Sari la conținut

ocsy

Membru
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Motocicleta
    Suzuki DR800 BIG
  • Numar Moto
    AR 91 BIG

ocsy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ocsy

    Mesaje(vorbe)discutii!

    am gasit.mersi fain....!!! s-a ne vedem cu bine.l-a multi ani!!!!!
  2. ocsy

    Mesaje(vorbe)discutii!

    intebare intrebatoare!stie cineva daca statorul de suzuki dr750,s-e potriveste pe 800? al meu s-a ars si am gasit unul de 750.problema e,ca nu stiu daca s-e potriveste.... n-as vrea sa-l cumpar daca nu coraspunde.
  3. ocsy

    BURSA LOCALA Bihor

    vand CDI Suzuki Dr800.pret 150euro fix.pt cei ce sunt interesati nr.0744292908
  4. vand CDI Suzuki Dr800.pret 150 euro fix. cei ce sunt interesati PM sau nr.0744292908
  5. in manual nu scrie nimic despre simeringuri.m-am uitat de mai multe ori peste manual,dar nu scrie nimic.maine m-a duc la garaj s-a dau jos statorul,atunci m-a voi uita ce scrie pe simering.maine seara iti dau datele. vezi ca si mobrele astea mai pot?sa-l exploatezi sanatos. iar cu consumul mai ai un pic pana m-a ajungi eu am intre 7min.-11max
  6. ocsy

    Mesaje(vorbe)discutii!

    situl a fost sters din anumite motive.si tot ce apartine de AMW. din pacate
  7. ________________________________________________________________________________________________ Stie careva, ce reper au simeringurile de la furca DR-lui din '97 si ce ulei trebe ? Am inteles ca merge 10W, vre-o 476ml, insa cantitatea asta intra intr-un telescop sau in ambele ? Banuiesc ca intr-unul .... a schimbat careva astea ? Simeringurile, chiar n-am idee ce trebuiesc ! Diametrul interior il pot masura repede, insa cel exterior si inaltimea nu o pot afla fara sa-l scot. Le-as comanda inaite sa desfac furca, intre timp ma mai plimb si eu ! asa mai zic si eu.vezi ca poate? in legatura cu uleiul din suspensii,10W e perfect,iar cantitatea e 663ml\bucata.l-a mine fuctioneaza perfect.am luat datele din cartea technica.sunt cu manualul in fata.bafta in continuoare. sunt curios de noul consum!asfalt uscat!!!
  8. am si eu o itrebare.statotoru de pe dr750 s-e potriveste pe dr800?ohm-i nu coraspund 100%,dar nici nu difera mult.sistemul de prindere,cred ca e aceeasi.
  9. m-ar interesa un stator pt. DR800.al meu s-a ars anul trecut,l-am dus la rebobinat.a mers perfect pana azi s-a ars din nou. mesi.
  10. imi pare rau,dar maine nu pot veni drum bun si asfalt uscat.
  11. ocsy

    Mesaje(vorbe)discutii!

    pe mine anul trecut,nu m-au lasat.in aceeasi situatie am fost si eu ca si tine,dar cu masina. au zis ca dovada e valabila doar in RO.
  12. uleiul din telescoape,la rigiditate s-e simte.daca vrei s-a fie mai rigid,pui mai mult ulei(sau mai gros),daca vrei mai moale, mai putin(sau mai subtire)
  13. jovoooooooookkkkk......si eu!!!!acuma totul v-a depinde de vreme.eu sper s-a nu ploua!!
  14. vin si eu,daca nu ploua... si normal,daca nu deranjez?!
×
×
  • Creează nouă...