Sari la conținut

andrei_bass85

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    IASI
  • Carnet moto din
    vara 2008
  • Motocicleta
    Honda Hornet

Informații profil

  • Motociclete detinute
    yamaha virago 535

andrei_bass85's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. A facut aceeasi problema si pe rezerva. Si in la vale am lasat-o cu a2a sa porneasca, si nimica. Aproximatriv 500 de metrii si nu a vrut. Doar daca ii dau din buton, o ia, dar mai greu. Si totul revine la normal...merge in 4 de parca nimic nu s-a intamplat. Azi ma duc cu dansa la un prieten sa o desfac si sa ii masor bateria, schimb filtrul de benzina si sa ma uit la robinetul de alimentare. Voi anunta daca rezolv ceva.
  2. Salut. Am si eu o problema la un Hornet din 2001, cumparat recent si daca ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi, mi-ar fi de mare ajutor. In prima zi cand l-am cumparat, a mers ok, desi nu am mers foarte mult. A doua zi dupa 30 de km parcursi, dadea semne ca nu mai are benzina. Am dat pe rezerva si a mers. Dupa 15 km aceeasi problema. Ma uit in rezervor si era pe jumatate. Am mai alimentat 8 litrii de benzina si a3a zi s-a oprit motorul in mers de vreo 6 ori. El da semne ca ramane fara benzina, merge in 3 si dupa aia nu mai are vlaga si se opreste. Asi vrea sa stiu daca e pe partea electrica sau mecanica. Daca a mai avut cineva aceasta problema si a rezolvat-o sa imi zica ce i-a facut. Ma gandeam ca busonul de la benzina sa fie infundat si sa se produca vid in rezervor si sa nu poata curge bezina, dupa aia ma gandeam sa fie un gunoi in rezervor...sau CDI-ul. Nu am schimbat deocamdata nimca la el...nici bujii, filtru de aer, ulei si filtru de ulei. Urmeaza cat de curand. Astept raspunsurile si parerile voastre. Multumesc anticipat.
  3. Salut. Am si eu o problema la un Hornet din 2001, cumparat recent si daca ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi, mi-ar fi de mare ajutor. In prima zi cand l-am cumparat, a mers ok, desi nu am mers foarte mult. A doua zi dupa 30 de km parcursi, dadea semne ca nu mai are benzina. Am dat pe rezerva si a mers. Dupa 15 km aceeasi problema. Ma uit in rezervor si era pe jumatate. Am mai alimentat 8 litrii de benzina si a3a zi s-a oprit motorul in mers de vreo 6 ori. El da semne ca ramane fara benzina, merge in 3 si dupa aia nu mai are vlaga si se opreste. Asi vrea sa stiu daca e pe partea electrica sau mecanica. Daca a mai avut cineva aceasta problema si a rezolvat-o sa imi zica ce i-a facut. Ma gandeam ca busonul de la benzina sa fie infundat si sa se produca vid in rezervor si sa nu poata curge bezina, dupa aia ma gandeam sa fie un gunoi in rezervor...sau CDI-ul. Nu am schimbat deocamdata nimca la el...nici bujii, filtru de aer, ulei si filtru de ulei. Urmeaza cat de curand. Astept raspunsurile si parerile voastre. Multumesc anticipat.
×
×
  • Creează nouă...