarab cu tupeul meu si tu ce vrei de dai add la mine pe id ti am dat ignore demult nu am ce discuta cu tine esti ceva mai nesimtit ca mine asa ca lasa ma in pace ti am mai zis nu am nevoie de circul asta gratuit si de prost gust scoateti ma din calcule.si zii lui basarab sa si vada de treaba si afacerile lui si sa ma lase in pace ca nu m am luat de el.sai vrea cumva sa ma ,, calce cu Q7 pe cap'' ca am inteles ca asta stie el sa faca cel mai bine... FRATILOR VEDETIVA DE TREABA SI LASATI MA PE MINE DE O PARTE. NU AM TIMP DE CIRC SI AMENINTARI EU VREAU DOAR SA MA DAU PE DOUA ROTI SA MA DISTREZ SI SA MA SIMT BINE NU SA MA INJUR SI SA MA SPURC PE NUS CE FORUMURI SAU MESSENGERURI. I M THE BEST FUCK THE REST.......I DO NT GIVE A SHIT ON NOVEBODY.
  13. ASTA DOVEDESTE NIVELUL LOR DE EDUCATIE SI LIPSA DE BUN SIMT DE CARE DAU DOVADA.... DACA NU MA INSEL VOI CEI DIN GRUPAREA DE GHERILA AVETI IN JUR DE 30 32 34 DE ANI ... NU SE VEDE ATI TRECUT DEGEBA PESTE ACESTI ANI. NU MAI ZIC DE PAPAS CARE ARE CRE CA 132 SAU CAM ASA CEVA..... IA VEZI PAPAS POATE MA MAI CORECTEZI PE ICI PE COLO LA GRAMATICA... NU VA ZIC NICI,, RESPEC'' NICI ASFALT USCAT CA NU LE MERITATI......
  14. SCZ PT ASTA AM VRUT SA POSTEZ http://wildmotors.forumgratuit.ro/generali...m-scuze-t63.htm te rog frumos pe mine sa nu ma bagi in scandalul asta de (cuvant urat) al vostru faceti bors cat despre postul vostru de pe wild motors nu sunt eu rockhvnt46 sau cum mama dracu ii zice eu am alt id acolo pe care nu l am mai folosit de nu mai stiu cand asa ca terminati cu prostiile astea si cu minciunile iar scuze nu am sa mi cer eu niciodata voua pt mizeria care ati aruncato asupra mea si asupra clubului asa ca va rog frumos inca o data sa terminati si sa ma lasati dracu in pace.
×
×
  • Creează nouă...