Sari la conținut

Vlah

INACTIV
  • Număr conținut

    89
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Romania
  • Carnet moto din
    2006
  • Numar Moto
    B-XX-TSH
  • Club
    FREE SPIRIT OF ME

Informații profil

  • Motociclete detinute
    doar Honda actuala
  • Interests
    treking montan, fotografia, socializare

Vlah's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!! ;)

  2. Salut, A avut loc un accident pe Sos. Panduri, chiar in spate la Academia Militara, sensul spre Drumul Taberei-Militari, motor cu masina. Multa politie, salvarea, nu stiu ce motor si nici in ce stare este motociclistul ... Are cineva informatii ? Sper ca motociclistul sa fie bine ...
  3. Salut, Imi poate spune cineva unde as putea sa gasesc un cablu de ambreiaj pentru o Honda CB 500 din 2002 ? Multumesc.
  4. Ia mai citeste o data topicul meu. Nu am spus ca "am auzit" si ca "nu am nimic confirmat" ? Daca aveam toate informatiile nu mai postam. Numai bine !
  5. Da, despre acest accident este vorba. RIP !
  6. Salut ! Am auzit despre un accident stupid petrecut undeva in zona Polus Cluj (sau Billa Cluj, aproape de Cora Cluj): motociclist cu pasager stationat la semafor, si o masina i-a spulberat din spate !!? Pilotul mort, pasagerul in spital, cu probleme de coloana, etc., etc. Doar am auzit, nu am nimic confirmat. Stie cineva amanunte?
  7. Salut! A facut cineva ITP-ul la INSCUT SA (sect.6), pe Str. Preciziei, pe langa Coca-Cola ? Stau aproape si as vrea sa merg la ei, stie cineva cum decurge "operatiunea" ? Adica sunt o.k. ? sunt super-legisti ? cat costa ? ... Multumesc.
  8. Salut, Avand in vedere ca ai Honda poti sa mergi la Service Honda, pe Bd. Timisoara 117 A. Bafta!
  9. Salut! Caut de ceva vreme semnalizari fata de Honda CB500 (din 2002), aveti idee unde pot sa gasesc, la modul concret? Am cautat si la louis.de, si pe la diverse service-uri ... nimic ! Multumesc!
  10. Salutare, Pentru motoarele aduse "de afara" cred ca ati putea gasi ceva raspunsuri la intrebari pe topicul "Pasii Inmatricularii Unui Motor Din Strainatate" ... Bafta!
  11. Salut, Da, se poate face telefonic programarea, dar am auzit pe destui spunand ca nu prea ii prinzi la telefon, fiind un singur numar ... si chiar si eu nu am reusit sa-i prind deloc; eu m-am programat on-line, pe rarom.ro, si am avut placuta surpriza ca programarea chiar sa fie valabila cand am mers la RAR. Trebuie doar sa va notati numarul de ordine, sau sa tipariti bonul cu numarul de ordine care apare dupa ce faci programarea. Salut, Cel mai simplu e sa mergi pana acolo, vezi si cat dureaza pentru Ilfov (cred ca la fel ca pt. Bucuresti, adica a doua zi pt. moto, 2 ore pt. auto), si iei si fisa de inmatriculare de la ei, formularele fiind gratis la unul din ghisee. Bafta!
  12. Buna, Trebuie sa mergi la RAR pentru autentificare (in Voluntari, doar cu programare, poti sa faci programarea, si iti recomand, pe www.rarom.ro), trebuie sa mergi in Pipera sa iei o fisa de inmatriculare, cu care mai intai merge fostul proprietar la Adm. Financiara sa o scoata de la impozite de pe numele lui, si apoi mergi tu la Adm. Financiara de la tine sa intri tu la impozit cu ea (cand te duci la Adm. Finaciara iti trebuie si unul din cele 2 contracte de vanzare-cump.), trebuie mers apoi la CEC pentru plata taxei de talon (30 RON), si a taxei de inmatriculare (26 RON - in unele sectoare din Bucuresti la CEC, iar in altele, cum este sect.6 se poate si direct la Adm. Financiara), iti trebuie apoi un RCA pe 6 luni (atentie la preturi, diferentele sunt foarte mari intre diversele oferte de pe piata) ... dupa ce ai toate acestea esti aproape de a avea dosarul complet. Atentie: daca intr-o luna de la semnarea contractului de vanz-cump. nu ai trecut motocicleta pe numele tau la Adm. Financiara vei lua o penalizare de la acestia! Si iti trebuie copii xerox la orice act, taxa, sau adeverinta. Bafta!
  13. Sincer, nu cred ca este nici locul, nici momentul pentru "incontrari". Din film se vede ca este linie discontinua, deci soferul nu avea voie sa faca stanga fara se se asigure. Daca s-a sigurat, a vazut ca vin 4 motoare (mai ales ca 2 au trecut pe langa el ! ) si a continuat sa faca stanga - e un criminal, daca nu s-a asigurat - tot criminal este ! E adevarat ca probabil viteza nu l-a ajutat deloc pe Remus ...
  14. Odihneasca-se in pace! Ca a gresit soferul (se pare ca da), ca nu a gresit, eu cred ca trebuie sa avem noi grija de noi, in primul rand. Realitatea si eternitatea sunt despartite de o fractiune de secunda! Nu te-am cunoscut, Remus, dar sper ca in raiul motociclistilor unde esti acum inca esti calare pe motor, si motorul te duce spre lumina ...
  15. Ei, depinde si de ora la care ajungi acolo. Eu am fost acum 3 zile, lunea, la ora 8.30, si am stat la rand 15 minute, mi s-a verificat dosarul in alte 5 minute, iar a doua zi am fost programat sa scot numerele si talonul (pentru masini se dau in aceeasi zi, dupa doua ore). Iar numarul si talonul le-am luat cam in 3 minute si jumatate, astazi, pe la ora 10.30. E adevarat, sistemul cu bonuri de ordine nu merge, dar sunt mai multe ghisee in schimb decat erau la Udriste, este muuuult mai bine.
×
×
  • Creează nouă...