Sari la conținut

woe

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de woe

  1. Eu am incarcat un acumulator de 12V 14 A, declarat muribund de un service de Rombat, cu cel mai mare incarcator de mobil (ca am o traista) gasit prin casa. Adica l-am lasat o noapte legat la un incarcator de telefon de 9V si 2 A. Dimineata l-am pus pe utilaj si, minune, a luat-o (la pranz a venit mesagerul cu o baterie noua Varta, la care nu i-am pus inca electrolitul). Si de trei zile tot porneste OK. Asa ca, vointa sa fie, ca experimente se gasesc Iar de vreti sa va imprumut incarcatorul, PM
  2. Din ce am inteles, Mony a cumparat redresor moto inteligent. Cu 45 de lei. Despre el vorbeam. Din punctul meu de vedere e un amanunt legat de bani. Cu 260 de lei mai cumpar inca doua baterii, si eu zic ca trei baterii noi chiar fara nici un redresor au o durata mai mare de viata decat o baterie cu redresor. Si nu il pun, nu il scot, leg doua sarme de borne (la mine e ATV) pe care le las acolo si cand intru in garaj, le conectez la redresor. @ Mony, bateriile male au un canal de colectare/evacuare a gazelor (unde e capacelul rosu) si a electrolitului in exces, nu cred ca e loc sa se faca vreo acumulare.
  3. Mersi de info, l-am vazut cu google maps, trag si eu o fuga zilele estea ca am doi acumulatori mofturosi si unul nou care vine maine, il pun iarna pt. cel bun, in garaj, direct pe utilaj, pe o priza programabila cate o ora noaptea pe la 3-4 dimineata, sa-l tina full. Pe cele bolande, vede el daca se mai poate face ceva.
  4. Cum ii spune la magazin? ca vreau si eu.
  5. woe

    Mecanici Moto In Tg-jiu?

    Rog sa ma ajute cineva cu date de contact la un instructor scoala de soferi moto in Tg. Jiu sau Motru (dac-o fi). Am facut instructia in alt oras (Bucuresti) acum un an, am ratacit documentele cu care trebuia sa dau examen si vreau permis si de A. Mersi.
×
×
  • Creează nouă...