Sari la conținut

vpower

Membru
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de vpower

  1. vpower

    "free Talk"

    Ce parere aveti despre gs 650? Ma intereseaza intretinerea si fiabilitatea. Mi se pare cam ieftin?! http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=568504&selpic=4&zoom=1#foto
  2. vpower

    Bursa Locala

    palma mea are 19 cm, masurata chiar de la incheietura pana la vf degetelor. Chiar ai 23.5?? Manusile sunt clar mai lungi de atat, dar palma ta pare chiar mare ca nici eu nu am vreo palmuta.... Latime am 10 cm.
  3. vpower

    "free Talk"

    de la anvelopemoto.eu mi le iau din bucuresti, le ridic eu ca sunt la capitala sapt viitoare. Intrebarea mea era unde le montez in Sibiu??
  4. vpower

    Bursa Locala

    Salutare, vand una bucata pantaloni piele care imi sunt prea mari in zona dorsala, pare ca port un pampers, sau ca ar trebui macar....Eu am 1.88 inaltime cand sunt vesel si 89 kg, deci ca sa va fie buni trebuie sa fiti mai "impliniti" ca mine. Arata bine, nu rupturi, nu julituri, etc, protectii soft la genunchi si laterale. Pret 100 ron. Mai am o pereche de manusi tot de piele pe care vreau sa le marit, am primit de ziua mea altele mult mai ok. Si ele sunt aproape noi, le-am purtat anul trecut doar. Pret, tot 100 roni. Daca intereseaza pe cineva, se pot vedea in Sibiu. Detalii la tel 0736 389 778
  5. vpower

    "free Talk"

    tare cu hornetul pana la mare, mi se pare insa inconfortabil la ture asa lungi. Nu ca nu m-ar mana in c.r daca as avea timp Acum vreo 3 sapt m-am dus cu al meu Saliste- Jina- Lacul Vidra- Voineasa- Brezoi- V oltului- Sibiu, si m-am cam obosit, drept si pentru ca sunt incepator si din cauza drumului, care nu a fost cel mai lin si fara gropi. Multa bafta cu marea, asfalt uscat!
  6. vpower

    "free Talk"

    Salutare, ma poate ajuta cineva sa ii fac ceva la toba de la un hornet din 98? Vreau sa sune un pic mai tare pentru bozonii din trafic. Multam
  7. vpower

    "free Talk"

    ma uitam azi la ceva poze, un coleg de al meu si-a luat o Cagiva de 125 si vroiam sa vad cum arata, si deodata m-a lovit vizual dunga de pe gentile motorului din poza. Bineinteles ca habar nu am daca e vopsit sau e ceva autocolant.Ma lamureste cineva daca pot sa imi fac asa ceva in Sibiu? Nu ma intrebati de ce.....nu cred ca am o explicatie plauzibila, pur si simplu imi place
  8. vpower

    "free Talk"

    Domnilor si doamnelor, am o intrebare referitor la casti si ma adresez voua pentru ca eu din pacate ma uit pe net degeaba, ca oricum nu pricep diferentele. Vreau o casca de marca, Shoei sau Arai, la care ma intereseaza 3 chestii: 1. sa nu vajaie la viteaza pana in 150 km/h, 2. sa nu se abureasca, 3. sa aiba ochelari de soare incorporati. Apelez la voi pentru a ma ajuta sa aleg un model, ma uit pe net aiurea sunt nspe mii de modele si habar nu am care sunt diferentele. Bineinteles ca ma intereseaza sa platesc cat mai putin pe ea. Design-ul nu ma intereseaza asa tare, daca ma gandesc bine, as putea renunta si la ochelarii de soare. Ma ajuta cineva?
  9. vpower

    "free Talk"

    am o intrebare de newbie, deci nu dati cu pietre. casca mea cica e cu pinlock ar trebui sa aiba geam dublu? a mea nu are, deci as putea sa imi cumpar? o sa ajute sa nu mai vajaie la viteza?
  10. e ok pana la cascade? stiti cand dau drumu pana la lac? in mai sau in iunie?
  11. vpower

    "free Talk"

    Week-end-ul trecut mai avem un pic si opream motorul sa ii dau o casca in cap unuia cu un duster care vroia sa imi demonstreze mie ca ma face prin dreapta. Un taran prost cu frustrari maxime. La piata Cibin, un "bulgar" cu o rapandula de masina se uita ca vita la mine cand eu mergeam pe drumul cu prioritate si el s-a bagat in fata mea.....La noi nu se face un mars ceva la inceputul sezonului sa vada soferii de masini si sa constientizeze ca mai sunt si altii in trafic, drept urmare sa caste ochii si sa se uite in oglinzi?
×
×
  • Creează nouă...