Sari la conținut

edu.

Membru
  • Număr conținut

    323
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Motocicleta
    xs 400 82 cafe. bandit 1200 .
  • Numar Moto
    TM- -- -EDU
  • Club
    Lonely wolf !

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Ij 350

edu.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pfff, mii de multumiri de crashbar si de dl Dan. O sa incerc sa iau legatura. La toba o sa ma interesez , insa tin si la consum...nu mai mult de 7 la drum lung 110-120. Pana acum am 6,2 la mers normal spre grabit...n as vrea sa treaca de 7... Eu am 70 kg si 174 dar craci de fotomodel...adica lungi... Multumesc mult de informatii.
  2. Okay. destul de corect spus. Insa cu greutatea chiar nu inteleg...mi se pare foarte usoara motocicleta si pe loc si in mers si pe forestier...nu ca un cross...dar pt gabaritul ei e mai mult decat satisfacator... si cat poate sa aibe acel crash bar de far ? 4 kg prinse in 4 suporti? 1 kg oe suport.... deja e sf cu greutatea... Se mergea cu ijul si mzul 20cai cu pasager si toate acareturile si acum facem nazuri la 220 si 60 cai... Eu voi cauta chiar si numai pt estetica si acel minim protector... ca despre asta e vb pana una alta... sa ne placa... Si inca cevA... mi se pare micut motorul... o sa incerc sa vad daca se poate ridica... si nu gasesc nici unde un om serios de modificat sei moto... erau multi, domnul Dan tm, cei din bucuresti...iasi...si nu mai sunt... Multumesc raoulserban, voi cauta si grila , poate e de ajuns...
  3. A fost doar o mica gluma... Stii cumva vreun mester ce lucreaza cu teava ? Gen cineva care face crash bar? Am nevoie de acel crash bar pentru far...poate stii cumva. Multumesc si o seara faina.
  4. A fost pe ebay klaynenzaige sau nu stiu cum...am cautat acum si e peste 100e.... » Post actualizat in 25 Jul 2018 14:52 Ce oameni saritori pe forum... Off offf...
  5. Buna ziua. In sfarsit am reusit sa cumpar motocicleta ce mi-am dorit-o de Cand eram mic copil. 1992, 82000 km si merge fooooarte bine. Ma puteti ajuta cu cateva informatii despre crashbar pentru far ? Si chiar nu gasesc sidecaseuri aluminiu sa fie bune pret- calitate. Am auzit de domnul cu userul Bogdan Harea parca si de cei de la heavy duties...nu gasesc recenzii despre ei.. Si nu gasesc crash barr pentru far... am gasit ceva dar nu pt anul meu...1992 rd 07... Va multumesc » Post actualizat in 22 Jul 2018 15:09 Si inca ceva caut... Sunt foarte scumpe acele vario windschield, as vrea sa fac unul... aveti vreun tutorial ? Sau ceva mai ieftin si practic ? Ca 300 lei nu dau pe unul..
  6. Blue nightwish, daca nu aici atunci unde sa o dau? Fiecare avem piticii nostrii. Lucian-m - salut. Am avut xtz660 3yf si nu mi a placut aspectul fiabilitatii... plus frane zero,suspensii la fel... Voi vedea, mersi baieti de informatii. Va salut
  7. Eu is interesat doar pt mine si bagaj. Si am dat de alte probleme... nu m am gandit pana acum. Cei care au fost in tarile mai putin dezvoltate, ati avut probleme sa aveti de furca cu motorul? Sa vi l fure, naiba stie... Eu momentan sunt in germania si vreau sa spun ca sirieni ,palestinieni,erytrieni,si restul... sunt foarte multi care au un grad foarte scazut de educatie, is pe baza- vreau-iau... si ma gandesc...cum fac la ei daca aici fac asa... Mi a iesit asta n minte...dupa ce balea unu la streetfighterul meu... Ce i cu motoare noi, faine.. pline de gadgeturi ca pomul de craciun de saloane... ati avut probleme prin zonele de jos? Nu ma refer la.Africa de sud sau Egipt, ci tarile ca sudan,namibia,congo,tanzania... plus celelalte ca india pakistan... n am fost dar am de gand, jobul imi permite momentan daca nu l schimb.. si oricum nu s genu care sa merg sa vad franta...mai bine ma duc pana n cernobal... Si asa am bagat si uratica xt600 )... Jur, chiar sunt curios de o parere sincera, daca au avut probleme gen, bag picioarele...bine ca am scapat cu viata...da-l in p.la de motor...)
  8. Blue nightwish - am ceva mai mult, banu-l muncesc, si atunci nu vreau sa-i dau pe ceva ce n-o sa-mi foloseasca la ce-mi trebuie. F800 e indepartat ca si buget, dar xt660r,z ar merge. Christian- ma voi uita, insa fiind aproape nou, s ar putea sa fie pretul dd pic in poponeata ) Xt600 - multumesc. Acum ma pun sa l bad si sa intru pe site. Salut.
  9. 21 pe fata e neaparata nevoie... deci fara 19''... Xt600 nu mi merge site ul acela... incerc sa l gasesc totusi. Mi-a mai ramas dakarul si gama r si z de la xt660 + ma mai uit la xr Dakarul pe foaie e mai usor si mai puternic. O sa caut diferentele fata de xt660.si.apoi...cam ajung la ce am nevoie se pare. Multumesc ca m-ati ajutat sa scot din calcul celelalte. As fii curios daca e mai sprinten dakarul. Tenereul arata mai bine, dar de banii de tenere, iau dakar si i schimb si suspensiile. Lookul nu ma intereseaza asa mult.
  10. Xt600 & Cristian. Am auzit de bine de xt660z tenere. Am mers doar 10 km cu el..nu prea stiu nimic...insa de f fiabil nu l stiam... Sorin Iasi- 3000 si mai pot adauga 2..dar ar insemna sa ma uit cum trece vara... Cc,s - de 800gs doar am citit, si parca e cam stricacios...dupa 50000...si e f scump la km mai putini...sau kilipir cu 30k dati inapoi... Kle ul m am documentat...si acum stiu de ce nu l am bagat in lista... Ce stiti de ktm? Doar lc 4 e motor fiabil? Sau si generatia asta mai noua 690 e okay? Mersi inca o data domnilor.
  11. Svgobi - la t63 m-am gandit si eu. L am avut pe spate pe tenere si a fost cat de cat okay...se ducea cam repede dar era bunicel...si pe fata n am avut probleme cu unu cu profil mai spre cross...pe curbe pe ud nu era prea bine..dar nu-s vreun pedrosa sa scot timpi... Xr650 m ar interesa cum se comporta la drum lung....trebuie schimbat raportul ? Motor e cel mai fiabil dintre toate enumerate cred...asta ma atrage. Cap0ne- salut. N am treaba cu garda...dakarul imi place...n am mers cu nici unul...trebuie sa incerc ..poate e mai bn decat pe foaie... Xt600- stiu..sunt total indecis... dar totusi vaca mare n am knevoie...raman la ceva usor... Misionaru- ati trecut ok...dar credca totusi de nevoie.... Arcgotic- din pacate nu s in tara dsr daca ma intorc..Dumnezeu stie cand.. precis o sa te rog sa mi l imprumuti cateva minute. Muultumesc Speedy- kawa am omis o. Ma pun sa ma documentez putin. Mersi mult. Raman la mobre usoare, fara strutocamile de +220 kg. Mai stiti bicilindru enduro la sub 190 kg cumva? Multumesc baieti.
  12. De a-ti fi nevoiti sa va gasiti un motor fiabil,consum-performanta =satisfacator pentru ture lungi, Singur! Si pentru enduro nu autostrada ! Ce ati alege? E un topic pentru toti nu doar pentru mine. Insa eu caut asa: Usor si cilindree pana-n 700cc 1pers Sau greu si peste 700cc- 2 pers Eu unul caut ceva usor pt ca eu merg singur, nu iau pe nimeni in afara de mine si rucsacele. Ktm 690 r Dakar 650 Xt660z Xr650l 640 adventure motor lc4 Xtz750 Tdm900 as da monocilindru pe biciclindru oricand. Dar nu l poti baga pe poteci...plus ca e de doua pers. V strom,versys, la fel.. Plus ca daca iau o vaca grea..mai bine iau una peste 700cc Lesinate ?- dr650, xt660 ,tt ,Transalp? (mi-ar place motorul ca fiabilitate) Xtz750, africa twin ? prea grele? Prea setoase sau grele sau complicate- 950-990 ktm, africa twin , r .... gs ? Mi ar place r1100gs sau africa twin pt mecanica mai simpla fata de modele noi M ar interesa sa nu consume mult, am mai patit sa ajung pe drumuri necunoscute si sa ratacesc 100,200km uneori vrut alteori ba... nu s adeptul gpsului... si atunci sa nu consume 8l ...un maxim 6 mixt m-ar ajuta. Imi place sa merg preponderent in zone unde nu merge nici dracu...repet nu merg sa vad europa pe autostrada. M ar interesa si o viteza de croaziera de macar 100-110-120km/h (aici trebuie umblat la raport la cele enduro-xr.. Am o prostie a mea...nu am.incredere in modele noi, nu-mi permit sa iau una aproape noua(ca sa ma tina) si apoi sa ma-nprumut pentru benzina... Si de iau un model >2008 si peste 50.000...incep sa bag bani... Asa ca ma uit la 2000-2006 si daca e motor fiabil, poate sa treaca de 2006. V-as ruga, sa va dati cu parerea, precis cunoasteti mai multe, am avut monociclindru si mi-a placut, si biciclindru mi-a placut, poate mai mult...acum am 4l nu foarte nou nu foarte potent si e de c.acat... cuplu,sunet... gusturile nu se discuta dar na... Ma invart in zona a 50cp-180-190kg sau >70 cai-200 kg ud si 3000e si apoi se mai upgradeaza moto...n-as da mai mult ca si asa trebe sa ma mut singur in chirie )...dar ma uit si la gs,950,690...daca mi se pune pata, astept si mai strang. Insa mi-ar place o generatie mai veche, gen dakar,xtz750, xr,dr,xt... Vreau doar sa aud niste opinii si de la ceilalti sa vad ce am omis... De ar avea dakarul sau tenereul nou doi cilindri, si 10caluti in plus nu mai deschide-am topicul...dar asa...ma mai documentez si spre altele. Chiar nu inteleg cum poti pune sub 50 cai pe un metal de peste 200kg Va salut si scuzati poate scrierea incorenta, stiu ca aici se afla multi profesori ai limbii romane, si lor le cer scuze [ ) ]. Multumesc si aruncati cu modele si criterii pro si contra... Preferatul meu e xtz750. Pana acum se pupa perfect cu conditiile mele ... plus ca mie-mi plac modele mai vechi...gsuri 950-990 v-strom...are toata lumea... [ ) ]
  13. edu.

    22-23.04.17

    mda... nu prea urmaresc prognoza... m-am uitat azi dimineata.... bagi picioarele,,, imediat e mai si la 100km de tm ninge..,. s-a futut de tot vremea... » Post actualizat in 21 Apr 2017 06:10 O lasam peste 1-2 saptamani, poate ne strangem... va salut.
  14. edu.

    22-23.04.17

    Salutare. cineva interesat de o plimbare pe la Nadrag , Valiug-3Ape , Anina-Bozovici ? 1 din astea 3 le-as face in weekend daca nu ploua prea tare, in ordinea asta le-as face, insa sunt liber si la altceva in afara de drum drept... numai bine.
×
×
  • Creează nouă...