Sari la conținut

macosoft

INACTIV
  • Număr conținut

    65
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de macosoft

  1. Sper sa fie uleiul. Cu schimbul anterior (tot 7100 motul) nu am avut probleme. Eram curios ce parere aveti despre spalatul cutiei cu motorina/benzina. Mie mi s-a parut f. ciudata operatiunea, mai ales ca a si pornit motorul cateva minute.
  2. Am ambreiaj pe cablu. Talharul este K6. De la K7 incolo au pus ambreiaj hidaulic. Faza este ca eu am venit pe ea, am lasat-o in garaj cateva zile nepornita si apoi cand a fost sa pornesc am vazut ca nu ma asculta ambreiajul. Nici nu am incercat sa merg asa cu ea sa fortez.
  3. De o saptamana nu am mai pornit banditul si acum am observat ca nu mai lucreaza ambreiajul. Apas maneta si este ca si cum nu as apasa-o. A venit un meserias ieri, a desfacut capacul la cutie si mi-a zis ca placile sunt lipite din cauza uleiului. Eu am bagat doar Motul 7100 (100% sintetic). Omul asta a scos placile si le-a curatat cu benzina, apoi le-a pus inapoi si a turnat motorina in cutie. Apoi mi-a zis ca trebuie sa schimb uleiul si asta e tot. Voi ce parere aveti? P.S.: Am 2500 km facuti cu uleiul asta.
  4. macosoft

    Accidente In Zona Gorj

    Era vorba tot de scuteristi si in stirea asta. Un scuter din ala de arata ca motocicleta, dar cu numere galbene. Din cate am vazut pasagerul a fost un pic ranit.
  5. Am gasit semnale pentru bandit 2005-2006 la un tip la intalnirea de la Cluj din weekend (seth). Ati fost careva pe acolo, ca nu am prea vazut banditi?
  6. Salutare din nou la banditi! Subsemnatul este un mare vitzel: am reusit sa dau cu banditul jos pe partea dreapta (de pe loc). Belele: semnalizare fatza facuta praf, semicarena fisurata in 3 locuri, zgarieturi pe semicarena, frecat capacul motor, capatul manetei de frana rupt. Intrebare: unde gasesc de prin ele, ca semnalizare caut de o gramada de timp si nu am reusit sa gasesc nicaieri?! P.S.: Bandit 650 SA 2006. Multumesc celor care imi dau idei si dau o bere grasa la Cluj in weekend.
  7. Buei fratilor banditi, ma confrunt cu o mare problema de fiecare data cand fac schimbul de ulei: surubul ala de la baia de ulei este al dracului de incapatanat. Si data trecuta, si acum trag de el de imi sar ochii din cap, stric capul ala al lui, imi rup degetele pe sub mobra. Voi cu ce cheie il desfaceti de obicei si ce solutie imi dati sa nu pierd ore intregi tragand de el? De unde pot lua alt surub? (de data asta cred ca l-am stricat rau de tot)
  8. Salutare, Stie cineva unde pot gasi semnalizare pentru Suzuki Bandit 2006S ? Sunt aceleasi ca si la Suzuki SV 650 2003-2008 sau Suzuki VStrom, numai ca nu gasesc pe nicaieri. Vreo idee?
  9. Io-te dom'le cum apar banditii pe frig mai ceva decat in sezon. Cred ca sunt si preturi bune pe vremea asta. Bun venit baieti, sa le stapaniti sanatosi si fara evenimente naspa! yrkalex: 2002?
  10. Bine ai venit printre banditi Ovi! Vezi ca e pe forum un tip cu nickul "kraz-trial" care are in semnatura dezmembrare de bandit 600 1996. Poate gasesti la el ce ai nevoie.
  11. Inca nu, dar nu e timpul pierdut! Poate sezonul urmator ca asta deja a trecut. Ma ajuta foarte mult ABS-ul sa nu blochez roata. Eu doar dau in frane tzaraneste si restul face el. Daca nu-l aveam sigur nu mai franam cu ce imi vine pe moment si foloseam doar fata.
  12. Eu folosesc foarte des frana spate, frana de motor ai apoi abia frana fata. Deci le fac exact pe dos!
  13. Bun venit pe la noi one! Calin: Ai rezolvat cu cheia aia olandeza? Eu m-am uitat in trusa de chei care a venit sub saua banditului meu si pe acolo am si o cheie asemanatoare cu cea din poza ta. Daca nu ai gasit, iti fac o poza sa vezi daca se potriveste?
  14. Baiat de nota 10. Am luat de la el un topcase Givi si un echipament Dainese in stare f buna ambele si la pret beton. Il recomand! ;)

  15. Iti dai seama ca ai nimerit pe topicul de banditi. Toti o sa-ti spunem sa iti iei! Serios acum, pentru 650S ai 2 variante: carburatie si injectie. Prima ar fi 2005-2006 si injectia 2007-2009 Eu am modelul de 2006 si sunt foarte incantat de el (mai ales ca are si ABS). Pentru mine ca incepator in categoria A, treaba cu franarea ma intereseaza mai mult decat treaba cu accelerarea. In ce bani trebuie sa te incadrezi?
  16. Calin: Iti dai seama ca as veni. Am urmarit mereu cand sunt intalnirile si de fiecare data s-a ivit ceva de nu am putut sa vin. Pentru asta inca nu a aparut nimic, dar mai e timp Daca nu apare nimic ma bag
  17. Cosmin: Atunci platesc in bere cand ne vedem la vreo intalnire Calin: Stiu ca acolo urmeaza sa se imbete lumea si trebuie sa dea la "boboci", dar ne-ai aratat prea multa apa. Pune si ceva poze cu traseul sau locul de campare. Aveti si barci pe acolo?
  18. Eu caut pe net de ceva vreme semnale stock pentru banditul de dupa 2005 si nu gasesc pe nicaieri. Am reusit sa-l sparg pe cel din dreapta fata si apoi l-am lipit, dar arata cam naspa. Are cineva idee daca cele de fata difera de cele din spate? Adica se pot monta unele de spate pe fata? cosmin: dupa ce iti dai semnalele stock jos, nu le vinzi?
  19. Frate RvsS, ai multe OO sa faci traseul ala... e ceva distanta. Si eu plec maine in Creta dar nu ma tine sa ma duc cu motorul si iau conserva Nu pot sa te ajut cu sfaturi in problemele tale ca sunt incepator in ale motociclismului, dar iti urez sa ai distratie faina si sa fumezi o bagaboanta pe strada rosie pentru mine Trebuie sa iei cu tine un aparat foto ca e de belea ce faceti voi acolo (sper ca nu esti singur pe traseul asta). Bafta!
  20. Il dai si fara suport? Este cu prindere monokey sau monolock?
  21. RvsS: Da, e naspa Tg-Jiu - Filiasi, dar puteai sa faci traseul Tg-Jiu - Valcea in loc de Tg-Jiu - Craiova si ieseai foarte bine, ca e drum excelent.
  22. Foarte misto! Cati de bani a fost? Ai tu o fericire la culoarea aia sau era singura disponibila?
  23. yrkalex: Eu am cam 1,92 si 87 kg. Ma tine chiar foarte bine. Sincer sa-ti spun, de aia am si ales Banditul ca e mai mare decat ce gasisem si nu arat ca maimutza pe tricicleta (GSR, SV650, CBR600F... etc). Anyway... cam toti de pe aici avem in jur de 1,90, asa ca nu-ti face probleme
  24. Ieri am facut si eu un traseu mai lung cu Banditul... vreo 250 de km. Consumul (din plin in plin) e de vreo 4,6 - 4,7%. Traseul: Tg-Jiu - Herculane - Severin - Tg-Jiu, fara pasager si mers cam de toate felurile... si portiuni cu 20-30 km/ora si zone de 120.
×
×
  • Creează nouă...