Sari la conținut

tiphereth

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tiphereth

  1. Salut, Ce solutii am? Am cumparat o motocicleta in 2011 , si inca de cand am cumparat-o NU am reusit sa fac acte cu vanzatorul . (Nici macar o chitanta de mana-era un prieten al patronilor firmei unde lucrez ) . Am tot incercat sa-l conving sa facem actele ,dar dorinta mea de a avea o motocicleta a fost mai mare decat rabdarea de a-l astepta pana imi face actele.Ma tot amana de cate ori discutam despre asta .Intr-un final mi-a dat motocicleta ,mi-a dat talonul ,mi-a dat cartea tehnica, -totul era pe firma respectivului (fara act de vanzare cumparare). Am facut RCA -ul ,am facut ITP ul si asta a fost ...M-am bucurat de ea chiar daca era pe numele firmei vanzatorului , doi ani . In aceasta vara ,i-am innoit ITP ul pana in 2015 .Problema mare a aparut in octombrie cand mi-am pierdut toate actele .Aveam si talonul motocicletei in acte .Colac peste pupaza ,nici originalul de la cartea tehnica nu il mai gasesc. Am acum doar copii dupa talon ,carte tehnica. Pot rezolva aceasta situatie? Am tot incercat sa dau de fostul proprietar dar nu am reusit nicicum.
  2. Buna seara, Am un review si eu pentru SEVICE-UL SKR . Am venit cu un motor Honda SHADOW pentru operatiile rutinale de primavara (schimb ulei ,etc ) cat si pentru o verificare ca urmare a unui accident avut cu 3 saptamani in urma . Dupa o inspectie tehnica am primit un termen in care era inclus si timpul de procurare a pieselor necesare reparatiilor .Termenul a fost respectat chiar usor devansat . ,Pretul decent (comparat cu alte oferte de pe net la piese ) modalitatea de plata flexibila ,comunicare service client ok . Calitatea lucrarilor ? prima impresie (neavand mecanica "in sange " ca alti motociclisti ) ---- e ca acum accelereaza mai hotarat , consumul e de 3.5 l /suta fata de 5.5 l/suta cat aveam pana acum , pozitia ghidonului e usor inaltata de la arcuri .. ,"zgomotul" motorului e sanatos , Intr-un cuvant sunt multumit . Aa au si spalat-o si siliconat-o . Pentru viitor voi reveni ,si il voi recomanda si altora .
  3. La ora 6 azi dimineata , dupa ce am dat o declaratie cu povestea accidentului ,mi-au dat sa semnez constatarile lor ca urmare a masuratorilor si a vizionarii camerelor de supraveghere din zona, dupa care mi-au dat actele inapoi (permis, talon , autorizatie de reparatie ) . Mi-au zis ca o sa fiu sunat de cei care instrumenteaza dosarul ?!! . Care sunt pasii urmatori ? Sa iau bani de reparatii de la fata ametita - nici o sansa . NU am de la cine ... . Aladin1 unde ai citit ? sau e o gluma ?
  4. Buna Dimineata, Pana acum am fost la spital pentru investigatii . Acum in 15 minute plec la politie pentru declaratie . Eu am fost impicat in accidentul de la pasaj . Exact cand a inceput ploaia ,inainte de intrarea in pasaj cu 6-8 metri , o fata de 25 ani mi-a sarit de pe stanga in fata in 2-3 metri . Nu e trecere de pietoni acolo ,fugea de prietenul ei ( asta a declarat la cald.) Am incercat sa o evit ,am lovit-o cu oglinda stanga . Pe dreapta exact inainte de pasaj era parcata o masina autoutilitara cu fundul masinii in banda 1 pe jumatatea ei , dupa impactul cu fata ce fugea am pierdut aderenta fata si m-am dus sanie 15-20 metri. Nu am nimic rupt ,doar 2 contuzii sold si cot . Fata ,la spital s-adovedit ca era si bauta si drogata,si nu are nici ea nimic rupt . Cam asta-i .O vara fara evenimente .Acum sper sa nu am probleme legale , permisul si talonul este inca la ei ...Am un martor (o directoare din politia locala ce era in prima masina din spatele meu ,vazand absolut tot accidentul. ) daca o fi nevoie . Lucian .
  5. Daca poti suna-ma :

    Tel o723 194812

    Multumesc ca te-ai gandit sa ma suni!

  6. Si sa-mi zici ce suvenir sa-ti aduc din Korea:)

  7. Ok .Da-mi un nr de tel sa vorbim pentru detalii.Am pe cineva in Cluj care poate sa ridice pachetul .

  8. Da,ai dreptate .Era vorba de coburile din poze,din postul anterior postului meu,coburi pe care le-am si descris...de altfel...! P.S.: Si eu care credeam ca raspunzi la continutul mesajului nu la forma lui O seara buna!
  9. Buna , Vreau sa cumpar exact acest tip de coburi,adica din piele ,negre,si groase, sa tina nene! (si sa fie tinute in garaj..:)adica pretul sa nu fie motivul pentru care se vand (ci lipsa de spatiu in garaj... O seara buna!
  10. Buna seara, Azi am comis-o . Un coleg de servici m-a rugat sa -i dau motorul(Shadow 600) sa vada si el cum e..ca vrea sa-si cumpere...etc. Il incaleca si,fara sa iasa pe sosea , in nici 2 minute in curtea firmei unde lucram ,cade ,pierde fata,pe o portiune cu pietris,.Urmarea: El a scapat cu o taietura de vreo 2-3 cm pe frunte , un picior tumefiat, un tricou rupt. Motorul are urmatoarele: 1.aripa fata raschetata. 2.tot ansamblu cu frana fata,zona cu lichidul de frana,oglinda,la fel raschetate. 3.rezervorul infundat cam 3 cm. si cu smaltul sarit unde a atins ghidonul... 4.pedala de frana,indoita ca fiind din plastilina( pe asta am indreptat-o eu ) 5.prima toba infundata cam 5-6 cm pe o latime de vreo 2-3 cm. 6.inca o zgarietura pe toba 2 -3 cm 7.semnalizatorul dreapta spate raschetat. Cam astea le-am vazut eu. Bineinteles ca eu sunt de vina ca am acceptat sa-i dau fierul.... Intrebarea mea ar fi ,cat ma costa aceasta distractie. .Ar fi potrivit sa-l intreb si pe el de ceva banuti sau , dat fiind ca e vina mea lasand-ul sa incalece,trebuie sa inghit in sec si sa mi-o repar singur? Astept opinii despre deviz.Comentariile cu: Asa-ti trebuie mi le asum P.S.maine fac si ceva poze pentru mecanicii care ardori ,si sper sa-mi dea un reper despre cat m-ar costa... O seara buna..!
  11. Salut, Am o problema la shadow ul meu ( vt 600 1996) .Dupa o alimentare nu a mai vrut sa porneasca la buton.Am impins-o si a luat-o la sfert de picior. Am scos capacele de cauciuc de la releul de pornire,si am facut un strap.intre cele doua borne,cu platina pusa si a pornit imediat . Ce sa fie? Cu stima
  12. Buna, E primul meu post ,trebuia sa sparg cumva gheata asa ca: Se vinde Kawasaki Z750 ,an 2008,4100 km ,Arata si merge impecabil,pret 5400 euro.
×
×
  • Creează nouă...