Sari la conținut

boboque

INACTIV
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de boboque

  1. Prima reactie cand am citit: " vai de curu tau " (ca sa ma exprim frumos). Pe scurt, ia niste xanax inainte sa te apuci de treaba. S-ar putea sa tocesti cateva perechi de nervi pana iti iese treaba. Amu, eu nu stiu cum ti s-a stricat tie volanta, ca doar e o buca' de fier. Vezi ca magnetul in sine e prins doar in suruburile alea 8 (?). Desurubezi frumusel si te apuci sa bati cu ciocanul de cauciuc in ea. Iese pana la urma. Daca totusi trebuie scoasa cu totul, adica tre sa folosesti presa... vai. OOOO, vai. Fa rost de arzator, de presa, de nervi de otel si da-i si trage de ea. Incerc sa nu-mi aduc aminte de operatiunea asta. A fost cea mai urata experienta pe care am avut-o cu motorul.
  2. Daca cumva are cineva un motor desfacut pe partea cu ambreiajul prin bucuresti, sau daca intentioneze sa lucreze ceva pe la ambreiaj zilele astea, va rog sa ziceti, pentru ca am o nedumerire si trebuie sa vad cum e la alt motor. Am reasamblat ambreiajul "ca la carte" si totusi nu sunt multumit de ce a iesit. Are un joc dubios pe care mi-e greu sa-l descriu. De-aia am nevoie sa vad un alt ambreiaj... functional. PS: ambreiajul e nou cu totul:oala,discuri,etc...
  3. Hai ca am rezolvat-o si eu cu volanta. Am reusit sa scot nemernicia. Am facut o presa la un Nea Vasile... pfuuuu! Nici daca era facuta de bmw nu era mai aratoasa Deci, daca are cineva nevoie de presa pentru volanta, sa spuna.
  4. totusi... nici un om care sa aiba presa pentru volanta? dau beri
  5. nu merge e cu presa pe ea de ceva timp, batut,incalzit,ciocanit,invartit,etc... nimic. cred ca in curand o sa am un motor de dat pe piese
  6. Stie cineva un mecanic bun in Bucuresti? Inca nu am reusit sa gasesc presa ca sa scot volanta si inainte sa merg la strungar poate gasesc la vreun mecanic.
  7. Din pacate unde am fost nu o au. Si da, o fac cu simt de raspundere pe Muuța.
  8. Din cate stiu, nu poti sa pornesti cand e motorul in viteza si maneta neapasata.
  9. Dragilor, are careva presa pentru scos volanta? Aia cu filet de 38.
  10. Pai concluzia am tras-o destul destul de simplu: pus mana pe biela, tras de ea sus-jos, observat joc serios, comparat cu un alt motor desfacut, intrat in panica. Motorul este desfacut pentru cu totul alta problema, dar am observat chestia asta si ma gandesc sa schimb ce-i pe acolo. Numai sa gasesc piese.
  11. Am o problemă destul de serioasă. ÂŞtie cineva dacă e normal să am joc în bielă? Dacă nu, cât de grav e Âşi cum se rezolvă?
  12. Eu am facut o pană departe de casă Âşi mi-am blestemat zilele. Apropos, peticele pentru cameră sunt un mare rahat. După ce m-am chinuit o oră să scot cauciucul Âşi să lipesc gaura, s-a dezlipit peticul. Concluzia a fost ca n-am avut smirghel la mine ca să fac suprafața camerei mai rugoasă unde am pus peticul. Deci, pe langă kit-ul cu petice, ia-ți Âşi smirghel. Ah, da... incă ceva. Cheia aia de 10 din trusă e bună de aruncat la gunoi. Ia-ți o tubulară. Sau un spray degripant. Eu am facut praf cele 4 piulițe de la roata față când am dat-o jos. Le-am desfăcut ulterior cu patentul.
  13. eu am reusit sa blochez roata fata cand mi-a taiat o dacia calea. am facut "giumbuslucuri" cu motorul si ciudat,m-am redresat. a fost horror )
  14. Incearca la rycymoto. 0748544115 E din Oradea, dar expediaza prin curier. Mi-a venit mie azi ambreiajul.
  15. Am desfăcut motorul. După prima evaluare, s-a dus oala de la ambreiaj Âşi s-a "auto-mâncat". Au cedat bolțurile. ÂŞpanul provenit de aici cred că mi-a înfundat una din pompele de ulei. Încă n-am ajuns să o desfac. Acum, prima problemă: oala de la ambreiaj. De unde fac rost de una nouă (sau preferabil veche)? ÂŞtie cineva?
  16. Mâine mă duc după ea. ÂŞi o să aflu ce a pațit probabil până la sfârÂşitul săptămânii, pentru că depind de un prieten, care apropos, va apărea în poponeataând pe "scena" service din BucureÂşti. Întâi să-mi repare mobra Âşi abia dup-aia îi fac reclamă, dacă merită... LATER EDIT: se pare că forumul are un sistem automat "anti-injurii" DEFECT pentru că mi-a înlocuit "curand" cu "poponeataând"
  17. Mi-a trecut supărarea pe văcuță. Nu vreau să o mai vând. Doar ferească sfântu' să nu pot să o repar. În altă ordine de idei, a încercat cineva aÂşa ceva? Nu prea mă satisface toba standard Âşi parcă nici n-aÂş vrea să o găuresc. Mă gândesc că aÂş putea cu un pic de inginerie să adaptez o jmecherie de-asta fluierătoare. "Fake turbo" cică.
  18. Păi am împins la ea vreo 2 km până la prima parcare de pe autostradă Âşi acolo am gasit un domn binevoitor care m-a luat până în BucureÂşti. Deci, dacă are cineva o remorcuță Âşi nu este ahtiat după bani în mod deosebit, poate mă ajută să o iau acasă pe Muuța. ÂŞi sunetul ciudat care s-ar putea să-l fi auzit e posibil să fi fost doar supraturată. Adcică pe la vreo 6000 de ture. Dacă eram în depaÂşire, probabil era mai turată. Prefer aÂşa când depăÂşesc coloane de maÂşini. N-as vrea să mă ia vreunu pe capotă.
  19. Că tot veni vorba... am dat aproape 2000E pe ea, nu 1500 Uite-o pe Muuța mea, pe care de altfel o iubesc, dar mă cam lasă în drum:
  20. Dacă eram pe banda de urgeță, eu eram. Ulterior am dat jos si echipamentul. ÂŞi în mod dubios, până să crape de tot n-a dat nici un semn că ar urma să facă asta. Me cel puțin nu mi s-a parut nimic în neregulă cu sunetul, deÂşi am sesizat că dădea câte un rateu la decelerație. ÂŞi da, am mai mers 500 de metri cu ea Âşi aÂş fi mers încă 2,5 km, adică distanța pe care am parcurs-o până la prima parcare, împingând la ea. Atunci când mobra te lasă în drum, ai destul de puțin spirit de conservare Âşi mai mult spirit de autoconservare. Noaptea, singur pe autostradă. La ce te gândeÂşti? La piston sau la tine? Inițial am oprit Âşi am făcut o sondă la ulei, pentru că m-am gândit că mi-o fi sărit ceva de pe-acolo Âşi am pierdut uleiul, dar nu era nimic în neregulă, aÂşa că am încercat să o târâi până la prima parcare. Acum, altă problemă. ÂŞtie cineva care e cea mai ieftină variantă să o recuperez de pe autostradă? Ca să nu ziceți totuÂşi că am fost rău cu mobra, e relativ în siguranță, încuiată în veceu la handicapați. Nici nu Âştiam că există aÂşa ceva în parcările alea, dar există Âşi sunt încuiate.
×
×
  • Creează nouă...