Sari la conținut

deathace89

Membru
  • Număr conținut

    107
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de deathace89

  1. Salutare Mihai, bine ai venit pe forum!
  2. deathace89

    Mortal Milcoiu

    Condoleante familiei, nu l-am cunoscut personal dar am vorbit pe Facebook. Am luat permisul in aceiasi perioada
  3. De cate ori sa mai zic motociclistilor care ii intalnesc si ii vad fara camera de inregistrat. Bulangii astia sunt capabili sa spuna orice sa scape, si sa pici tu vinovat chiar daca te-au lasat pe jos intr-o balta de sange. Ies frumos din masina, se uita..... si parca vad cum incep sa li se invarta rotitele in cap, au capacitatea mare de a inventa un scenariu in care ei sa iasa nevinovati. Multa sanatate motociclistului, sper ca nu a patit nimic si toate cele bune sa fie in favoarea lui.
  4. http://datecumotorul.ro/ Cele 2 motoare sunt foarte ok, pentru pretul cerut. Stiu ca le-am vazut. Daca are cineva de comentat, ati vazut care sunt preturile 100e/zi cu obligatia sa inchiriezi minim 3 zile + 1000e garantie. Pai scuza-ma la banii astia iti cumperi un motor si te dai cu el cat vrei.
  5. Am gasit unde sa sudez, la un baiat recomandat de Alex Tatuatu (Papaye), a sudat bine, dar nimic nu imi va suda inima. :'( I-am schimbat si semnalele, mi-am pus pe LED am gasit unele deosebit de dragute. Sper sa imi elibereze politia locala filmarea daca exista desi era camera montata acolo, sa vad exact ce sa intamplat. Va jur ca daca vad vre-un gras ca mi-sa atins de motor ma duc si il bat cu lantul antifurt pana nu mai misca. A fost un soc mare care l-am suferit, eu tin la lucrurile mele ca si multi din voi, si e dureros si cea mai mica zgarietura :'(.
  6. Atentie mare in sect 3, pe trotuarul nou de langa statuia lu Cuza la intrare in parc, aparent nu e tasat bine..... Si am si eu nevoie de o scarita noua, ma duc maine sa incerc sa o sudez dar s-ar putea sa nu iasa cum trebuie..... Semnale cred ca am gasit pe OLX, si vopseaua, asta e....
  7. Eu intru la 5-6PM la munca, deci am sa prind trafic tot timpu. Cand ies dimineata pe la 2-3AM atunci e frumos!
  8. Salut RazvanLNI / Traseul este Vitan Barzesti > Mihai Bravu >Obor / Colentina > etc. (stradute mici)
  9. Multumesc Tzulae2 pentru informatii. Mai citim, mai ne uitam la un video pe youtube, mai iesim cu mobra si incet, incet ne mai si distram. Eu am inceput sa ma duc la munca (cu mobra), daca nu ploua si e frumos, am prins Marti un trafic infernal unde toti incercau sa se urce pe mine, dar in rest nu este foarte nasol drumu catre Pipera.
  10. Ultima harta arata misto mi-ar place.
  11. Nu vreau sa fiu "Pilot de curse" si nu imi place viteza in mod exagerat, prefer plimbari lungi prefer sa merg relaxat. @fast_arrow Ai cea mai mare dreptate, in legatura cu mersul cu cineva pentru ca m-am simtit obligat sa ies din zona mea de comfort si sa ii dau blana sa ii prind din urma. Ceva ce pentru un incepator nu este foarte ok, mai ales ca sunt multi factori de luat in considerare, factori pe care eu nu ii stiu. Poate nu am ales eu motorul de care am nevoie, sincer acum dupa ce am mers un pic si pe alte motoare, mi-ar fi placut ceva orientat mai spre touring dar nah, la anu il bag la vanzare si vad eu ce imi iau. Am permis de conducere si conduc autoturismul la activ de peste 7-8 ani, nu am avut antecedente pentru ca anticipez prostimea din trafic dar sunt anumiti indivizi, cum a fost weekendul trecut un bosorog care a incercat sa ma arunce pe contrasens, de 2 ori, cu intentie sa ma omoare pentru ca nu am ce cauta pe banda a 2-a de circulatie (Cu motorul). Sunt aparent oameni in trafic care intentioneaza sa te omoare, pe langa prostimea care e mare.
  12. Multumesc pentru sfaturi! Asa este, nici nu ma simt comfortabil la viteze mai mari de 100km/h, adica la 130km cam intra in voblaj, simteam ca ma bate vantu in toate directiile. Pe langa 2 roti, mai exista si aerodinamica cu care nu sunt obijnuit. Daca te lasi pe motor piere voblajul dar eu mergeam la 130 exact cum merg in oras, adica stateam in pozitia spate drept. Imi place ca poate motorul, dar in acelasi timp vreau sa fiu si comfortabil. Pentru moment nu am un kit de pana, nici nu as sti ce sa fac in cazul in care fac pana la motor (La masina e usor, auzi ca face flop flop flop roata si opresti, schimbi roata si gata). Am pe cine sa sun in caz de urgenta, am si un servis cu platforma (Sa nu am nevoie vreodata de asa ceva). In legatura cu intretinerea, eu totusi simt ca am ceva la furca, unde pot sa ma duc sa verific?
  13. Am fost la idea unui prieten, care a mers in fatza, eu m-am tinut dupa el. Nici el nu prea stia pe unde merge, dar a zis ca e el cu mai multa experienta* tinand cont ca are permisu de anu trecut, si eu conduc de 8 ani =)) dar in fine. Sunt inca incepator, si de curbe imi este un pic frica, dar imi plac nu am ce sa zic, din ce in ce mai mult
  14. Si eu am zis Pitesti? LoL Habar nu stiu unde am fost )
  15. Ideea este, sa ma laud ca am iesit si eu pentru prima oara pe A3. Si dusterul ala, nu stiu frate cred ca avea vreo 300km/h (glumesc)... Am mers cu 100-110km/h cam turat dar nah, daca nu stiu.... am zis ca asa trebuie, nici turometru nu am (functionabil) la ce sa ma uit. Nu prea au fost curbe pe A3, mai e un video A fost super distractie, nu ma asteptam sa fie atat de fun.
  16. In timp ce voi mancati popcorn si jucati table (ca niste mosi) Eu ma plimbam cu motoru.
  17. Cam cati KM va fi plimbarea asta?
  18. Daca lumea te saluta, ii saluti si tu ca pnm nui frumos sa stai cu capu-n jos. Am fost aseara sa imi lansez noua geaca de la oFF (Multumesc)
  19. Am fost aseara pe la Victoriei, si erau multi motociclisti acolo in parcare, dar mi-a fost rusine )
  20. Multumesc pentru raspuns, Cum pot sa verific?
  21. Salutare, Am si eu nevoie de niste ajutor, sunt incepator am approx 100km cu motorul asta, toate bune si frumoase dar aseara cand am iesit cu ea am observat ca se aude un click cand pun frana de fatza, asta nu se auzea inainte. Stie cineva de la ce se poate auzi acest zgomot? Cu 100km in urma i-am schimbat placutele de frana, si am curatat si pistonasele + lubrifiat.
  22. Eu am 87.4km parcursi de cand am luat permisul. Detin permisul de Miercuri 13 Mai. Dar totusi mi-ar fi placut sa cunosc si eu oameni, chiar daca nu sunt in stare sa ma tin dupa nimeni.
  23. Deci a fost cineva? Ca am fost in parcarea aia de pe harta, dar degeaba. Macar m-am mai plimbat un pic, foarte frumos afara, e racoare
  24. Ori am gresit mec-ul ori nui nimeni aici lol
×
×
  • Creează nouă...