Sari la conținut

ThS

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti

ThS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, Are cineva , sau stie cineva de unde pot lua o aripa spate de suzuki GSXR 600 k1 ? Am probleme cand ploua cu aruncatul namolului pe saua de pasager Multumesc aniticpat si asfapt uscat.
  2. ThS

    A venit si randul meu:)

    Multumesc frumos noi sa fim sanatosi si o sa fac un mic training de franare de urgenta cand permite vremea .De preferat in pun pe TTS (pletosul) sa mimeze o baba care trece negregulamentar sau in 4 labe mimand un caine si incerc sal evit:)))) (joking ) Asfalt uscat!
  3. ThS

    A venit si randul meu:)

    Nici asfaltul nu m-a iertat pe mine nici eu nu iert "glumitele carcotashe ale prietenilor". Salut!
  4. Salut . Mi-a venit si mie "biletul castigator" ca sa postez in aceasta parte a forumului . Aseara 4.noi.'09 mam imprietenit cu asfaltul ca suntem prieteni de ceva vreme (1500 km). Lapovita afara mazga pe jos dar trebuia sa ajung acasa . Asa ca imi iau in gand ca "merg incet , nu ma bag printre masini , tin distanta si ma uit in 1000 de parti si totul va fi bine". Plec de la munca (din Blvd.Expozitiei) si o intind spre casa incet 30 - 40 in coloana toate bune si frumoase. Fac o ora pana la OMV de langa mall (City mall) las o masina sa iesa ca e si el suflet imi multumeste imi creste inima de 3 ori ca la Grinch de Craciun si dupa trecerea de pietoni baga o masina botul de pe liniile de tramvai .ZIc nu cred ca e asa zmeu sa se bage ca stie ca nam aderenta. Surpriza scrasnet (ca mergeam cu 40 la distanta de masina din fata) si a vazut oportunitate sa se bage . Incepator bag mana in frane fata si spate(frana de motor nici in gand nu mia trecut) fuge fata si ma imprastii . in spate mai era un motociclist care a oprit sa ma ajute (Multumesc!) mam ridicat de pe jos am ridicat motorul (chiar acum cateva zile am pus o intrebare "cum ridici ba motorul de pe jos ?") Mi-am raspuns singur .Pagube motor nimic grav - crash pad avariat oglina fff putin zgaraiata nesesizabil scarita putin indoita si atat. Pagube la mine sold care doare si cam atat - multumesc echipamentului + sperietura ca de e prima cazatura. Nu stiu daca ajuta pe cineva ce am povestit dar se intampla si cand esti la 100 m de casa .Si cu vremea nu te pui. Asfalt uscat! si toate cele bune. Ca o paranteza ceea ce ma surprins neplacut a fost ca au trecut 5 masini pe langa mine neoprind . Probabil era prea fig sa dea geamul jos sa zica esti ok? Salut!
  5. Da sunt eu handicapat in 99 s-a renuntat la carburatie e injectie cum am zis sunt praf dar intrebarea ramane aceeasi? Unde este surubul sau ce o fi sa modific relantiul? Ms anticipat
  6. Salut ! Urari numai de bine !!!.Am o intrebare de proaspat gixxer-ist si sper sa ma puteti ajuta (sunt noob <incepator> putin spus am 1200 km facuti pana acum , nici un incident si sper sa ramana asa mult timp )Am un GSXr 600 k1 carburator si relantiul merge undeva la 1000-1100 cu socul tras e la 1400-1500 si e sub-turata . (e si carburator e si din k1 se simte) Unde este surubul sau piulita sau ce o fi care modifica relantiul pe sub carena in care parte?.. Ms anticipat!!! Asfalt uscat!!!!
×
×
  • Creează nouă...