Sari la conținut

kettenspanner

INACTIV
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    a_rus_daniel

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj Napoca
  • Carnet moto din
    doar B din 2004
  • Motocicleta
    Yamaha DT125 R
  • Numar Moto
    1
  • Club
    nu fac parte

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia Tuareg 125

kettenspanner's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. kettenspanner

    Enduristi Din Cluj

    Manasturistilor... iesim sambata???? plecare din capat la campului...????
  2. kettenspanner

    Enduristi Din Cluj

    0753126350 da noh numa dupa paste...sotia familia...intelegeti
  3. kettenspanner

    Enduristi Din Cluj

    in weekend-ul de dupa paste sambata sau duminica o iesire prin noroaie cu plecare de sus de la bila(feleac) se incrie cineva????
  4. kettenspanner

    Enduristi Din Cluj

    Am iesit luni cu motoru de pe campului in padure si am vazut urme de enduro. e cineva pe canpului cu enduro??? bogdane prin zona mai treci?
  5. kettenspanner

    Enduristi Din Cluj

    Maine se iasa la cheile turzii ,, o copie dupa traseul de sambata,,, plecarea ar fi pe la 10 ,10 juma cu intalnire la terasa la Hit pt orice nelamuriri 0749064536 Asteptam.
  6. kettenspanner

    Enduristi Din Cluj

    Merci!!! oricum am cautat vreo doua luni calitate/pret ,, ca stau prost cu banii si no Acerbis nu-s no name!!! frumoasa iesirea de sambata la chei,,,am vazut poze dar........ dragi enduristi faceti bine si nu va fie lene ,puneti mana pe taste si scrieti pe forum , anuntati iesiri si intalniri ca vad ca sunt zile in care nu e nici un post sau enduristii din cj au alt forum si nu stiu eu? seara dupa o zi de munca si cu bere in mana scrieti fratilor pe forum poate ne cunoastem mai bine just?????
  7. kettenspanner

    Enduristi Din Cluj

    Ale mele Acerbis au fost 420 Ron cu livrare acasa din Arad, si arata super,, nu am poze sa se vada ca sunt in delegatie la bucale,poate va da-ti seama de model din poza asta,,, nu pot incarca poza aia dar am gasit alta mai buna ,,, no astea sunt cizmele la 420 RON
  8. kettenspanner

    Enduristi Din Cluj

    Mi-am luat cizme Acerbis ca apoi sa vad ca sunt Made in Romania,, stie careva unde e fabrica? au vre-un magazin de prezentare la preturi mai bune?
  9. kettenspanner

    Enduristi Din Cluj

    Am incercat sa-l indrept dar nu merge ca are si teava deaia pe mijloc pt rigidizare. Bogdane... stii bine ca pomu a fost de vina....... n-ai vazut ce viteza avea..............ce era sa fac?? Colegu motoru e din 83 .. daca aveam bani de bagat in el ( lucru care oricum nu merita) nu apelam la colegii de pe forum ca puneam mana pe catalog si comandam nu??......
  10. kettenspanner

    Enduristi Din Cluj

    In complectare si un ghidon ar fi binevenit ca al meu l-am indoit de un pom sambata ( pomu o fost de vina ,,, nu mi-a acordat prioritate!!!!
  11. kettenspanner

    Enduristi Din Cluj

    Colegi enduristi..... Are cineva un pinion spate ,minim pe 52 care sa se prinda in 4 prezoane pt o yamaha DT 125 R sau si cu mai multe gauri ca il adaptaez eu ,si daca se poate sa nu fie uzat tare???? Multumesc.....
  12. Vand Yamaha Dt 125 R enduro-cross motor recent facut in februarie (schimbat piston,segmenti,ambielaj,ferodouri spate toate noi si originale) motor in 2 timpi cu power valve pret 850 euro usor neg.
  13. kettenspanner

    Enduristi Din Cluj

    felicitari pt noul membru al familiei d-le Piti!!!!!!
  14. kettenspanner

    Enduristi Din Cluj

    Azi iesim dupa amiaza( cand spun iesim sunt doar eu si bogdan) , cam dupa ora 6 pe platou sus la bila si de acolo poate spre ciurila asa cu intoarcere pana ne prinde seara,, Daca mai e cineva care vrea sa nise alature..... e binevenit plecarea e de pe campului.. id- a_rus_daniel
  15. kettenspanner

    Enduristi Din Cluj

    Joi pe la 7 seara mai facem o iesire . Cine e dispus asteptam sa se alature .Cam acelasi traseu.
×
×
  • Creează nouă...