Sari la conținut

NeWbIeRiDeR

INACTIV
  • Număr conținut

    83
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.youtube.com/DJKapaeTrial
  • Yahoo
    newbie_rider@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    28 Martie 2009
  • Motocicleta
    pauza la A1 , 3 luni pana la A
  • Club
    solo

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CRM 125(prima) , va urma ...
  • Interests
    Viata si evolutia ei .

NeWbIeRiDeR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Frumos .. eu mai am 3 luni pana sa iau in sfarsit categoria A si sa iau pauza de A1 . Sigur o sa fac si eu drumetii de genu' , dar dupa ce imi cunosc motorul foarte bine si nu singur .
  2. Mersi mult . Stiam eu unele dintre astea , dar imi trebuia clarificat tot . Acum stiu sigur . Asfalt uscat .
  3. Deci , nu sunt motociclist de mult timp , am doar A1 de 1 an jumate , 1 singur motor am avut , acum il schimb , si .. nu am schimbat niciodata consumabilele(cred) . Vad la toate motoarele de vanzare -consumabile schimbate ... care sunt acele consumabile defapt , si cam cat ar costa schimbarea lor , cand se face aceasta schimbare ? Mersi . Asfalt uscat .
  4. Eu as verifica tot motorul si l'as repara ... problema e ca nu ma pricep deloc ... neavand de la cine sa invat stiu doar sa verific asa in mare ... dar nu stiu sa umblu' la motor sau alte chestii ! Mersi oricum ! Mesaj completat I'a luat cel care mi'a facut motoru' de la Luci de la Giarmata cu 170 RON ! Din cate am vorbit cu alti prieteni motociclistii este cam ieftin si poate ar fi de aici problema ... dar cum am zis nu ma pricep si nu pot eu sa verific !
  5. Piesele erau noi ... si da am schimbat si segmentii am uittat de ei ... bujia e alba ... trage bine si nu a dat niciodata rateuri ! Cat despre cum s'au pus piesele nu stiu nimic pentru ca nu eu le'am pus ... le'am dus la cineva in sag care l'a facut !
  6. Cand vreau sa il pornesc pentru prima oara in ziua respectiva ... trebuie sa il imping altfel nu o ia ! Dupa ce l'am pornit si il las' 2-3 minute pornit ... porneste normal la pedala ! Daca il las' oprit vreo 30-90 minute (depinde de cat de cald e afara) iar trebuie sa il pornesc impins ! Precizez ca mi'am schimbat pistonul si cilindrul iar kickstarterul (dupa parerea mea) nu are compresie ... il pot impinge cu degetul ! Care sa fie problema ?!
  7. Orice ar fi fost acolo ... cert e ca a murit o persoana ! Dumnezeu s'o odihneasca !
  8. Si eu era sa o patesc azi ... in mai multe randuri ! Mergeam pe drum drept si 1 tir si 4 masini pe acelasi drum dar nu simultan bineinteles mi'au intrat in fata de pe strazile laterale ... ! La prima masina daca nu trageam putin stanga si nu franam destul de puternic intram in ea ... viteza mea fiind de doar 50-70 km/h ! Bafta la recuperare one_crazy_biker !
  9. Vand Honda CRM 125 R , an 1990, 40000 km ,21 cp , enduro , inmatriculata, motorul e in stare buna , segmenti piston si cilindru' noi, nu are probleme , se poate conduce cu A1 , primul proprietar in Romania , 650 EUR 0720127417
  10. 40000 km,se poate conduce cu A1 15 cp (11 kw) in talon,nu prea a vazut off-road,stare vizuala impecabila iar stare tehnica buna.
  11. Se Vinde 1 bucata HONDA CRM 125 R,44 cp, an 90,inmatriculata,900 euro.
  12. Imi tot scapa ulei din rezervoru' de ulei da nu stiu pe unde........Are ceva daca nu ii mai pun ulei in rezervor si ii pun in benzina? Si cam cat ulei ar trebuii sa pun la 5 l de benzina? Motoru' e HONDA CRM 125 R 2t Mersi:D
  13. In fiecare dimineata.....tre' sa ma chinui sa imping motoru' ca sa porneasca......ca altfel nu o ia nicicum. Acum vreo 2 saptamani am schimba piston si segmenti.....a pornit totu' ok. Dintr'o data nu a mai pornit de la pedala. Daca o imping porneste.....dupa ce o turez vreo 1-2 min......porneste la prima pedala foarte usor! Dar daca nu o pornesc prima data impinsa nu porneste. Si daca i se raceste motoru' sa zic vreo 2 ore iara nu mai porneste. Ce Are???
  14. Ce's cu gesturile astea frate?? Eu intreb frumos si tu imi dai peste nas? Mai bine taceai din gura!
×
×
  • Creează nouă...