Sari la conținut

Madalin21

Membru
  • Număr conținut

    85
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    basketbalistu21@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Reghin
  • Carnet moto din
    2009
  • Numar Moto
    MAD

Madalin21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Are cineva cunostinte despre unde as putea gasi un releu de incarcare din cele enumerate mai sus de TNG? Am tot cautat si la dezmembrari , cam nimeni nu are pe stoc.. Multumesc anticipat!
  2. Toata stima si respectul !! :-D Multumesc.
  3. Salutare din nou, George, am o intrebare daca se poate, mi s-a cam dus releul de incarcare la moto ( GSXR k5 600 ) poti sa-mi dai o lista cu modelele de la care se potriveste? Multumesc!
  4. Salutare, am o intrebare.. Mai mult ca sigur George imi va raspunde.. puteti sa-mi spuneti de la ce modele se potriveste releul de incarcare? Detin un Suzuki GSX-R 2005 600 cmc.
  5. Salutare, am si eu asta de vanzare : /index.php?/topic/716604-vand-suzuki-gsx-r-600-k5/?p=3810768
  6. Am inteles , multumesc TNG ! :-)
  7. Huhuuu , Multumesc TNG! Ai idee unde gasesc unu sa il si cumpar? Ai cumva tu vreunu de vanzare ? Multumesc , Madalin
  8. Pentru ca nu gasesc, am sunat in toate partile :-) si banuiesc ca se potriveste si de la alte modele, gen K3 ..
  9. Salutare, ma poate ajuta cineva cu un sfat? Am K5 600 cmc , de la ce modele de suzuki se potriveste senzorul de viteza? are cineva unul de vanzare? Multumesc anticipat !
  10. L-am desfacut, l-am curatat, inclusiv mufa de la bord, a fost putin oxidata, le-am curatat complet.. plus , acu ca tot veni vorba, exista langa senzorul de neutral vreun semering ? la fel si la tija de la schimbator? imi curge putin ulei prin zonele alea si nu stiu exact daca e grav sau simple chestii de schimbat.. :-) @ TNG , tot nu merge ok bordul :-)) am uitat sa precizez
  11. Salutare, revin cu inca o problema ciudata in legatura cu GSX-R -ul meu k5, am o problema cu afisarea vitezei de circulatie, de cele mai multe ori nu functioneaza, alteori functioneaza ok, iar daca merg cu o viteza gen 100 constant, o ia razna si indica in functie de cat de turat este motorul ( inclusiv indica 299 chiar daca eu sunt in treapta a-2-a :-)) ). e ceva comun sau am eu ghinion la toata povestea? Multumesc anticipat.
  12. E aprins, chestia nasoala e ca in zona mea nu prea am mecanic bun pentru motoare pe injectie..
  13. Am verificat putin de unde vine sunetul, e de sub rezervor.. De unde as putea sa-mi cumpar un STVA pentru modelul meu?
  14. Salutare tuturor, sunt proaspat posesor de un Suzuki GSXR 600 din 2005 si am si eu cateva intrebari pentru priceputi.. am un sunet putin mai ciudat la pompa de injectie ( Cred ) , cand pun contactul face un sunet destul de ciudat, nu doar sunetul acela subtire de injectie ci si un sunet de parca nu poate trage benzina.. Si 2, ar fii faptul ca, cand inchid acceleratia complet, motorul are tendinta sa se opreasca, cateodata o si face.. Ceva rezolvari? Multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...