Jump to content

Lolo_ID

Super Membru
 • Posts

  3,085
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Yahoo
  laurentiu18082001
 • Skype
  0763 700 222

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Buzau
 • Motocicleta
  ИЖ 49 K, ИЖ 56 K
 • Club
  OLD'S COOL

Recent Profile Visitors

4,272 profile views

Lolo_ID's Achievements

 1. OLD'S COOL România vă invită la cea de-a 11-a ediție a Întrunirii de Comuniste și Atașe ce se va desfășura în aceeași locație ca în 2019 și anume la periferia loc. Haleș ( pe porțiunea de șosea 203G către Mănăstirea Ciolanu ) , com. Tisău , jud. Buzău în perioada 13 - 15 August. Condițiile sunt la fel ca la edițiile precedente : cazarea se face la cort, mâncarea caldă și băutura rece o găsiti la barul amenajat în locație. Coordonate GPS : 45° 11' 53.1" N 26° 33' 35.7" E Ceaunul, berea, grătarele, focul de tabără și motocicletele clasice cu / fără ataș vă așteaptă în număr cât mai mare. Ca în fiecare an, intrarea și camparea este LIBERĂ. Să ne vedem cu bine !
 2. OLD'S COOL România vă invită la cea de-a 11-a ediție a Întrunirii de Comuniste și Atașe ce se va desfășura în aceeași locație ca în 2019 și anume la periferia loc. Haleș ( pe porțiunea de șosea 203G către Mănăstirea Ciolanu ) , com. Tisău , jud. Buzău în perioada 13 - 15 August. Condițiile sunt la fel ca la edițiile precedente : cazarea se face la cort, mâncarea caldă și băutura rece o găsiti la barul amenajat în locație. Coordonate GPS : 45° 11' 53.1" N 26° 33' 35.7" E Ceaunul, berea, grătarele, focul de tabără și motocicletele clasice cu / fără ataș vă așteaptă în număr cât mai mare. Ca în fiecare an, intrarea și camparea este LIBERĂ. Să ne vedem cu bine !
 3. Mă bucur să văd că mi-ai urmat sfatul în a monta carburator generație mai nouă şi filtru de aer sport. 🖒
 4. ...mai adaugă 1 lună jumate Poate dai pe la mine pe la garaj să vorbim mai multe. ( trimite-mi mesaj privat cu nr. tău de tel. ). Cei interesaţi de astfel de proiecte mă pot contacta DOAR prin SMS la 0763 700 222 ( Lolo ). Fotografiile nu-i fac cinste. Live e altceva.
 5. Semnalizări cu poziție şi farul original ( avea dar de Magna din 1985 - rotund ) ...şi ceasul în mile inlocuit cu cel în kilometri
 6. Prima pornire ( fara tevi de evacuare si pe intuneric ) : video-1617830629.mp4
 7. Lolo_ID

  IJ 49

  .....greu...... Cunoaste cineva alt model/marca ce a folosit cadrul semi-rigid, pe roata spate, SI bascula ???
 8. Multumim pentru aprecieri. Instalatia electrica am demontat-o de pe motocicleta inainte de a da motorul jos. Daca nu intra instalatia cum trebuie in motocicleta .... demontez fiecare papuc din mufe ca s-o rutez pe unde trebuie ( oricum trebuie sa fac asta pentru a curata/spala/gresa mufele ). La restaurari nu ma grabesc niciodata ( indiferent de model/marca/an fabricatie ).
 9. ....se grăbeşte....îl mănâncă palma... ....se grăbeşte....îl mănâncă palma... Azi vreau să rematisez instalaţia electrică şi s-o montez pe motocicletă.
 10. Parte din garaju' meu ... săracu'... Iaca cum lucrează moshu75 :
 11. Am pus şi motorul în cadru Capacele chiulaselor sunt demontate pentru a fi lustruite. ...gata şi alarma de fabrică ( revizionată ) ...gata şi garajul
×
×
 • Create New...