Sari la conținut

ebdesign

Membru
  • Număr conținut

    99
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2002
  • Motocicleta
    Hornet 2003

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Jawa,Ural

Vizitatori Recenți Profil

391 citiri profil

ebdesign's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salut. stii pe cineva interesat sa cumpere un XT660? Am eu unul din 2004, e pus pe forum. Caut client urgent, la pret bun. ms

  2. Nu mai inteleg totusi care este cel mai bun ghidon pentru oras si manevrabilitate?
  3. ca sa fiu mai bine inteles pun asa o schita si poate lume ma ajuta cu un sfat. Mentionez e o privire de la volan.
  4. Da stiu ca a cazut motoru.Volanu e schimbat dar nu stiu ce marca e. Mesaj completat La mecanic nu ma duc ca ma suge de bani...si defapt nici nu stiu vriun mecanic cinstit pe la noi.Sunt deja deprins sa-mi repar singur fieru.
  5. Legat de ulei am vazut intr-un tutorial ca turnau in furca Castrol Dextron III nu stiu de ce si nu stiu daca e mai bine.acuma cu aceasta furca am si eu probleme destul de neintelese de mine.Pe linga sunetul fier pe fier ma este si asa o situatie: Cin merg pina la viteza de 40km/h tot e bine si frumos dupa care simt ca mult mai multa forta imi trebuie ca sa tin volanu drept si anume in miina dreapta se simte mult mai greu volanu.Dupa care ma uit din mers la furca si vad ca jugul de jos al volanului sta perpendicular cu directia mesrsului iar jugul de sus sta putin inclinat spre dreapta.Acuma daca ridic viteza motoru merge drept fara ca sa o ia in dreapta.Si mai adaug ca la curba in dreapta e foarte greu de controlat motocicleta dar curba in stinga e mult mai simplu.Acuma nu stiu eu sint de vina sau furca e strimba?
  6. La 600 e putin altfel prinderea.Acuma e nevoie de metal fffffffffffoarte tare! Mesaj completat Spune-mi te rog la gropi nu era un sunet in furca de parca ar fi fier pe fier? Si asta nu permanent doar la denivelari deosebite.
  7. Si care ar fi diferenta majora intre aceste 2 prinderi? ca nu se atinge si motoru la cadere si se incovoieste doar placa de metal?
  8. pai eu de ce as vrea protectie...? Fiinca sunt incepator,chiar daca cad asa incet nu as vrea sa vopsesc moto saptaminal.Si nu stiu ce sa aleg crash-pad sau crash- bar?
  9. Sal,la tine vopseaua e matt ? E culoarea originala ? Mesaj completat Salut stie cineva daca merita sa pun asa protectie de 80 eur sau mai bine crash paduri? Mesaj completat Adica asa ceva..
  10. Faru e tocmai ce imi doream si eu......cred ca e motoru lui: george05 arata tare de tot!
  11. Oameni buni de unde aveti asa crash-paduri nebune,mari si grase??? Caut caut si nu mai gasaesc asa ceva..va rog spune-ti... Da... buna e intilnirea hornetistilor pacat ca nici decum nu am posibilitate sa ma alatur
  12. Pot sa intreb ce ghidon exact ai pus? Si este vreo diferenta la manevrabilitate? (ca stiu ca ai tras un test) Multumesc
  13. ebdesign

    Yamaha XT660X

    Salut ,dar cum "inghite" denivelarile drumului,gropile...?multumesc
  14. Apropo cum va pare chair forma farului spate? (dupa restyling-ul handmade)
×
×
  • Creează nouă...