Sari la conținut

freedomwoman

INACTIV
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    ruxi_nora2004

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti

Informații profil

  • Motociclete detinute
    enduro (in curand)

freedomwoman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. da...am inteles..multumesc pentru explicatii.. stii care-i culmea? am si poze....pentru ca am oprit,de fiecare data (din pacate ) cand am trecut pe langa unele accidente..dar nu le-am postat niciodata,din acelasi considerente ca cele pe care le-ai mentionat. Mesaj completat Exact ca tine...imi dau si eu seama ca pe zi ce trece, femeiile...sunt niste bombe cu ceas..si fara varsta...la volan.Am destui de multi ani...de condus in cat A,dar ce se intampla in trafic si mai ales in Bucuresti..e de no comment E un topic creat de TARKA 2, legat de acest subiect. Intr-adevar,e trist.
  2. Accident cu un motor rosu,la ora 13.15.Nu am putut sa-i vad nr.sau marca.Nefericitul eveniment s-a intamplat langa reprezentanta Fordului...vis-a vis de ING. eram pe banda 3,pe celalalt sens si din pacate nu am putut opri. sper ca nu a patit nimic rider-ul..ca motoru'era cam varza..
  3. Din pacate,repet..sunt foarte sigura..ca ea conduce...audi-ul...(de acum,reparat deja..mai putin saracu'Robert) in aproape fiecare zi.Doar stam (din nefericire,pentru mine)una langa alta. Daca aveti nevoie de un medic ortoped foarte bun..ti-l pot recomanda pe dr.Nicolescu...care a si fost sef de sectie la municipal..e super profi..
  4. eu....sunt chiar vecina...blondei cu ochelari de cal... din pacate..o vad in fiecare zii conducand audi-ul ..de acum reparat ...fara "rusine"...dupa cum am mai spus traim in tara indiencelor...cateodata mi-e rusine ca sunt romanca...si de toata legislatia de cacao din ro..facuta ...DOAR pentru oamenii cu stare.. oricum..e vina ei..100%..pentru ca aproape toata lumea care are masina...si intra pe panduri..fac la dreapta "strans"pe banda continua....ca sa intre in curtea interioara de la blocuriile de la academie. oricum fatuca asta are mult tupeu..isi plimba javra cu cureluse swaraovskiiii si tzipa la orice misca,inclusiv la copiii care se joaca pe langa masina ei rosie ca focu. TRIST. Sper ca Robet,parca asa il cheama pe rider..sa se faca bine. Multa sanatate.
  5. Buna...din nou..si ce nouati mai ai de rider?....ai reusit sa duci motoru' la tine la job?
  6. Buna (si sper ca Buna sa si ramana), sa ma tii si pe minte la curent despre cum se simte prietenul tau..si sa de-a Dumnezeu sa nu fie grav. eu sunt Cea care te-a sunat ,la putin timp dupa accident .Ma bucur ca ai rezolvat si ca l-ai pus asa de repede intr-un garaj. daca ai nevoie de ceva,eu stau in zona,poti apela fara probleme. sa auzim de bine.
×
×
  • Creează nouă...