Sari la conținut

respect_robert

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Yamaha R6
  • Numar Moto
    B - 84 - UJO
  • Club
    doi_burtoshi

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha R6

respect_robert's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. In momentul accidentului am inteles ca avea in jur de 40 km/h, nu stiu ce a facut inainte sau in alte zile , dar cu siguranta vina lui este ca nu a purtat echipament. Am primit vesti de la doctori si nu va fi operat la coloana, ii vor pune corset dupa ce se vindeca operatia de splina. Sanatate multa lui si tuturor riderilor ! Asfalt uscat.
  2. Da, cand i-a iesit loganul in fata a blocat roata fata cu frana si s-a ridicat moto de poponeata : pe fata a aruncat-o cu capul in logan si pe urma a venit peste el sau ceva de genu ( cei de pe moto nu-si aduc aminte nimic cu o jumatate de zi inainte) ( iar cel cu loganul nu i-a vazut, a auzit/simtit doar impactul)
  3. Ma bucur sa aud si "de bine" de acolo, dar in cazul lui a fost o totala lipsa de interes. In Pantelimon i-au facut radiografie si analize de sange doar ( trebuia si o ecografie pentru leziuni interne).In fine , alta chestie " de incepe sa te doara mintea" dupa ce au examinat rezultatul radiografiei si au contatat ca are pb la coloana, doctorii ii spuneau foarte linistiti ca poate sa se ridice din pat ,din pct lor de vedere, sa se plimbe .(evident nu a facut lucrul acesta) si cand am ajuns la Floreasca nu-l lasau sa-si misti nici mainile macar.
  4. Salut, Sunt propietarul motoretei B-84-UJO insa nu am fost eu cel care conduceam moto, ci un prieten.( nu am putut raspunde pana acum pentru ca am stat prin spitale ) si anume : Fata : este bine , au externat-o ( o doare un pic spatele si maxilarul) nu are decat 2-3 zgarieturi minore. Baiatul : I-a fost scoasa splina , are 2 coaste rupte si probleme la vertebrele C6 si C7 ( asteptam sa se intruneasca maine o comisie la spital sa-si dea cu parerea daca il opereaza sau ii pun doar corset). El este bine isi misca mainile si picioarele ( a fost foarte norocos avand in vedere ca nu avea echipament de protectie) PROBLEMA CEA MAI MARE a fost in primul spital in care a fost internat SF PANTELIMON unde in 24 de ore cat a stat acolo nu i-au facut investigatii sa vada daca are hemoragie internasau nu; si cand l-am mutat dupa multe insistente la Floreasca sa descopere doctorii ca avea splina rupta si vreo 2L de sange acumulati in zona stomacului( daca o mai lalaiam mult la Pantelimon putea sa moara). Va multumim pentru bunele intentii !!! Am sa revin cu detalii despre starea de sanatate a lui Gabi ( baiatul). Doamne ajuta sa fie bine !
  5. multumesc pentru ajutor ... insa am reusit insa sa-l "gasesc" pe nea Constantin (are service pe la piata Chibrit ) care mi-a luat piatra de pe umeri cand mi-a spus ca se poate repara fara dureri mari de cap si fara complicari gen "alt motor " ( de unde nu aveam nici o garantie k nu se duce si ala dupa cativa km ) .per total maine dam comanda de cuzineti cota 1 ,dupa care urmeaza rectificarea vibrochenului si la final o segmentare indicat fiind k are 40.000 km mobra . Sper sa iasa treaba oabla . revin dupa ce termin cu ea cu recomandari sau nu pentru respectivul domn . Salutare si asfalt uscat !!!
  6. Salut ! Am si eu o rugaminte la voi .... anul trecut mi-am achizitionat un R6 , dar dupa 6000 km am constatat ca fusese "umblat" pe la motor si desteptul de mester a manarit vibrochenul dupa ureche dand-ui vreo 4 tipuri de cote . Ma intereseaza sa gasesc unul la mana a 2-a care sa mai poata fii folosit (daca stiti pe cineva care dezmembreaza motor ) sau daca nu este indicata inlocuirea vibrochenului cu unul SH ( unul nou este pe undeva pe la 800 euro si no tengo atatia dineros ) sa-i schimb motorul cu altul SH ? ( dar in stare de functionare ) .... Stiti pe cineva care aduce motoare din afara , sau care-si dezmembreaza motoreta ? am tot gasit pe net motoare de vanzare din dezmembrari (dar erau expirate anunturile ) in jur de 500 euro (bani pe care sunt dispus sa-i investesc numai sa o vad inapoi in forma ) . Daca poate cineva sa ma ajute cu detalii , ii multumesc anticipat .
×
×
  • Creează nouă...