Jump to content

Lolo_ID

Super Membru
 • Posts

  3,082
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Yahoo
  laurentiu18082001
 • Skype
  0763 700 222

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Buzau
 • Motocicleta
  ИЖ 49 K, ИЖ 56 K
 • Club
  OLD'S COOL

Recent Profile Visitors

4,187 profile views

Lolo_ID's Achievements

 1. Mă bucur să văd că mi-ai urmat sfatul în a monta carburator generație mai nouă şi filtru de aer sport. 🖒
 2. ...mai adaugă 1 lună jumate Poate dai pe la mine pe la garaj să vorbim mai multe. ( trimite-mi mesaj privat cu nr. tău de tel. ). Cei interesaţi de astfel de proiecte mă pot contacta DOAR prin SMS la 0763 700 222 ( Lolo ). Fotografiile nu-i fac cinste. Live e altceva.
 3. Semnalizări cu poziție şi farul original ( avea dar de Magna din 1985 - rotund ) ...şi ceasul în mile inlocuit cu cel în kilometri
 4. Prima pornire ( fara tevi de evacuare si pe intuneric ) : video-1617830629.mp4
 5. Lolo_ID

  IJ 49

  .....greu...... Cunoaste cineva alt model/marca ce a folosit cadrul semi-rigid, pe roata spate, SI bascula ???
 6. Multumim pentru aprecieri. Instalatia electrica am demontat-o de pe motocicleta inainte de a da motorul jos. Daca nu intra instalatia cum trebuie in motocicleta .... demontez fiecare papuc din mufe ca s-o rutez pe unde trebuie ( oricum trebuie sa fac asta pentru a curata/spala/gresa mufele ). La restaurari nu ma grabesc niciodata ( indiferent de model/marca/an fabricatie ).
 7. ....se grăbeşte....îl mănâncă palma... ....se grăbeşte....îl mănâncă palma... Azi vreau să rematisez instalaţia electrică şi s-o montez pe motocicletă.
 8. Parte din garaju' meu ... săracu'... Iaca cum lucrează moshu75 :
 9. Am pus şi motorul în cadru Capacele chiulaselor sunt demontate pentru a fi lustruite. ...gata şi alarma de fabrică ( revizionată ) ...gata şi garajul
 10. Vopseaua este dată cu pistolul ( rezistentă la 800 grade, 300 grame, cumpărată de la April 91 ). Lacul ( compatibil cu vopseaua ) se găseşte doar la spray.
 11. Începe să prindă contur ( motorul e acoperit cu vopsea termică mată, urmează lacul termic ) :
 12. Salut Vlad ! ...poate te ajută asta : Cz 175 Sport. Poate ajuta un motor... si un proprietar sa isi aduca pe strada motocicleta. Deci e cam așa: am cartea de identitate, talonul, numarul iar despre motocicleta in cauza, nu mai exista. Actele sunt la mine de 2 ani, iar motocicleta imprastiata printre voi si alți doritori. Dacă face cuiva cu ochiul, , si reușește să facă ceva cu ele ne intelegem. Dan Tudor, Cugir, 0766102201 , as zice ca începem discuțiile la 110, 99 lei.
×
×
 • Create New...