Sari la conținut

pytycu65

Membru
  • Număr conținut

    109
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    pytycu_65

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    1987
  • Motocicleta
    yamaha ybr 250
  • Numar Moto
    B-25-YBR
  • Club
    nu fac parte

Informații profil

  • Motociclete detinute
    MOBRA 50 super din 1986 pana in1992 YAMAHA YBR 250 din iulie 2008

pytycu65's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Adi iti dresc multa bafta si asfalt uscat.mai ma tii minte de cand am vb de Mobra?Daca vrei trimite-mi un P.M.Bafta!
  2. dfDragi prieteni, spuneti-mi si mie cum sa procedez ca sa pot fi in regula cu un moped Garelli de 49 cc daca il iau de la un amic care nu are nici un act.Mentionez ca mopedul este adus din Italia nu este furat dar nu are acte.De asemenea pot sa spun ca este ca o bicicleta cu pedale.Acum ce ma deruteaza este faptul ca nici eu nu stiu cum sa o categorisesc? moped sau...Daca as face un act de vanzare-cumparare cu actualul propietar arvfi de ajuns?Va rog daca puteti sa ma indrumati.Va multumesc!
  3. Multumesc pentru sfat. Daca poti sa-mi dai o idee de pret trimite-mi un pm.As aprecia mult asta
  4. Pentru cei interesati de vanzarare.Pretul 3200 discutabil.900 km, itp valabil2012.Si cateva poze.Anul fabricatiei 2008. Mesaj completat 2850 pret de criza
  5. Am sa pun si cateva poze cu motorul pentru cei interesati. Mesaj completat Am sa pun si cateva poze cu motorul pentru cei interesati. Mesaj completat 2850 pret de criza.Discutabil.... Mesaj completat
  6. Pentru fetele interesate si mai ales incepatoare am de vanzare yamaha YBR 250 Motocicleta este un nacked si este fabricatie 2008, motor injectie siare doar 900 km Este rosie, din pacate nu am poze dar poze puteti vedea printr-o simpla cautare ori la orice dealer ori pe net Pretul este 3000 euro,noua fiind 4400 euro.Daca este careva interesata astept un PM. Bafta si asfalt uscat (atat cat mai este).
  7. Dragi Y-beristi din motive financiare sunt nevoit sa-mi vand Mobra(bineinteles YBR 250). este din 2008 si are doar 700 de km.Pretul este de 3400 euro usor discutabil.Daca sunt amatori ssau stiti pe careva interesat va rog sa-mi dati un PM.Cu mii de multumiri va doresc bafta si ASFALT USCAT.
  8. Saint sa inteleg ca mobra ta a stat afara toata iarna?Sau bateria te-a lasat pt ca are o anume vechime...Mai postati si voi pt ca topicul nostru se duce la fund
  9. Eu am luat un YBR250 in rate si sunt f multumit. De asemenea si eu am doar 1.65. Este adevarat ca in rate il platesti aproape dublu dar totusi e noua si ... asta cred ca, conteaza mult plus garantia. Este doar parerea mea!
  10. Propuneri va rog pentru un loc de intalnire la MALL la noi in cartier mai ales iarna. Eu asa cred ca ne vom stange mai multi.Popy te salut deocamdata aici si sper data viitoare "live".ADOLF nu mai fii asa carcotas.Unde esti BEER?Nu ai mai postat.
  11. LA MULTI ANI! Va doresc tuturor YBR-ristilor.Ce faceti ati inghetat de tot? Nu disperati vine si caldura si vom avea ce povesti.Muta bafta tuturor. "ASFALT USCAT"!
  12. LA MULTI ANI va doresc tuturor! INA sa va traiasca "PICIUL".Sunt convins ca este deja "motorizat"
  13. Saint esti NUMBER ONE printre YBR-isti felicitari! Va doresc tuturor numai bine! Nu am mai avut timp sa postez dar asta nu inseamna ca v-am uitat
  14. La multi ani PUPILA!Mii de scuze ca nu am putut participa dar sa nu crezi ca te iert...tot o sa faci cinnste
×
×
  • Creează nouă...