Sari la conținut

Kata4

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    catalinpatru24

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Honda Varadero
  • Numar Moto
    TKK

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda Varadero XL 125 YAMAHA FZ6

Kata4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Oricat de vigilent esti ... se poate intampla ca un copil care nu are inca dezvoltat instinctul de conservare, sa sara si sa alerge unde il taie capul. Daca toti zmeii de aici ar fi fost in locul parintilor, nu cred ca ar fi reactionat "pro-motoretist". La 20km/h daca tragi de frana opresti aproape instant, chit ca dai fierul pe jos. Ma kaka pe el de fier ... e vorba de o fiinta. In plus, daca e o zona intens circulata de pietoni, chiar daca merg pe carosabil ( tine de educatie, civilizatie sau mai stiu eu ce alte elemente dobandite sau nu in cei 7 ani de acasa ), circuli cu ochii cat cepele si mana piciorul pe frana. Nu pe gaz cu a facut marele motocaricist. Un alt exeplu ... duminica in parcul Tineretului, pe langa lac, o ardeau unii cu basculante de 10T starnind praf, de ziceai ca sunt la truck trial. Trebuia sa sari cu copilul in iarba sa nu te mucifice. Si aia tot ... piloti erau ...nu? Ce discutii ?!?! Fetita cyborg din titan si 7T a intrat in bietul motocaricist sau el in fetita ?!!? Frateee ... nu mai poti sa iesi cu mobra la pascut ca tzusti ... iti sar in fata cyborgii ... saracul.
  2. Bre Luceafarul din carpati e Miron Cozma. Tu te referi aci la nea Adrian Paunescu. Bre ... Cosma e Luceafarul Huilei .... Ala al Carpatilor este nea Paunescu ... dar probabil tu esti prea tanara sa il fi vazut in plina "glorie" la Cenaclu' ... scuze de offtopic ....
  3. Din pacate ... trebuie sa te contrazic ... Am tras 5 ani dupa un accident in care unei "doamne" ce nu purta centura de siguranta, era cu "burta pe volan - pozitie aproximativ general valabila la sexul frumos" si vorbea la telefon, i-a tesit barbia capacul volanului rupt de airbag. A rezultat o arsura superficiala de aprox. 1cmx3cm. Doamna, medic ginecolog, prietena la vremea respectiva cu sotia sefului IML, a obtinut certificat pentru 16 zile de ingrijiri medicale. Dupa ani buni de tergiversari, instante, bani la avocati ... evident ca tot eu am fost gasit vinovat si m-am ales cu 3 luni cu suspendare. E drept ca vinovat de producerea accidentului am fost eu ... derapare pe piatra cubica uda. Faza e ca din start cucoana vroia ... bani, in afara de ce-i daduse compania de asigurari. De-a lungul judecatii de fond, s-a schimbat si judecatorul, cu unul care a fost procuror, si care are grave probleme de ... "perceptie". Cel de la tribunalul sectorul 1, nu-i retin numele, dar in mediul juridic este arhicunoscut ... Un alt exemplu in care legea s-a aplicat foarte ... corect, este celebrul caz al sotiei "luceafarului din Carpati" care dupa ce a luat doua vieti si a lasat o fetita orfana, a avut aceeasi condamnare ca si mine .... 3 luni cu suspendare. Frumoasa tara ... pacat ca-i locuita !!!
  4. Parerea mea ... este pacat sa bagi CBF-ul pe drumurile alea. Gandeste-te nu numai la garda mult mai joasa, dar si la suspensie. Cred ca aici e problema cea mai mare. E diferenta mare de "cursa" intre o enduroaica si CBF. Are un coleg un CBF, am mers cu el si stiu cum se comporta. Exemplar pe sosea, dar tare pe offroad. Ar fi venit si colegul meu in tura asta, dar a zis ca nu are cu ce si ii dau dreptate. Plus ca ... iti trebuie la urcari, o mobra cu cuplu mare la ture joase. CBF nu face parte din categoria asta. Participantii la tura asta pot confirma cat de tare trebuia sa duc eu in ture mobra ca sa pot urca pantele abrupte. E drept ca ea nativ ... nu prea are vana .... dar mai cu gazul, mai cu ambreiajul, am reusit sa ma tin dupa grup. Cauciucurile, iarasi, conteaza foarte mult. Nu ne-a prins ploaia pe transalpina, ca daca erau noroaie, aveam probleme mari, chiar si cu "combinatele" noastre. In concluzie ... daca as avea un CBF ... nu l-as baga pe astfel de drumuri. P.S. A fost un coleg cu un Suzuki SV modificat. Modificat special pentru tura asta. Mi-a placut foarte tare cum a reusit sa "transforme" o stradala naked .... intr-un soi de enduro. Il felicit cu aceasta ocazie pe detinator. Cred ca va poate da foarte multe informatii tehnice despre cum e solicitata o mobra in aceste conditii si ce ar trebui sa faceti ca sa va "tunati" mobra pentru offroad. Tunat in adevaratul sens al cuvantului .... nu briz-briz-uri si alte abtipilduri ...
  5. Nici eu nu am dat cu mobra pe jos. Si i-am promis honditzei ca daca ma trece raul ( stiti voi care ) raman fan Honda forever. Si ... m-a trecut. Adio beemer !
  6. Calatoria a fost super ... participantii la fel. Iata si cateva poze ....
  7. Salut Emilian. Cei trei care au plecat ieri spre Bucuresti au ajuns cu bine, dupa ce l-am lasat pe Dumi meseriasu' la Rm.Valcea. Detectorul lui de radar ne-a scapat de bani de dat la Pulitia Romana. De la Pitesti, am evitat autostrada incercand drumul prin Gaesti - Chitila. Cam plictisitor ... plin de comune/sate care au doar indicatoare de intrare in ele. De iesit ... am vazut doar la vreo 2-3.
  8. Cred ca cel mai bine ar fi la benzinaria din Horezu .... La ce ora estimati sa ajungeti acolo?
  9. Ziceam de sambata ... dimineata. Vreau sa intru cu voi pe transalpina. Ar trebui sa fie cel mai apropiat punct de Curtea de Arges ... nu? Vreau sa plec din Bucuresti dimineata devreme in asa fel incat sa ajung in timp util la un loc de "preluare".
  10. Din pacate nu pot nicicum sa plec maine. Ne intalnim sambata la locul cu pricina. Lutzifer ... unde este punctul de intalnire pentru sambata? si la ce ora?
  11. Dat fiind ca rezervorul are 17l si papa in traficul din mizeria de Bucuresti cam 3l/100Km ... cu un plin trec de 300Km. La mers constant insa ... la 110 - 120km/h (maxim cat poate droaga) consumul se duce pe la 5l/100Km. Dar la viteza aia ... o tin in 10-11.000 rpm ... si e cam normal sa pape atat. Gumele le am noi ... Pirelli Scorpion ST, ceva soft enduro. Mai ramane sa fac rost de cort. De papat unde papam ?! Pentru cafeaua de dimineata, are cineva primus? Ar mai trebui luat si ceva cordeline de alpinism sau ceva similar. Ne va ajuta la trasul de mobre prin noroi/zapada.
×
×
  • Creează nouă...