Sari la conținut

unoarecaremuritor

EX+
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de unoarecaremuritor

  1. Salut. Eu am in jur de 1.80 si pot spune ca stau perfect pe ea. E chiar ok daca stai sa te gandesti ca te sprijini cu genunchii in rezerov, nu in maini ... ca .. pozitia e cam de supersport...
  2. Salut. De putin timp detin si eu o Yamaha SZR. Am nevoie de la voi de cateva sfaturi. In primul rand ... de unde gasesc piese petru ea ? Ma intereseaa ... un turometru ... un parbriz ... etc . Merci mult!
  3. Postez si eu aici in speranta ca vede cineva. E singurul tipic pe care l-am gasit despre szr. Am un Szr 660 din 1998. Sincer sa fiu imi trebuiesc urmatoarele: - turometru (neaparat ca nu are deloc) - parbriz - far - carena fata Daca stie cineva pe cineva care are un var care are un unchi care are un frate care dezmembreaza sau stie de unde sa ia piese pentru SZR 660 1998 va rog mult de tot sa imi spuneti si mie. Multmesc mult!
  4. Merci mult bau-bau ... exact despre asta vbesc... un kit de lant, o chestie, o maslina .. Uleiuri ce recomandati, chestii.. .bla bla bla... Nu de alta, dar pe tot forumul am citit ca... incepatorii pe motociclete vai ce fac ce se dau ce etc... Eu daca-mi iau, vreau sa stiu exact ce-mi iau, cat ma costa, cum ma costa, de ce asa si nu asa. Si daca nu va intreb pe voi care stiti despre ce vbiti, atunci pe cine ?
  5. Si totusi ... nimeni sa spuna cateva povesti despre R1 din `99 ? Preturi de intretinere..etc ?
  6. Salut. Am cautat si am incercat sa gasesc urmatoarea problema. Imi voi cumpara cat de curand o motocicleta deja inmatriculata. Actele vor fi pe numele proprietarului, dar va trebuii sa le schimb pe numele meu. Daca tot trebuie sa fac ITP, RAR, schimbare de numere si de talon, as vrea sa-i schimb si vopseaua. Imi puteti spune exact ce trebuie sa fac? O vopsesc, ma duc cu ea la rar, apoi la politie etc... ? Si.. ce acte imi tre-be ? Multumesc!
  7. Un site cu piese si accesorii Yamaha pentru R1 din `99 daca stie cineva? Vreau sa stiu pretul pieselor. Motocicleta este cea de mai jos. Conform si anuntului de pe bikeshop,: Yamaha Yzf R1 26.000Km, Vopsea Proaspata, Telescoape Fatza Racing, Toba Racing Arow, DinoJet, Coditza Circuit, Stop Pe LEDuri Carena Fatza Cu Lupa Bixenon Cauciucuri 85% Schimb de Consumabile acum 1000Km (Consumabilele banuiesc ca au fost schimbate, daca nu, la ce pret ajunge o 'revizie'?)
  8. Mai sus cu 4 posturi ... Mai mult ma intereseaza date si informatii despre motocicleta in sine. Intretinerea in ce consta, carenele la ce pret ajung, stopuri, kit de lant, chestii care... sunt necesare etc.
  9. Eu intreb. Nu ar fi o problema da ii dea un zvac dupa o anumita turatie, numai sa nu ma prinda in curba. Mai mult de asta mi-e teama. As vrea sa stiu la ce ma astept daca o iau. Din cate am citit, toata lumea e super multumita de R1. Dar sa fim si obiectivi va rog. Ganditi-va ca puteti salva o viata Astept parerile voastre in continuare despre Yamaha R1 din `99. Multumesc!
  10. Salut. Dupa ce am citit tot forumul legat de "Detinatorii de Yamaha R1" am decis sa arunc si eu primul post, care vine cu o intrebare (logic). Facand abstractie de cata experienta am eu, pe ce am mai mers etc (stiu ca e esentiala treaba dar, vreau sa trec direct la subiect) . Acum vreau sa ma interesez strict de R1. Vrea cineva sa-mi vanda un R1 din `99. Pretul este irelevant, ne-am inteles noi cumva. Multa lume in schimb, mi-a spus sa stau departe de motocicleta aia. In afara de problema de ciclistica, mai are o problema la acceleratie. Dupa anumite ture cand accelerezi nu se mai intampla nimic, iar apoi de-odata iti da un surplus de putere care e posibil sa te arunce. A trecut cineva prin chestia asta? (vbesc strict de R1 `99) E chiar atat de greu de tinut motocicleta? Nu vreau sa ma iau nici dupa proprietar care are intentia de a-si vinde marfa, chiar daca il cunosc destul de bine. Pretul la piese pe la cat ajunge? Tot proprietarul zicea ca un set de carene ajunge pe la 350 Euro. (poate doar de pista) ca altele ... nu stiu e sa zic... Ocazional am condus motociclete gen GSX-R750, 900RR, 600 F2. Nu sunt foarte profesionist in ale motocicletelor. Imi plac mult masinile si sa fug cu ele. Faza cu motocicleta... de mic mi-au placut costumele, schemele, etc. Acum am zis ca am capul pe umeri incat sa fac nebunia asta. Astept raspunsurile voastre. Merci.
  11. Am crezut ca e cineva in tema .. pe aici ... dar m-am inselat... Oricum ..va multumesc celor care ati dat un raspuns normal, on topic. Pentru restul .... ne vedem la ora 5.. .ca tre`be sa scape tara asta de voi cumva.. !
  12. Oameni care-si traiesc viata pe forum... macar acum stiu cine turna la tine-n clasa... ) Te spun lu` doamna diriginta... lol Atat timp cat u ma iei la misto .. imi permit sa te iau si eu ..ca doar .. nu am copilarit impreuna.. si nu ma ascundeam de tine cand fumam ..sa nu ma spui ... Deja .. prea offtopic... oricum ...saluto` din partea mea..!
  13. Nope ... nu vreau spargere la banca.. Vrei sa te combini ?
  14. Pai cam asta e si ideea.. sa vad daca merita... Omul vrea 3000 si ceva pe ea... daca-mi scoate asigurarea 2500 .. mai puneam eu 500 .. si era totul ok ... ma faceam cu o motocicleta... Momentan suntem in criza si nu-mi permit sa investesc intr-un motor 3000 de euro .. ca sunt bani blocati si daca proprietarul a zis ca-i convine si treaba cu asigurarea, nu-i nici o problema, cu atat mai bine. Am citit si la colegu` cu f4i ... si am vazut ca i s-a ofert 1300 ... Pentru suma aceasta de bani, prefer sa stau in banca mea... Oricum, multumesc mult de ajutor ....
  15. Sincer.. nu ma intereseaza nici o chestie d-asta ... Dupa cum spuneam .. on topic ... dar deh ... cand ramai fara ulei, nu ti se mai invart pinioanele... Nu promoveaza nimeni ilegalitatati p-aici ... doar pun o intrebare .. la care astept un raspuns .... Nu v-am cerut sa-mi faceti actele ... dar e prea mult .... O sa o iau mai usor... cand se termina guma ce faceti ? Stergeti cu janta ? Nu vreau sa jignesc pe nimeni ... doar incerc sa caut raspunsul la niste intrebari ... si daca voi cei care sunteti ''in domeniu'' faceti asta... Pentru mine era simplu daca se punea problema unei masini ... Ca am ''de cand eram mic'' ... Stiu sa alerg cu ele.. mi-au placut ff mult.. In schimb... vreau putine cohones... ca nu se compara... 200 cp 4 roti si 1 tona ... cu 110 cp 2 roti si 200 kg.. ! Multumesc celor care mi-au raspuns on topic... ! Astept raspunsuri totusi ..
  16. Salut... O sa incerc sa fiu singer... Cineva vrea sa vanda un F4 din 2000 cu 3000 euro .. M-am gandit la o solutie cu el, sa scoatem motocicleta dauna totala ... si sa plateasca asigurarea masinii cu care se va intampla ''nenorocirea''.. Doresc sa stiu acum, din cunostintele voastre, cam la cat ar scoate-o asigurarea? Cunoasteti pe cineva cu ceva asemanator ? Si niste mici sfaturi ar fii bine venite... dar nu de genul ...strage si da banii, ca n-am... ! Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...