Sari la conținut

nr. 150

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Suceava
  • Motocicleta
    Suzuki V-Strom 650

Vizitatori Recenți Profil

347 citiri profil

nr. 150's Achievements

  1. De ce exista atatea organizatii impotriva hainelor de blana si nici una impotriva hainelor de piele? Pentru ca e mai simplu sa hartuiesti femeile bogate decat gastile de motociclisti!
  2. nr. 150

    CUSTOM PAINTING

    Am mai pus câteva lucrări.
  3. nr. 150

    CUSTOM PAINTING

    Care e din Suceava sau în trecere este invitat miercuri 11.11, la ora 17 în corpul A al Universității "ÂŞtefan cel Mare" Suceava pentru vernisajul expoziției personale de pictură.
  4. nr. 150

    CUSTOM PAINTING

    un laptop mititel, cât o puță de purcel
  5. nr. 150

    CUSTOM PAINTING

    ... Âşi o cască de fată
  6. nr. 150

    CUSTOM PAINTING

    Un Âşoarec, o cască de-a lui PățăÂşti Âşi una a unui biciclist plus câteva detalii Mesaj completat Âşoarecele Âşi cutia
  7. nr. 150

    CUSTOM PAINTING

    Băieți, nu vă luați la cuțite că nu e cazul. Rezolvarăm problema la modul amical pe pm. N-a fost la mijloc decât o eroare de comunicare. Depinde din ce unghi priveÂşti expresia. Pe de-o parte ori eÂşti artist ori nu, pe de altă parte în timpul în care trăim se face o diferență între cei ce activează în domeniul artei despre care am scris Âşi nu are rost să mă repet. De altfel are Âşi moogoo dreptate Âşi în pm-ul trimis am făcut referire Âşi la aspectul ăsta: sunt artiÂşti amatori mult mai buni decât alții a căror etichetă ar fi de profesionist. Comparația cu Âşoferii în schimb mi se pare puțin forțată. Dacă iau un Âşofer la întâmplare de pe o maÂşină de oraÂş Âşi-l urc într-un tir să-l punem să facă o parcare cu remorcă cu tot. Mă rog... discuția se poate lungi la nesfârÂşit Âşi poate constitui subiectul unei cărți dacă luăm Âşi discutăm pe fiecare particularitate în parte. Inițial luasem comentariul colegului (zic coleg pt că îmi e coleg de forum) la adresa semnăturii ca pe ceva cel puțin nelalocul său tocmai pt că practic se legă de identitatea mea fără vreun motiv. Din comunicarea prin pm a reieÂşit că la mijloc a fost o simplă eroare, deci toate-s bune Âşi frumoase. AÂşadar... hai
  8. nr. 150

    CUSTOM PAINTING

    Asta e titulatura, colegu'. Ce să facem? Există două grupe în domeniu: artist plastic profesionist ce presupune niÂşte studii aprofundate în domeniu deci o dedicare totală artei Âşi mai este artist plastic amator. E ca Âşi cum ai râde la "medic dentist", "plutonier major" etc. Acuma că ți-am edificat cum stă treaba asta nu mai ai de ce să ți se pară amuzant. Până nu demult nu umblam cu astfel de titluri în piept însă oamenii în general dacă te văd cuminte Âşi la locul tău te iau de bou Âşi te tratează ca pe un cacao. Prin urmare îmi pun singur eticheta Âşi spun celor din jur cine Âşi ce sunt chiar de la bun început.
  9. nr. 150

    CUSTOM PAINTING

    Pe maimuțică unii o Âştiu mai de demult o țâră.
  10. nr. 150

    CUSTOM PAINTING

    m-am "supărat" într-o dimineață pe calculatorul meu Âşi... vedeți voi urmarea
  11. nr. 150

    CUSTOM PAINTING

    Nu sunt de mult timp nici acolo dar am câteva lucrări postate. Pentru mai multe poți da clic pe semnătura mea Âşi ajungi pe blogul personal. E Âşi el abia la început dar îl completez în timp atât cu lucrări în aerograf dar Âşi pictură în ulei, grafică. AÂşa că ținem aproape. Rădăuțenii vor vedea zilele astea casca cu creierul plimbându-se pe motor. Cel puțin aÂşa am aflat de la posesor. Sper să nu se supere pe mine că l-am "pârât" )
  12. nr. 150

    CUSTOM PAINTING

    Vă salut! Iată-mă Âşi pe mine pe aici pe la voi. Sunt artist plastic Âşi vă prezint deocamdată 2 căÂşti.
×
×
  • Creează nouă...