Sari la conținut

Alex_Accesorii_Moto

INACTIV
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.magazin-online.ro?id_aff=140

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Piatra Neamt
  • Motocicleta
    Nici Una
  • Numar Moto
    Nici

Alex_Accesorii_Moto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ultimul sistem de comunicare de la Midland BT Next http://www.magazin-online.ro/statii-radio-motociclisti/solutii-intercom-comunicare-wireless/midland-bt-next-twin-dispozitiv-comunicare.php?id_aff=140 se poate comunica pana la 1.6 km cu alti 4 motociclisti, are 6 posturi radio cu RDS, ghid vocal, conexiune Bluetooth, conexiune statie radio PMR cu fir si prin Bluetooth, conexiune telefon mobil.

    1. Alex_Accesorii_Moto

      Alex_Accesorii_Moto

      XTC-200 Action Camera reprezinta ultima aparitie in domeniul camerelor dedicate sporturilor extreme de la Midland, ea vine cu un tip de lentila wide 140° care poate filma in modul standard (SD: 640x480) sau in modul High Definition (HD: 1280x720).

      Datorita acumulatorului dedicat Li-Ion poate filma pana la 3 ore. Tot ce ati filmat se poate downloada direct pe calculator cu ajutorul cablului USB sau a adaptorului USB-microSD incluse in pachet.

      Formatul de inregistrare este MP4.

  2. Referitor la statiile de tip GXT sunt ilegale in Europa, sunt foarte bune intr-adevar dar merg pe alte frecvente decat cele legale in Europa, intr-un timp le comercializam cu mare succes, iti pot recomanda o statie de 5W, de mare succes Alan HP450.Distanta de lucru este de maxim 15 km. O statie de 5W nu are cum sa bata mai mult de 15km, o distanta mai mare este posibila doar cu un repetor.
  3. Cred ca ai rezolvat problema intre timp, dar am sa postez oricum, va recomand tuturor de pe forum dispozitivul Albrecht/Midland AE600S http://www.statiiradio.com/midland-albrech...i-cod-c875.html • Caracteristici principale: Filtru de zgomot pentru o comunicare mai buna chiar si la viteze mari Sistem Full-duplex Intercom Pilot-Pasager 4 Conexiuni auxiliare pentru: Sistem de navigatie GPS, MP3 player, telefon mobil, statie radio PMR Buton PTT si cablu rezistent la umiditate pentru ghidon Sistem audio cu set de casti si microfon pentru pilot si pasager Radio FM incorporat Alimentat de 3 baterii AAA sau 12V direct pentru incarcarea bateriei Ni-MH Sistemele audio ale dispozitivelor de intrare sunt administrate automat in functie de prioritate ( de exemplu volumul radioului FM sau MP3 player-ului este automat redus cand pilotul si pasagerul sunt intr-o conversatie). • Conexiune fizica (cu fir) cu: Telefonul mobil GPS MP3 Player Stereo Statie PMR 446 pentru comunicare in grup Moto-Moto (cablul de legatura este optional)
  4. Salutare ceva low budget si la care sa mearga si telefonul mobil e Midland BT Single, poate functiona atat cu statie radio cu fir pentru comunicare moto-moto, cat si cu telefonul mobil prin Bluetooth, se imperecheaza cu telefonul in cateva secunde, se poate atasa MP3 Player sau iPod, poate fi folosit atat pe casca inchisa cat si pe casca deschisa avand 2 tipuri de microfoane. De fapt dispozitivul prelueaza toate telefoanele si printr-o simpla apasare poti apasa pe buton si sa raspunzi la telefon in timp ce asculti muzica de pe iPod sau MP3 Player. Asta ar fi cel mai simplu si cel mai ieftin.Calitatea e ireprosabila, are functia AGC care mareste volumul in functie de zgomotul din fundal. http://www.statiiradio.com/midland-bt-single.html La acesti bani, adica 389 LEI e inclus: 1 unitate BT (Pilot-Verde) 1 microfon cu brat mobil si suport autoadeziv (pentru casca open si flip-up) 1 microfon autoadeziv (pentru casca full ) 1 clips cu prindere mecanica pe casca 1 clips autoadeziv 1 set casti 1 cablu pentru MP3 player/iPod 1 incarcator simplu 1 pereche sistem scai de rezerva pentru microfon si 1 pereche sistem scai de rezerva pentru casti Daca vrei si comunicare moto-moto, adica sa comunici prin statie poti sa iei o statie Midland G7 XT Single http://www.accesorii-motociclete.ro/statii...-importator.php aici cel mai bun pret, sau poti lua o alta statie M48 http://www.magazin-online.ro/statii-radio-...rrefour-cod.php dar la 250 de lei este set dublu, doar daca vrei sa o mai folosesti si in alte scopuri si sa mai discuti si cu altcineva. O alta varianta ar fi AE600S, are si Intercom dar poti pune si telefonul mobil conexiune cu fir, se aude foarte bine in casti, la fel are AGC.http://www.statiiradio.com/midland-albrecht-ae-600s-intercom-dispozitiv-comunicare-motociclisti-cod-c875.html Avantajul de a lua de la aceasta firma, asigura garantie si cred ca iesi mai ieftin ca pe Louis.
  5. Salut! Aceste casti le poti gasi direct la importatorul Midland/Albrecht - produsul cred ca se cheama SHS300 e un cablu cu tot ca casti pentru conectarea iPod, MP3 Playerului si cred ca pretul este in jur de 40 LEI Mesaj completat Firma se numeste ONLINESHOP, www.magazin-online.ro
  6. Da cea mai buna solutie este Midland BT2 Single Intercom+Cablu BHS300+Cablut BT312 si daca vrei poti sa adaugi si o statie radio si poti ajunge sa comunici pana la 5 km ca distanta de lucru pentru comunicare. Cele mai bune preturi le gasiti pe www.accesorii-motociclete.ro Mesaj completat Uite aici un sistemul CARDO de la Midland, http://www.magazin-online.ro/statii-radio-...n-bluetooth.php, 10% reducere
×
×
  • Creează nouă...