Sari la conținut

smenjohns

INACTIV
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    B.Bad streets
  • Carnet moto din
    2005/2006
  • Motocicleta
    Viespe neagra AB-Suita
  • Numar Moto
    RO-SRP

smenjohns's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Daca scrie in libertatea ca Anal Lesko a prestat, sigur asa a si fost. Eu am ratat-o. Insa m-a distrat faza cu boschetarii. Ala pe care l-au prins zicea ceva de genul ca i-a picat bricheta (boschetarii cumpara tigari lol) si s-a aplecat sa o ridice. Pe langa bricheta auzisem ca a mai ridicat si vreo 200-300 de RONi. Si si-a furat-o ...de vreo 200-300 de pumni.
  2. Legat de intalnire de azi, MICHELIN ( P.POWER 2CT ) 120/70 - ZR17 (58W) 667.50 RON MICHELIN ( P.POWER 2CT ) 180/55 - ZR17 (73W) 754 RON ( luate dupa http://www.romimoto.ro) ===========Total 1421.5 RON==== P.S. recunosc ca m-am inselat, sper ca informatiile astea sa fie utile cuiva.
  3. Salut, Eu am un Hornet din 2007 cu ABS(sunt incepator..asa ca mai putin cu tehnicu`). Nu am citit tot topicu, sper sa nu repet ceva si o sa vorbesc din experienta a catorva mii de km. ABS-ul are urmatorul dezavantaj : distanta de franare mai mare un pic, un usor tremurat la franare brusca de la 140+ spre 0 (desi asta ar tine mai degraba de drum sau de presiunea din roti). Avantaje : franezi cam pe orice tip de suprafata cu un grad mai mic de emotii. Modelu asta de hornet are sistemu de franare conceput astfel incat fie ca franezi doar fata sau spate, vor fi activate ambele (asta iarasi daca e franare brusca -> deci nu pici in cap si nici nu zboara spatele atat de repede ). Eu sunt inca pe picioare, probabil si pentru ca am adaptat viteza si franarea la conditiile neplacute de drum intalnite. In rest, asfalt uscat! P.S. Am condus si moto fara abs, am inceput pe una mica fara. In ABS nu pot spune ca ma incred atat de mult, ba uneori pe suprafete ok am senzatia ca ma si incurca un pic(distanta aia de franare ce mi se pare mai mare), dar dozatul franelor il fac sub orice conditii, mai ales pt ca sunt sigur ca voi avea nevoie de asta undeva in viitor.
  4. Salutare, caut de cateva zile manual service/intretinere pt Honda Hornet ABS, model 07. M-am uitat pe o buna parte din site, din forum...am luat aproape fiecare link postat... si tot nu am gasit un manual pdf. Am gasit pt orice alta perioada, mai putin 07-09.
  5. Salutare, mi-am cumparat de cateva zile o "viespe cu abs", model 07. Din nefericire ea nu a venit si cu un gram de literarura, ma refer la manual service/ intretinere. M-am uitat pe o buna parte din site, din forum...am luat aproape fiecare link postat... si tot nu am gasit un manual pdf. Am gasit pt orice alta perioada, mai putin 07-09. Ma declar invins de sistem si va rog sa postati un manual pt Honda Hornet 2007 ABS. P.S. Daca a fost postat totusi manualul, cu tot respectul, topicul are 192 de pagini.
  6. Sunt invizibil, nu exist.

×
×
  • Creează nouă...