Sari la conținut

d33a

Membra
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de d33a

  1. Hei, Ce surpriza frumoasa ne-ai facut. Ne-au emotionat cuvintele tale. Speram ca ai avut vacanta relaxanta si cartea noastra te-a inspirat la viitoare calatorii. Sa ne vedem cu bine!
  2. Salutare tuturor! Acum citesc si eu mesajele de la voi. Va multumesc pentru ca ne urmariti si ne incurajati. Sper ca ati avut o lectura placuta si sa ne vedem undeva, sub cerul senin, pe un drum unduitor. Drumuri faine! Andreea
  3. Salutare tuturor! Multumesc pentru excursie si pentru poze. Aici sunt ale noastre: http://dl.transfer.ro/MD-transfer_ro-13jun-2a6f22ecf.rar Am scos pozele miscate si cele cu copaci care de fapt trebuiau sa fie SV-urile din spate. La cat mai multe excursii minunate! Semnat pasagerul cu fundul vanat dar amintiri placute!
  4. Salut! Eu am o pereche de pantaloni Rev'it cu protectii genunchi si solduri si rezitenti la apa la 250 lei, daca vrei. I-am luat pentru examenul moto dar sunt destul de stramti, nu ii pot purta cu protectiile pentru sold....
  5. Salut! Am de vanzare o geaca de dama Bering, marimea S (T0) pe care am purtat-o un singur sezon. Este gri. Are protectii originale umeri, coate si spate. Rezistenta la apa 100%. Mesada detasabila. Vizibila in trafic. Pretul este 600 lei. O vand pentru ca mi-am ramas mica si mi-am cumparat alta ceva mai lunga. Detalii pe PM.
  6. Salut! Va doresc sa aveti parte de drumuri uscate, lungi si frumoase. Sa fiti sanatosi! Andreea
  7. Salut! Am o maneta de ambreiaj de GS500 F din 2005 putin stramba despre care tipul de la service spune ca mai poate fi folosita. Eu am insistat sa o schimb. Daca are cineva nevoie sa-mi spuna. Poate mai prindem zile cu soare cum a fost sfarsitul acesta de saptamana....
  8. Dap, am descoperit si eu ca nu se potrivesc. Multumesc pentru constatare Nk155 si multumesc de incercare Mihai_J4. Stiti pe cineva care vand piese Sh?
  9. Salut si bine v-am gasit. Am si eu un GS500F din 2005 caruia ii pare bine sa va cunoasca si are nevoie de ajutorul vostru. A ramas fara oglinda dreapta si nu poate iesi in lume nearanjat. Il puteti ajuta? Mersi!
×
×
  • Creează nouă...