Sari la conținut

R600

INACTIV
  • Număr conținut

    175
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de R600

  1. Salutare, S-au stabilit detaliile pentru intrunirea Vstromania 2013. Va rog sa intrati pe vstromania.ro pentru detalii. Multumesc!
  2. A fost tare asta cu "se mai tine"... Deci, vorbit cu omuletu' de pe clisura, duminica ne asteapta la el sa vedem camere/vorbim/negociem etc... Asa ca il scot pe Harap Alb pana acolo in Week End, sa vedem ce si cum. Sper sa tina si vremea cu noi cat de cat...
  3. Salutare, Va rog sa dati o geana si pe vstromania.ro, incercam sa hotaram/votam o locatie pentru Vstromania 2013. Multumesc frumos si Sarbatori Fericite!
  4. Ideea e ca e surubul si piulita sunt prinse peste cate o garnitura de cauciuc. Garniturile mai preiau din vibratii, dar totusi, nu le anuleaza complet. Oricum, nu am avut probleme cu gps-ul vechi, cel montat in gentuta impermeabila. Iar cu zumo 220, asta chiar e rezistent la vibratii, deci nu au fost probleme pana acuma.
  5. E beton, io l-am avut cu gentuta de aia impermeabila in care aveam un garmin nuvi. Acuma mi-am luat un zumo 220 si am pus suportul de la zumo pe el, gentuta nu mi-o mai tre ca zumo-ul e weather proof. E brici, doar sa iti iei saibele si garniturile de cauciuc si sa strangi bine surubul in gaura de la parbriz, ca sa nu se invarta. Mai ai un avantaj suplimentar, il poti pune ori in partea(gaura) stanga, ori in partea(gaura) dreapta, in functie de cum ti-e mai comod sau ce alte 'bibelouri' mai ai montate pe mobra.
  6. Oameni buni, de ce va complicati existenta? Uite o solutie simpla de tot, luati articolul asta de pe louis si ati terminat, nu va trebuie nici un suport suplimentar. Articolul de pe louis: 10001509 Uite-l montat in gaura de la parbriz, doar 2 saibe si 2 garnituri de cauciuc sunt necesare suplimentar, ca sa poata fi strans si sa nu se invarta in gaura: Aici e cu suportul de GPS si GPS-ul montat pe el:
  7. Am in minte o zicala, pe care o folosesc pe cat posibil ca principiu de viata... If you don't like something, change it! It you don't even try'na make a change, then f**k off and don't complain! Sincer, respect pentru ceea ce faci/incerci sa faci. Am fost in curte la Banat Car (dealerul BMW din Timisoara) de mai multe ori, niciodata cu o masina din bradurile comercializate de ei. Ultima oara, am fost chiar cu camionul de Asistenta Rutiera de la DACIA (branduita in galben toata), pentru a ridica un F800GS. Nu am avut nici o problema de intrat in parcarile lor. Ca sa nu mai zic ca niciodata nu le-am calcat pragul imbracat la 3 ace. Mai tot timpul in blugi jerpeliti si alte alea de ma mir ca m-au bagat in seama fetele alea de la receptie. Dar niciodata nu am fost tratat cu lipsa de respect. Asa ca nu toti dealerashii de bembe' sunt tristi, ca aia de la bavaria. Din punctul meu de vedere, nu lasa lucrurile asa, du la capat toata treaba, oficial, cu acte. Odata primit raspunsurile scrise din partea celor din RO si DE, daca treaba nu se schimba, sunt sigut ca presa de aici/afara abia asteapta o chestie de asta, bine documentata. Si apoi om mai vedea ce si cum... Odata si odata, oamenii astia tre sa inteleaga ca fara clienti, ei nu exista, bijnitzul lor se duce d.r.a.c.u.'.
  8. din pacate blocatul portii nu rezolva mare lucru. dar daca pe langa cei 2 depuneai si tu sesizarea in scris sunt convins ca deja la 3 trebusoare de astea scrise li se aprindeau niste beculete. eu as fi mers putin mai departe: solicitam un raspuns in scris, semnat si stampilat, traduceam autorizat toate actele in engleza/germana, scanam tot si mail la bmw motorrad. sincer, o situatie de genul asta e umilitoare, in conditiile in care bmw nu e tocmai un brand de produse/servicii ieftine.
  9. Salutare, In primul rand Felicitari pentru alegere! Asfalt uscat nu iti urez, pentru mobra asta nu iti trebuie nici asfalt, nici uscat! SW Motech a creat un nou tip de crash bar pentru stroama (diferit de cel OEM, tot de ei facut de altfel). Este aproape la fel cu cel de la GIVI ca si forma si il poti lua de pe louis, codul este: 10023960 Ai in link si poza, ca sa vezi cum arata. Eu de asta am montat pe stroama, dupa ce initial l-am avut pe cel OEM (care era de dimensiuni mai mici si nu proteja suficient). Avantajul acestuia, fata de cel GIVI, este ca poti prinde scutul OEM/SW-Motech fara nici un fel de adaptor. Poti sa il comanzi via kronaumoto.ro, eu personal cam tot ce am luat de pe louis am comandat prin ei. Sunt mult peste orice alt furnizor din RO ca si seriozitate, parerea mea. Daca ai in schimb un drum pana la budapesta, atunci treci pe la Suzuki Hollos Ujpest, distribuitor SW Motech. Sunt niste super tipi, am luat de la ei destule produse, si mi-au dat discount intre 10 - 20 procente din pretul de lista. Asa ai putea sa-l iei mai ieftin decat de pe louis. R600
  10. Yamaha MT03, de vanzare urmatoarele: - rezervor: 100 EUR - janta fata: 80 EUR Sunt usor avariate, click pe linkuri pentru poze. Contact: Mihai 0744 44 1357 (gorunescu@yahoo.com.nospam.com)
  11. Asa tata, baga te rog si pe vstromania modelu', sa vada lumea
  12. da, da, cat mai repede, sa stim locatia/perioada. oricum, ii de bine ca ii in moldova. mi-era doar sa vad zona aia de pe 2 roti.
  13. Puii mei, daca tot faceti calcule, mai bine calculati pe unde facem intalnirea de anul asta...
  14. Acuma sincer, tarifare de 1h pt. montarea jucariei nu mi se pare deplasata, nu-s de condamnat cei de la bembeu. Am schimbat ceva mailuri cu cei de la scotty cand au semnat parteneriatul si mi-au zis ca BMW va avea o procedura de montat prin contract ca in fimuletul .Ori iti ia ceva timp sa faci treaba asta ca la carte. Poate romanashii de la AB nu isi vor bate capul prea tare cu procedura, dar in jermanica sunt convins ca o vor respecta. In alta ordine de idei, eu mi-am montat singur eSystem-ul de la ei pe Stroama si mi-a luat aproape 2h. Asta probabil si pentru ca sunt maniac si am vrut sa il pozitionez "perfect" din toate punctele de vedere, atat RMV-ul cat si unitatea electronica. Iar eSystem-ul e mai usor de montat decat vSystem-ul... Ce e deplasat intr-adevar, este ca sistemul cu vaccum pe care il vand ei, care e usor depasit, ajunge sa coste destul de mult daca luam in considerare si manopera. Eu personal clar nu as pune vacuum-ul in anul 2011. Mi-as lua eSystem-ul si l-as monta eu cu manuta mea. Si sunt 100% sigur ca ar iesi muuult mai bine decat montat de un service de bembeu (din RO ma refer).
  15. Eu zic ca ai iesit foarte bine la pret. Pe mobile.de nu gasesti asa ceva. Toate sunt mult peste suma pe care ai platit-o tu. Asfalt uscat nu iti urez, pentru mobra asta nu iti trebuie nici asfalt si nici uscat. Asa ca iti urez sa ai parte de ea si sa te poarte mult si bine pe unde vei dori tu! Da, scottoilerul, varianta vacuum. Au incercat de mult cei de la scotty sa intre in parteneria cu bembeu'. Ma mira totusi ca nu au pus varianta eSystem pe F-uri. Eu montat varianta electronica pe stroama si intr-adevar nu am ce sa ii reprosez, isi face treaba minunat.
  16. He-he... Voi ca voi, da' stati sa vedeti cum e sa faci Uricani - Valea Cernei - Baile Herculane cu un GSR600 cu slickuri Asta pt. ca un tampit cu MT03 l-a convins pe alt tampit cu VStrom care l-a convins si pe cel cu GRSu' ca e drumu ok, doar 18km de drum cu asfalt ceva mai prost Pana la urma or fo vreo 60 de off road... Si cand am intrat pe portiunea asta scurta, MT03-ul si GSR-ul erau pe rezerva cu benzina Dati o geana pe aici,
  17. Ar fi fain pe urma sa va spuneti parerea fiecare pe aici... Sa vedem ce au facut japo cu jucaria asta noua, ca sunt foarte curios...
  18. Hmmm... Ma uitam la profilul tau, 24 ani si Yamaha R1... Cam spui tot cu asta... BTW, cat mai costa perechea de shlapi si maieul de vitezana? Lasand gluma la o parte (sper ca ai un minim de simt al umorului si nu ai luat-o personal)... Cele 2(3) motoare BMW R1200GS (ADV) si BMW F800GS sunt complet diferite. De fapt singurele asemanari sunt GS-ul din nume, clasa generica la care se incadreasa (enduro-touring sau adventure-touring) si faptul ca sunt produse de bavarezi. In rest totul e diferit: - motor (boxer vs. 2 in linie) - putere/cuplu - transmisie finala (lant vs. cardan) - roti (fata 21 vs. 19, tube vs. tubeless) - suspensie (telelever/paralever vs. suspensia clasica) - protectie vant - autonomie Ma rog, sunt prea multe sa le enumere cineva. Pune mana si citeste specificatiile si forumurile aferente fiecarui model (de pe motociclism, advrider etc...). Dupa care, exact cum spunea si gixu/tau, du-te si testeaza-le. Tinand cont ca nici unul din motoare nu costa 2 lei cincizeci (F800le e vreo 12k cu optiuni iar GSA-ul e vreo 18k cu optiuni) asa ceva cumperi dupa ce te-ai documentat atent si AI TESTAT pe barba ta fiecare model. Hai, numa' bine si asfalt uscat pentru vitezana! Pt. astealalte nu iti tre nici asfalt, nici uscat Florin
  19. Tu sigur ai VStrom? E considerata una dintre cele mai bine construite, cele mai ergonomice shei OEM din ce exista pe piata in acest moment... Din experienta proprie, nu am avut nici o problema cu ea si nici nu mi-a amortit dosul: - tura Alpi, 3k km, nici nu am simtit (si prima zi am mers 800 km) - tura Timisoara - Transfagarasan - Sibiu - Platinis - Sibiu - Timisoara - tura TM - Transalpina, cu intoarcere Transalpina - Petrosani - Uricani - Valea Cernei (80 km off) - Herculane - Timisoara - ture prin tara de 4-5 sute km pe zi, din care de obicei 30-40 off Acuma depinde si cum iti alegi echipamentul/imbracamintea/lenjeria, ca dc porti tanga, treaba se cam impute Lasand gluma la o parte, nu am auzit nici un vstromist sa se planga pana acuma de sha. Si am cam discutat cu o gramada despre motoru' asta cand ne-am adunat la intrunirea de la Ranca/Transalpina... Nu e cumva distrusa a ta pe interior? (burete etc...)
  20. Io cred ca o voi schimba cam in 2-3 ani... Cu noul VSTROM
  21. Prima mea mobra, mi-a iertat multe tampenii (ABS-ul face toti banii)... Nu cred ca puteam sa fac o alegere mai buna tinand cont ca doream neaparat un enduro-tourer. Daca te atrage in schimb alta gama, sau iti doresti sa faci altceva cu motorul decat calatorii lungi pe drumuri nu neaparat asfaltate, atunci probabil ca ai alte variante mult mai potrivite. Daca in schimb, asta e clasa la care vrei sa te inscrii, nu cred ca exista varianta mai buna ca prim motor, parerea mea...
  22. 1.80/76kg - vstrom perfect pentru mine, ajung cu toata talpa jos, chiar stau lejer, as putea sa-l mai ridic putin si tot as ajunge cu toata talpa. La fel cred ca o sa fie si pentru tine.
  23. Salutare, Vreau sa pun semnale after market cu led pe stroama si vreau sa imi cumpar adaptoarele alea de plastic pentru semnale de pe louis - Turn Signal Mount Cover. Va rog sa imi spuneti daca ati pus careva adaptoare de astea cand ati schimbat semnalele si eventual codul de produs pentru ele, daca il aveti. Mersi frumos!
  24. Nu stiu ce sa zic legat de pretul asta... Cei care au 2007+ cu ABS, nu prea au motive sa le vanda. Mai ales ca si le-au cam accesorizat in timp (indicator de treapta, ungator de lant, parbriz de touring, fork brace, protectii maini, bagaje laterale). Deci ce aduce noul model, cam au din accesorii after-market. Eu am pus pe AK9-le meu cam tot ce misca si pretul lui s-a dus mult in sus. Dar de la mine cred ca nu o sa plece decat cand o fi de dus la remat. Iar pana atunci o mai curge multa apa pe Bega... Imi aduc aminte ca in momentul in care am luat-o anul trecut, nou-nouta, am cautat multa vreme castane sh. Si nu prea au fost, desi piata moto era in declin destul de bine. De altfel, cand am inceput sa sun in germania la anunturile de pe mobile.de, cam tot ce parea sa merite era vandut de mult. Asa ca am luat-o noua (an fabricatie 2009), pentru ca diferenta de pret de la nou la sh era foarte mica atunci, eu dorind si ABS. Oricum, sper sa gasesti, desi la pretul pe care il mentionezi tu, ma indoiesc ca va avea si ABS. Numai bine!
  25. Paul, daca nu gasesti, exista solutia elf workshop. Au pe stoc semnale. Eu am buctato pe a mea in prima saptamana dupa ce am luat-o anul trecut, si asta la viteza de 5kmh. Plus ca era nou-nouta Ca noroc ca nu am avut decat semnal dreapta dus, ca am "tinut-o" cat am putut cand a dat sa se culce. Acuma na, io am 75 kile si ea 220, deci iti dai seama cat am putut sa o tin. Oricum, cei de la elf aveau pe stoc 4 bucati de semnale. S-a intamplat vinerea distractia, la pranz. I-am sunat si sambata la 2 era la mine semnalul (150 RON cu curier cu tot). Poate au si scarita pe stoc. Numai bine!
×
×
  • Creează nouă...