Sari la conținut

jolly_jokre

INACTIV
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de jolly_jokre

  1. Reducere la MZ si anume 250 euro pt. cei interesati ....... pt. ca urmeaza alt proiect care necesita finantare
  2. Facem reducere la 500 lei pentru cei interesati .
  3. Alaltaieri mergeam pe Grivitei si chiar la RAR se pusese galben de mult, am redus usor viteza, si am oprit fara a frana brusc sau asa ceva, se pusese si rosu deja, si aud o frana din spate. Un nene cu mertanu m-a ocolit pe stanga ca sa nu ma ia pe sus si incepe cu morala, de ce nu ma uit in oglinzi cand franez, nici nu apucasem sa deschid gura sa-i zic (cuvant jignitor)!!! Ramasesem . L-am injurat de neamuri si pe el si pe ala de i-a dat carnetul. Asa ceva nu prea ai cum sa eviti, daca dai peste pieton tot sifonat iesi, si esti si vinovat pe deasupra.
  4. Se face reducere de sarbatori la Ij pentru continuarea unui alt proiect . Pret nou 325 euro sau 1300 lei .
  5. No gata MZ u de 125 urmeaza achizitionarea si restaurarea unuia de 250 in stare 100% original si functional
  6. Pret de urgenta daca intereseaza pe cineva 600 lei .
  7. Pana la urma stie cineva ceva de starea copilului?
  8. Nasol! Insanatosire baiatului si sper sa-si repare mobra pe asigurare. Apropo ce mai tare faza ca nu te-am vazut : eram in maxi-taxi spre Buftea si cand sa iasa din statie nu se asigura si cat pe ce sa dea un tir peste noi. Claxoneaza tiru ca disperatu ca avea si ceva viteza, in sfarsit nu s-a intamplat nimic, dar replica soferului de maxi era: Ce claxonezi ma in halul ala, nu te-am vazut !!!! Pai daca unii nu vad nici tirul ce ne asteptam sa ne vada pe noi?!?!?
  9. Am o rugaminte mare mare de tot la voi Am cumparat un cbr 125 r din 2005. Problema e ca baiatul de la care o cumparasem a cazut cu ea, si nu mai avea carenele deloc. Se gaseste printre voi vre-un marinimos sa ma ajute sa fac carenele? Am nevoie de un cbr la fel ca al meu sa-i ia "amprenta" pt carene. Am gasit deja unde sa fac carenele, dar nu au matrita pentru cbr de 125. Promit sa platesc bine filantropului care ma ajuta!
  10. Mult timp am umblat si eu cu paralizantul in buzunar, de 2 ori l-am scos, dar nu am fost nevoita sa-l folosesc niciodata. Cum am scos spray-ul din buzunar s-au cumintit si si-au vazut de treaba. E bine sa ai unul la indemana si sa ai viteza de reactie, sa-l parfumezi de nu stie ce-i cu el.
  11. Am si eu 2 probleme la cbr-ul meu. 1) Cand o pornesc trag socul, altfel nu porneste, o las un timp sa se incalzeasca, dar nu mai pot sa imping socul pana la capat, deoarece se opreste motrul. Mi-a reglat cineva relantiul, dar tot asa face. 2) De obicei cand ies cu ea la inceput merge frumos, dar dupa un timp parca nu se alimenteaza cum trebuie, trag de accelerati si nu raspunde, apoi deodata ma bruscheaza, nu stiu, e ca si cum ar primi benzina cocoloase?!?!? E vre-un cunoscator pe aici sa ma lamureasca?
  12. Este din 2005. Am nevoie de cea frontala si lateralele.
  13. As vrea si eu sa stiu unde se fac carene la comanda in zona Bucurestiului. Sau de unde as gasi unele second hand, caci noi nu i-mi pot permite. Piesele de care am nevoie: carena fata, carene laterale, far si parbriz. Multumesc anticipat, si atingeti asfaltul doar cu roata!!!
×
×
  • Creează nouă...