Sari la conținut

tassadar

Membru
  • Număr conținut

    132
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    bogdanoctavianus

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    NA
  • Numar Moto
    Preferential
  • Club
    NA

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki

Vizitatori Recenți Profil

629 citiri profil

tassadar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. tassadar

    Accident Otopeni

    R.I.P. pentru cei decedati
  2. Am vazut si eu stirea la ProTv dar cu imagini luate din partea stanga a mobrei si parea ok per total. Umila mea parere spune ca guma spate cel putin era imbatranita, probabil peste 4-5 ani si asta poate sa faca diferenta la drum lung pe cu temperaturi crescute unde stim bine ca se dilata. Sanatate celor doi si sper ca nu au existat "binevoitori" care au oprit la accident cu intentia de a-i deposeda de portofele, telefoane, etc. cum s-a intimplat saptamana trecuta in romanika cu turisti straini biciclisti lasati fara bicicleta din dotare a unuia dintre ei.
  3. Eu am vaga banuiala ca acest topic a fost deschis de un motociclist cu experienta si vechi pe forum care a vrut sa se distreze putin, sa mai anime aria... Prea sunt majoritatea cliseelor incluse intr-un singur post care inevitabil genereaza flame-uri. Daca totusi e adevarat atunci sper sa se incadreze in categoria celor care au rezistat in timp fara incidente majore conducand in miar inca de la inceputul vietii de motociclist. Acea categorie nu este deloc numeroasa
  4. tassadar

    Romani in Australia

    Salut, ma intereseaza sa stiu care sunt conditiile legale de obtinere a permisului pentru moto in Australia. Cu ce difera de ex. fata de romania sau daca difera de la regiune la regiune. Pot raspunde la aceste intrebari si alti romani de prin partea locului.. Multumesc anticipat.
  5. De ce crezi ca a vrut sa-i impresioneze?
  6. Multa sanatate si recuperare rapida.
  7. Motocicleta nu se mai afla in fata fastfood-ului cum stiam eu cand am plecat de la fata locului in seara accidentului. Angajatii de la fastfood schimbasera turele si habar nu aveau de existenta vre unei mobre accidentate la ei pe trotuar ( e fastfood non-stop)
  8. ma aflu langa moto R6 b 84 ujo implicat intr-un accodent , cine poate sa de detalii sa sune familia . aman2 sunt la spital pantelimon moto e vis a vis de fastfood marius. Am plecat de langa mobra, politia nu a vrut sa-mi dea cheile deorece nu il cunosc pe rider personal si nici nu sunt ruda cu acesta. Mobra sta parcata in fata la fastfood Marius situat pe sos pantelimon, bucuresti.Cine doreste detalii despre locatia exacta sa ceara telefonul meu pe PM si vorbim. Din cate am inteles pe motocicleta era rider-ul impreuna cu pasagera si ambii au ajuns la spitalul pantelimon din acceasi zona. Detalii despre dinamica acccidentului nu stiu. Mobra pare sa fie transportabila pe roti, impreuna cu un prieten am vrut sa o ducem la un garaj dar nu s-a putut din cauza vigilentei politiei.
  9. probabil a fost.Ce se stie despre motociclist?
  10. Sanatate maxima si remedierea tuturor defectiunilor pe cheltuiala celor de la asigurari ca si asa le dam o gramada de bani...
  11. "Martorii" astia fac analize elaborate de dinamica a mishcarii in functie de sunetul scos de mobra in cauza. Dupa mintea lor gaunoasa daca mobra se aude tare, e MUSAI sa aiba super viteza si NICIODATA mai putin de 100/h.
  12. tassadar

    accident 22.04.2011

    Fata pe langa echipamentul mentionat de tine mai purta si nishte cizme Xpd. Acuza durezi in zona soldului si spate, speram ca este OK. In salvarea SMURD nu s-a urcat singura, a fost urcata pe targa ( nu te lasa sa te urci singur daca acuzi dureri de spate), asa este procedura. soferul Fabiei a virat stanga dupa ce s-a asigurat temeinic ca nu venea nicio "masina" (din spusele lui). Problema cu dauna suferita la mobra e cam nasoala daca nu se constata impact dintre cele doua vehicule. Ashtia de la asigurari abia asteapta sa nu despagubeasca pe RCA.
  13. Am fost la elfi si nu au asa ceva. Ei comenzile pentru accesorii suzuki le fac de AICI. Am inteles de la un amic ca e posibil sa gasesc la cotroceni, o sa incerc sambata dimineata... Numai bine... Asfalt uscat
  14. Salut tuturor detinatorilor de GSX-R si nu numai... Caut ASA CEVA pe la noi... are cineva cunostinta unde pot gasi? Asfalt uscat...
×
×
  • Creează nouă...