Sari la conținut

O.S.I.

Membru
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    No man's land

Vizitatori Recenți Profil

833 citiri profil

O.S.I.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. O.S.I.

    B4 MOTORS

    Depinde, intrebi sau constati?
  2. O.S.I.

    B4 MOTORS

    Scuzati de intarziere, am fo un pic plecat. Rudi pacat ca onanismul este singura asemanare dintre noi, nu si motociclismul. Cosmin nu vreau sa te supar nici pe tine nici pe altii nici pe Rudi eu candva puneam niste poze cu voi si atat, nu comentam nimic, doar am fost provocat. Danut, respectele mele, pardon, Dane. Sincer chiar imi pare rau daca va supar, dar macar ati mai discutat cate ceva intre voi, ati mai schimbat cateva vorbe, regionala Buzau nu-i moartaaaaaaa! Respecte!
  3. O.S.I.

    B4 MOTORS

    Lolo nu am atas la trotineta, am zis si eu asa la misto, scuze daca te dezamagesc, nu mai am de mult sovietica. Domnu Rubi, de ce domne sunt ca la tara, eu am pus o intrebare obiectiva, da' vad ca defapt tu o scalzi si o dai cotita, care-i buba, mai aveti sau mai aveti? Mai sunteti sau nu mai sunteti? Ca in locul vostru este un barulet de bun simt. Ma rog, asa ati fost voi secretosi mereu, sa para ca fiecare ca.ca.tel pe care il faceti e al dreacu de important si inventat de voi. Astept totusi un raspuns, asa ca la oras cum vrei tu, dar te rog si pe intelesul meu, mai de la tara.
  4. O.S.I.

    B4 MOTORS

    Chiar nu mai pot sa ma abtin: unde pana mea sa mai mearga motociclistul bautor sau consumator de alcool in Buzau daca B4 nu mai este? Sau mai este, chiar ma plimb in fiecare zi cu trotineta cu atas prin oras si nici urma de lupi. Deci care este: unde este B4? Bankrobbed??
  5. O.S.I.

    BURSA MOTO

    Rog seriozitate!
  6. Cand si unde se poate vedea? P.S. Vad ca il cunosti pe Costache, zi-mi si mie, asta-i imbecil tot timpul sau doar la intruniri, cred ca doar faptul ca este mascariciul adunarilor il scapa de la cate-o chelfaneala? Numai bine!
  7. La maternitate, in sala de asteptare trei barbati stau cu sufletul la gura. Iese moasa si il felicita pe primul: - Felicitari aveti gemeni ! - Doamne, ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins... Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de al doilea tatic: - Incredibil, aveti tripleti !!! - Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company. Al treilea lesina. - Ce s-a intamplat, intreaba moasa ? - El lucreaza la 7UP...
×
×
  • Creează nouă...