Sari la conținut

Megahertz

Membru
  • Număr conținut

    206
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Megahertz

  1. Mai, eu am jumate din pistoanele tale, i-am curatat si sincronizat carbelitoarele, poate mi se pare mie sau e de la caldura, insa o ia mult mai usor acum din loc la rece. Soc tras- am uitat ce-i ala.

    Sfatul meu e sa mergi la un MECANIC si sa iti dea jos toata admisia, sa o curete bine, apoi sa sincronizeze carburatoarele cu simt de raspundere. La mine suruburile de la benzina erau pe maxim (3 ture), consuma in draci, dar tragea biiiine. Acum nu mai trage ca inainte (o idee mai slabut), insa cat as trage de gaz, nu trec de 5,5% Inainte scoteam 7 daca ma chinuiam un pic).

    Bujiile le-am inundat de doua ori, le-am dat jos, ars cu lampa cu gaz, periat, repetat operatiunea, puse calde in chiulasa, pornit lejer (era frig al naibii in perioada aia, iar eu porneam motorul de amorul artei, ca nu luasem inca permisul). Petru XXL (la el am mers in w-e pentru curatare si reglaj) a spus ca erau curate, insa reglajul era la maxim. Plutitoarele aratau ca luate din magazin. Acum am impresia ca pana si rateurile pe decelerare se aud mai frumos, mai puternic (nu stiu daca au legatura cu carburatoarele).

    Schimba si filtrul de aer daca are un sezon.

     

    Daca din 2009 nu i-ai mai umblat la carbelitoare, meri la mecanic, nu lasa lucrurile asa. Mare lucru sa nu fie ceva pe la membrane sau la petcock.

    Ne tii la curent cu mersul lucrurilor.

     

    Revin cu detalii:

    Am schimbat bobinele cu tot cu fise. Tot nu a pornit.

    Intr-un final am cumparat alt set de bujii, iar cu acestea a fost tot ok. Insa dadea semne ca se ineaca iar.

    Am adus-o la mecanic, unde i-a facut carburatia si i-au fost schimbate pastilele. Acum totul este ok. Se pare ca de la carburatie pleca toata buba.

     

    :)

    » Post actualizat in 06 Jul 2016 17:15

    P.S. Nu mai pot sa editez

     

    Cunoasteti in Bucuresti pe cineva care poate sa colanteze cu folie carbon ? Ma intereseaza sa colantez aparatorile laterale (de langa sa)

     

    Merci

  2. Va salut.

    Anul acesta mi-a scos peri albi hornetul. Se ineaca foarte repede. Pana acum un an aveam probleme doar in primavara cand era mai rece.

    I-am schimbat busjiile si a pornit perfect. Dupa 1 saptamna, la pornire le-a udat aproape din prima.

    Le scot le usuc....verific scanteia...etc. Apoi incepe dansul. Imi ia cateva ore...reusesc sa o pornesc.

    Zilele trecute le-am aranjat distanta cu lera, am bibilit-o si a luat-o. A fost ok si a a doua zi, dar a treia s-a inecat din prima.

    IAR am scos bujiile...toata povestea.... A pornit greu, cu sprit in nas...am facut 30 km. Tot ok. Mentionez ca nu pleaca cu socul tras.

    Am sa incerc sa inched robinetul la rezervor...poate ii picura benzina.....

    A ! Sa ii fac o carburatie ? Nu i-am facut din 2009 :)

     

    Ce sa fie ? Ce sa fie ?

  3. Am patit si eu ca tine.

    Am schimbat releul,...dar problema se pare ca era de la o mufa (mama-tata) carbonizata.

    Se pare ca releul original a fost si el afectat. Asa e danny_nt ? :)

    DIn cauza trepidatiilor apareau intreruperi. La masuratori..era totul ok

    Asa ca incepi sa cauti pe cabluri

  4. Acel furtun se mai sparge ocazional. (in cazul in care ai treaba pe la rezervor). Eu am 2 la activ :)

    La cealalta problema a ta, cu siguranta sunt implicate si bujiile. Dar nu strica si un reglaj de carburatoare. (posibil sa simti miros de benzina cand stai la semafor sau chiar in timpul mersului).

  5. Daca e vb de surubul care tine si motorul trebuie sa aiba taria de 10 si sa nu fie filetat tot sa nu se rupa prin forfecare.

    Cand mi-am cautat am gasit doar cu taria de 8 si filetat pe toata lungimea.

    Dimensiuni nu mai stiu, dar sa ti cont de cele de mai sus.

    Multumesc frumos

     

    Eu cand mi-am pus crash-paduri, baiatul care mi le-a facut, Radu, mi-a zis de care sa imi cumpar de la Hornbach, dar nu mai stiu marimile.

    Important e ca se gasesc.

     

    In cel mai rau caz poti sa comanzi la orice dealer de piese (sunt destui pe forum). Poti sa comanzi absolut orice surub, garnitura sau piulta, nu cred ca e mai mult de cativa euro.

    Sau si mai bine apelezi la baietii care dezmembreaza horneturi, ca sunt destui.

     

    LE: uita-te pe linkul asta http://www.oemmotorparts.com/oem5.asp?M=Honda&T=CB600F&Y=2000&L=HO-CB600FY&O=FRAME%20BODY&F=HO-CB600FY-VM&L2=HO-CB600FW-VM , cred ca surubul 17 este cel care te intereseaza (10x70)

    Am impresia ca difera cele doua. Cele din poza par egale. Multumesc pt info.

     

    Am găsit șuruburi pentru crash pad-uri la obor, o piață numai cu vechituri. Erau de diferite dimensiuni, proveniența fiind chiulasele motoarelor și nu numai. Sunt mult mai rezistente decât cele găsite în comerț noi.

    Multumesc.

  6. Ce dobitoci! Dragomir asta e mai prost decat prevede legea! Aia vorbesc despre motociclete si asta o da cu bicicletele!

    Sanatate motociclistului (si io am senzatia ca-i vorba de Dom' Profesor, ca nu-s prea multi motociclisti de 73 de ani prin Bucuresti)!

    Haios este cum sustine Militica Dragomir ca in "marile orase" li s-a interzis motociclistilor si biciclistilor sa mai circule :))

    Multi cretini ajung in fuctii de conducere ....

×
×
  • Creează nouă...