Sari la conținut

nycku

Membru
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    2016
  • Motocicleta
    VFR800 VTECH / Dominator 650, '92
  • Numar Moto
    33 DMN

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Dominator 650, '92/VFR800 VTECH 2004

Vizitatori Recenți Profil

435 citiri profil

nycku's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Din motive personale trebuie să amân până în Septembrie. Nu ma interesează cifre, vreau doar să vizitez ca pe un simplu obiectiv turistic. Cel mai mare genocid a fost făcut de americani, Hitler a fost mic copil pe lângă ei.
  2. La traseul ăsta m+am gândit pentru dus, iar la întoarcere să trec prin Casovia.
  3. @ Zair Nu știu, de aia merg. O să-ți spun dupa
  4. @kalator recomanzi un traseu care să traverseze Tatra?
  5. Recomanzi undeva,mă gândeam că găsesc pe booking.
  6. Din păcate nu e timp pentru mai mult, o să mă mulțumesc cu auschwitz si cu munții tatra, pâna data următoare. Am doar o zi pt dus, una vizitat și alta întors. Sper să ma încadrez, google arată vreo 800 km
  7. Pur și simplu e un loc pe care vreau să-l văd, să văd de ce au fost oamenii în stare să facă, sunt apolitic și antireligie, deci motivele astea se exclud, același lucru mă face să vizitez și Cernobîlul.
  8. Salut, vreau sa merg pâna la Auschwitz, plecare pe 1 iunie, 2 iunie vizita, 3 iunie intoarcerea acasa. Daca a mai fost cineva, sfaturile sunt binevenite, iar daca vrea sa se alature cineva e binevenit. Daca nu....merge si singur. Voi pleca din Timisoata.
  9. Auschwitz-ul era al doilea pe lista, vroiam sa le fac separat.
  10. 2018, vara..se mai anunta cineva?
  11. Momentan sunt doar la stadiul de idee, am hotărât doar punctul de destinaţie, cazare predominant la cort şi în campinguri, probabil ca voi merge cu un VFR,deci numai asfalt, aşadar care aţi mai fost şi aveţi timp, cât mai multe sfaturi şi îndrumări ar fi binevenite.
  12. Verificat: baterie,, bank angle senzor, fuel cut-off relay, engine stop relay, senzor cric, buton killswitch, toate par sa fie in regula, am curatat fiecare mufa si contact cu spray. O scot maine la plimbare sa vedem daca mai face nazuri. Sper sa fi fost vreun contact murdar
  13. Azi a mers perfect, o să ma uit mâine, i-am facut și test, nu are nici o eroare stocată..o să le iau pe rând să văd
  14. Am scris de pe telefon şi nu mă lasă se editez: După ce am pus anunțul că vreau sa o vând a început să facă figuri, VFr800 2004, injecție. Am zis să îi ung lanțul, și să o scot la plimbare. Pun contactul o pornesc, după câteva secunde se oprește. Pun contactul lumini în bord ok, dar becul de la FI nu se aprinde, și nici pompa de benzină nu se aude, încerc de vreo câteva ori nimic. Bănuisc butonul de switch of, îl desfac, îl curăţ dar tot nu vrea, îl montez la loc...și pornește. Plec cu ea, vreo 200 km merge bine, până când .... se oprește motorul în mers, trag pe dreapta, simptomele aceleași,dupa câteva încercări pornește dar dupa vreo 100 m iar se oprește. Întru-un final pornește și pana acasă, vreo 150 km merge brici. Deci simptome: se oprește, chiar și în mers, dacă pun contactul am curent în bord,farul se aprinde, dar nu se aprinde becul FI, și nu se aude pompa în rezervor. După câteva minute își revine. Pompa de benzină am schimbat-o de vreo 3000 km. Ce aș putea să verific pâna o duc la service? ( în afară de a şterge anunţul de vânzare) » Post actualizat in 15 Oct 2017 06:45 Cum trebuie legat pe direct, leg cele doua fire intre ele?
  15. După ce am pus anunțul că vreau sa o vând a început să facă figuri, VFr800 2004, injecție. Am zis să îi cură lanțul, și să o scot la plimbare. Pun contactul o pornesc, după câteva secunde se oprește. Pun contactul lumini în bord ok, dar becul de la FI nu se aprinde, și nici pompa de benzina, încerc de vreo câteva ori nimic. Bănuisc butonul de switch of, îl desfac, curăţ dar tot nu vrea, îl montez la loc...și pornește. Plec cu ea, vreo 200 km merge bine, până când .... se oprește motorul în mers, trag pe dreapta, simptomele aceleași,dupa câteva încercări pornește dar dupa vreo 100 m iar se oprește. Întru-un final pornește și pana acasă, vreo 150 km merge brici. Deci simptome: se oprește, chiar și în mers, dacă pun contactul am curent în bord,farul se aprinde, dar nu se aprinde becul FI, și nu se aude pompa în rezervor. După câteva minute își revine. Pompa de benzină am schimbat-o de vreo 3000 km. Ce aș putea să verific pâna o duc la service?
×
×
  • Creează nouă...