Sari la conținut

kawa_san

INACTIV
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de kawa_san

  1. saliu all ....am drum in aceeasi zi la augsburg...va pot insoti pana la viena...plecarea mea e din resita...sper sa nu ploua:))))))) ma uit cu groaza la timp si la nor:)))))))) daca aveti nevoie de companie ne gasim aici
  2. respect fratilor si stima din partea lui kawa_san resitza..ati dat un exemplu ar trebui urmat si de altii...resiteni TREZIREAAAAAAA!
  3. iti multumesc draga kato pt vizita pe care mi-ati facut-o,m-am simtit onorat si important . intr-adevar acesta este spiritul,sa legam prietenii oriunde in tara si de ce nu si in afara...va mai astept dragi prieteni si alta data! :wink: domnul constantin ,doresc si eu o rezervare....va multumesc !
  4. kato si eu sunt adeptul cortului ,sa tinem legatura daca vrei putem face drumul impreuna avand in vedere ca plec din resita ,ne putem intalni la deva de exemplu .....asfalt uscat! cristi 57 bucuros sa te regasesc si pe tine,ne putem intalni pe drum,tot la cort si eu....mai tinem legatura ....asfalt uscat
  5. kato se poate vedea luna a 6-a anul 1987 mai bine de atat nu pot pt ca nu am cu ce
  6. saliu ,kato postez documentul promis,ai fost sambata in resitza?:)daca da te-am vazut de pe geam... a fost parada moto...am aflat prea tarziu:).prea multa polemica,de la o idee bine intentionata ajungem la lupte de orgolii,sa ne supunem majoritatii...cu trese sau fara asfalt uscat!
  7. si la plaiu` foii langa brasov ar fi frumos langa zarnesti!
  8. o sa-mi faca placere sa povestesc alaturi de voi din pataniile tineretii la o bere sau poate mai multe ca de ex....cum mergea mobra cu terpinol avand in vedere ca benzina era rationalizata:))))))poze dupa acte voi posta si eu ....pana atunci asfalt uscat si nu uitati:)))voi fi fericit sa va cunosc si sa va admir....pt ca toti sunteti interesanti din moment ce ati traversat vremuri necajite imi doresc aceasta intalnire si mai ales imi doresc sa vina caldura sa pot scoate kawa la plimbare ))))!asfalt uscat prieteni!
  9. am peste 23 de ani de motociclism si prima categorie de pe permis a fost a1 .....de atunci iubirea mea pt tot ce misca pe doua roti a ramas vie ... cred ca ma incadrez la veterani ce spuneti? kilometrii nu i-am evaluat nu pot sa spun cati am rulat pe doua roti....important e un lucru...nu am cazut niciodata,asta spune ceva!
  10. Salut prieteni!Vreau si eu sa ma alatur veteranilor asa ca urmaresc cu interes proiectul de intalnire .La 45 de ani ma incadrez in categoria veteranilor ,ce zicieti pot sa vin si eu?
×
×
  • Creează nouă...