Sari la conținut

trocoloco

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Maramures

trocoloco's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. trocoloco

    Accident Mesteacan

    Nu intotdeauna te ajuta experienta,de la o simpla greseala,neatentie se poate ajunge aici!Rip
  2. http://www.emaramures.ro/Stiri/67512/ACTUALIZARE-4-ACCIDENT-Motociclist-in-stare-grava-dupa-un-accident-de-circulatie-in-Baia-Mare-VIDEO-si-GALERIE-FOTO-
  3. Ceea ce spui tu ii imposibil,atata timp cat salarul mediu ii undeva la 700-800 ron si un politist are salar undeva la 1500 ron,sa dea o amenda de 5000 ron..Cu suspendatul permisului pe 1 an de zile sunt perfect de acord!
  4. http://www.emaramures.ro/Stiri/35683/ACTUA...ucuresti-VIDEO-
  5. http://www.emaramures.ro/Stiri/35387/ACTUA...aia-Mare-VIDEO-
  6. http://www.emaramures.ro/Stiri/32520/TRAGE...de-motocicleta- Aceeasi poveste
  7. Dacia nu a acordat prioritate de trecere motociclistului. Acesta a fost accidentat si transportat la spital pentru investigatii medicale, iar soferul autoturismului a fost dus pentru a-i fi recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Deocamdata nu s-a putut stabili cu ce viteza circula motociclistul, dar soferul Daciei sustine ca avea in mod sigur peste viteza legala. Declaratia acestuia este contrazisa, insa, de doi martori care au declarat ca motocicleta nu circula cu viteza.
  8. Da,inteleg unde duci tu!Eu altceva vreau sa zic..pmoldovan are dreptate!
  9. Mai conteaza ca nu avea permis?Aceeasi soarta o avea cu tot cu permis sau ce daca avea permisul in buzunar evita accidentul?Asa ca hai sa nu mai vb aiurea..
  10. Deci ii incredibil cate se pot intampla in Romania!!Si mai sunt cine stie cate cazuri asemanatoare despre care nu stim..
  11. Politia recunoaste ca soferul a fost de vina si s-a demonstrat,dupa 2 ani de zile nu se ia nici o masura.De ce nu il baga la racoare?Asteapta sa mai omoare pe cineva?Inca ii cercetat in stare de libertate nemernicul!
  12. Nu era el,Yamaha asta era primul lui motor si nu avea numai cateva iesiri cu el..
  13. I s-a oprit hemoragia la cap..Nu ii nu stiu ce dar totusi ii un semn bun!Oricum piesa cea mai slaba ce o are o motocicleta este pilotul,speram sa se faca bine sa ne poata spune chiar el lucrul asta!
  14. Un grav accident de circulatie a avut loc in cursul dupa-amiezii de sambata, 14 martie, pe DE 58, la iesirea din Buciumi, pe sensul de directie spre Baia Mare,Maramures!Impactul a fost devastator pentru motociclist, care a suferit leziuni profunde la nivelul capului, medicii fiind rezervati in privinta sanselor sale de supravietuire.Autoturismul a iesit in sosea, iar soferul acestuia se pare ca nu l-a observat pe motociclist. Claudiu Sima l-a vazut insa, dar pur si simplu nu si-a mai putut opri motorul, astfel incat a intrat in plin in partea laterala a masinii dinspre sofer. In urma impactului, tanarul a fost proiectat – ca o papusa, peste cealalta banda de mers a DE 58, precum si peste santul de la marginea drumului. Motociclistul s-a zdrobit de un podet din beton, iar in urma izbiturii casca de protectie pe care o avea pe cap s-a spart. Razvan Sima a suferit multiple leziuni, iar martorii accidentului au declarat ca acesta avea capul spart, iar din urechi si gura ii curgea sange. Tin sa precizez ca baiatul are 24 de ani si se zbate intre viata si moarte!!
×
×
  • Creează nouă...