Sari la conținut

bobu.bike.alba

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bobu.bike.alba

  1. Salutare, ce ulei recomandați pentru k1200gt 2006-2009? 10w40 cum zice cartea sau 5w40 cum spune reprezentanța? Sunt motoarele acestea mai zgomotoase? A avut cineva probleme cu senzorul de nivel de ulei? Mulțumesc!
  2. Da, se bâlbâie la mers constant, aproximativ cu m am zis undeva între 2000 si 3000 de ture, la ralanti merge bine, in ture mari trage năprasnic, benzina nu e de bai pentru ca merg doar cu benzină bună, filtrul nu este sport ... Un Servis la care sa apelez cu încredere poate-mi recomandați, unde să-mi facă o revizie generală și de calitate. Mulțumesc.
  3. Salutare, știe cineva de ce se bâlbâie zelul meu într 2000 și 3000 de ture, parcă ar merge înecat și oscilează în turație?
  4. Salutare zetarilor! Puteti sa-mi spuneti si mie ce ulei puneti in armasarii vostri? Multumesc.
  5. Salut si multumesc pentru primire, nu cred ca ne stim, eu sunt din alba iulia, da poate pe la vre-o intrunire ne-om si cunoaste. Te salut, numai bine si <<asfalt uscat>>.
  6. Salutare tuturor, mi-am tras si eu un zet si sunt foarte multumit de comportamentul lui. Sa aveti parte de motoarele voastre si sa ne vedem sanatosi pe strada. Numai bine si asfalt uscat.
×
×
  • Creează nouă...